понедельник, 28 октября 2013 г.

M', vendar ni igrača

M'pohištvo že po definiciji mora biti m', ki. In še obvezne'nujno enostavno. Ampak to je samo v besedi, dejansko pričakovanja niso vedno izpolnjeni: v prvih dneh delovanja lahko'acumatica, da kavč trdi, postelja, preveč m'in naslanjači je prav neprijetno, tako, da ne ohladi. Ko tako pomemben nakup je zelo pomembno, pam'ne pozabite, da h'd', ki sovražnost. In vaše udobje ne navzdol, da tapetništvo, trgovina.

Ko že govorimo o "m'pohištvo", smo ponavadi pomeni sklop, sestavljen iz kavč in dveh foteljih. Vendar pa je lahko tudi kavč, kavč, kavč, stol, Otomanski, kavč, itd. To pohištvo mora biti zelo priročen, tako da ga izberite z veliko strastjo. Tako, da vas ne boli od izdajalski izkopali v stran od pomladi.



Kavč


Najboljši nadev za kavč tradicionalno so naravni materiali: vazeci, čutil, perje. Obstaja tudi take snovi, kot naravnega lateksa, naravne gume, pene. Ima naravne antibakterijske lastnosti in optimalno gostoto, ki zagotavlja pohištvo ortopedski učinek. Kavč z lateks polnila zelo udobno in m'.

Umetni iz lateksa, pridobljenih v laboratoriju, uporablja se tudi kot nadev. Njegove značilnosti so tako blizu, da prototipa, in je cena bistveno nižja kot svojo naravno protiutež.

Nekaj najboljših se upravičeno šteje, da semi-rigid v kombinaciji pomlad-latex polnil z določeno število vzmeti različnih premerov za različne dele telesa. V ekskluzivni modeli, vsako pomlad pa lahko ročno prišite v posebno vrečko.

V množično proizvodnjo zofe pogosto uporablja pene in pene sintetični material: poliuretan, sintetičnih navzdol, sintepon, redno (sintepon z izboljšano vanbrunt glasnost), itd

V proizvodnji pohištva v srednjem cenovnem razredu, je v glavnem uporablja pena: umetni material, s celično strukturo. To so lahko različne: standard (ST), večjo togost (EL) in trde (HL), m', ki superm' (HS), visoko elastična (HR). Penaste gume, ki je dovolj visoka trdnost, vendar je njegova vzdržljivost v primerjavi z bolj moderno spremembo poli-poliuretanskih in poliuretanske pene malo manj (od 2 do 6 let). Toda tudi narejen na sodobnih tehnologij uvoženih materialov, po nekaj letih delovanja pena izgubi svoje operativne in fizikalno-mehanske lastnosti, se lahko postopoma poslabša pod vplivom vlage, toplote in zraka. Po podatkih proizvajalcev, visoko-elastične pene iz gume (HR), v nasprotju z drugimi vrstami ima življenjsko dobo več kot 15 let, vendar je izgubil svoje operativne lastnosti. Stroške pena sorazmerna z njegovo gostoto: manjša gostota, nižja je cena.



Ta material ima številne prednosti - je odporen na delovanje snovi, ki se uporabljajo za kemično čiščenje, ter odporen na plesni, gnilobe, ne bo poškodovana zaradi žuželk, ne izgubijo obliko, ki ohranja toploto, ne kopiči prah, ne povzroča alergij in je ovrednotena kot naravne.

Okoljske moda je začela na trgu, polnil, ki je prej pripadal kategoriji, ki so na voljo eksotiko: alge, konj las in vlaken, kokosa (konoplja). Pohištvo s takšno vsebino, seveda dražji.


Stol


Kako izbrati stol? To je preprosta: po analogiji z kavč. "Polnjenje", kot kavč, pogosto sestavljen iz več plasti. Pred kratkim proizvajalci uporabljajo tehnologije v kombinaciji design sedež - "layer cake": nahaja se na vrhu tanka plast pene manjšo gostoto in trdnost, in na dnu - bolj elastična. Med plasti pene iz gume in tapetništvo mesto puhasto pohištvo polnil. Praviloma se uporabljajo sintetičnih navzdol ali celo prisotna ptičje pero. Če je plast polnila dovolj debela, model kavč ali stol bo m', ki je zelo udobno.

Danes, veliko pohištva tovarne kot nadev za foteljih in zofe uporabi umetnih materialov. Eden glavnih in najbolj pogosta - poliuretanske pene (poliuretan iz hladno oblikovanje, pogosto imenovan kot samo PPU). Zahvaljujoč visoko elastičnost in sposobnost, da zagotovi zofe in stoli nenavadno racionalizacijo obliko, proizvajalci pohištva pena je najbolj priljubljena. To je dveh vrst - blok in oblikujejo. Blok PPU dobil ustrezen obrazec, s pomočjo obris rezanje in oblikovanje ~ je trdna kos že določeno obliko. Pohištvo iz litih poliuretanske pene je veliko dražji kot iz blok, je v glavnem uporablja za elite m'pohištvo, izdelane v majhnih serijah, ali je pohištvo, narejeno po naročilu.

PUF je m', ki trdi, lahke in težke. Vendar pa je glavni pokazatelj poliuretanske pene je njegova gostota. Višja kot je, več življenja. Najmanjše priporočene gostote za sedeži - 30-35 kg/m2 in več, za hrbet, 25 kg / m2. Če nakupa ne boste upoštevali te nastavitve, se ne smemo biti presenečeni, da je pohištvo, ki bo začne za preoblikovanje.

Otomanski


Standard polnilo za Turki - sintepon. Pogosto plast oblazinjenje na zgornji pokrov pena za dodatne m'kakovost, relief in hkrati izolacijske pene. Ta trak, kot pravilo, da se ne zgodi v nizko-razred pohištvo. Sintepon ne zbirajo prah in ne povzroča alergij, ne glede na to, v obdobju njene uporabe. Sodobna netkanih materialov vrste, polnilo poliester povečala za o'kapaciteto in minimalno trajnih deformacij.



Dobro polnilo je tudi menilo, comforel - votlih siliconized vlaknin, ki so opravili dodatno toplotno obdela in pretvori zaradi tega, v kroglice s premerom 7 mm Ta polnila pohištvo zagotavlja zračnost in corndogs za dolgo življenje, dobro hrani in obnavlja obliki, je dobro higroskopičnosti in prepustnost zraka in ne povzroči alergijske reakcije. Material, ki je neobčutljiv na vlago in pred naravnih polnil, je pomembna prednost.

Posebno priljubljenost v zadnjih letih so brez okvirjev, rahlo slano pecivo, ki je napolnjena s peno poli-stiren - m', ki elastična kroglice ali celo iz ajda lupina. To omogoča pouf (več), čeprav podoben stol), da se zelo udobno in obliko telesa.

Postelja


Na vprašanje, kako in kje spati, so pritegnili ljudi, ki že od antičnih časov, čeprav posteljo v sodobnem pomenu besede'pojavila relativno pred kratkim - v XV stoletju. V naših dneh vprašanje kraj spanje je še vedno pomembna. In čeprav postelji niso vključeni v tradicionalni koncept "m'pohištvo", smo vedeli, da je to dejansko m', in zato na vprašanje o njeni izbiri jemlje resno.

Standard postelji je konstrukcijo, ki je sestavljen iz naslonjalo in strani plošče, stopala stene, frame by frame (palice) in noge. Vendar pomembno vlogo, ki jo ima, morda, vzmetnice. Obstaja mnenje, da je to, kar je težje bolje, vendar ne povsem. Preveč trde vzmetnice ne podpira vse dele telesa enakomerno, kar je v nemiren spanec. Preveč m'kakšne vzmetnice, v zameno, ne podpira telo, hrbtenico ostaja brez podpore. Tam je tako imenovani "učinek viseči mreži, kar vodi do bolečin in ukrivljenosti hrbtenice. Najboljša možnost - vzmetnice, da se vse določbe, ki v telesu točno podporo hrbtenici. Telo je v pravilen anatomski položaj - to je ortopedski učinek.

Funkcija podporo v blazino ali "core", ki je podlaga ali polnjenje blazin. Glede na vrsto podlage vzmetnice so brez vzmeti. Blok vzmeti omogoča individualni pristop do vsakega površino telesa. Ortopedski učinek takšne vzmetnice je odvisna od števila vzmeti - več, učinek zgoraj.

V proizvodnji springless vzmetnice kot osnovo uporablja lateksa. Zaradi velikega števila Združenih mcrack, to je edinstven ortopedski učinek, hipoalergeni, prezračevanje in trajnost.

Lahko kupite vzmetnice iz "dihanje" polnila holofiber - "sintetičnih dezintegratorjev". To ležišče je udobno in prijetno, poleg tega pa omogoča telesu, "dihati", in ohranja toploto dobro. Hollofayber - material drag in je večinoma polnila za pohištvo cenovne kategorije "nad povprečjem". Sklicuje se na okolju prijazen material, ki ne povzroča alergij in je non-toksične, ima večjo moč kot naravnih in drugih polnil, vlagi odporen, enostaven za vzdrževanje in obnovi svojo obliko in je enostaven za čiščenje.

Obstajajo tudi drugi, bolj eksotični in okoljske polnil. Na primer enako ajda lupina. Ta ne vsebuje sintetičnih dodatkov, ne povzroča Alergij, zagotavlja mikro-masaža učinek, ima sposobnost, da absorbira odvečno vlago. Ne okužila mikroorganizmi niso ustvarili, bo laž, med delci zraka, ki kroži in podpira prenos toplote. Vzmetnice, ki je napolnjena z ajda lupinami, enostavno obliko telesa, ki omogoča učinkovit počitek in preprečevanje bolezni hrbtenice.

Irina DOBRYNYA

Vir: City pregled nepremičnine

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика