понедельник, 28 октября 2013 г.

Visoka nadmorska višina dela, industrijske plezanje, fasada dela, barvanje fasad, plezalcev, popravila strehe, strešna delo

Naše delo
  • Zidane hiše-koča
  • Okvir hiši-koča
  • Drevesa'kamnita hiša-koča
  • Termodom
  • Fasade
  • Fasadni okras
    Prezračevane fasade
    Visoka nadmorska višina delo
    Čiščenje fasad
  • Vrh hiše
  • Popravilo stanovanja, pisarne
  • Interior design'jer
  • Electromontazh
  • Industrijski podi
  • Nepremičnine
  • Cene za dela,
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Visoka nadmorska višina delo

Visoka nadmorska višina dela - fasade, strešne kritine dela, industrijske plezanje

Visoka nadmorska višina delo je popravila in gradbeništvo, montaža, demontaža in druga dela, ki teče na visoki nadmorski višini in v odročnih krajih. Bomo popravilo in barvanje fasade, tovarniške dimnike, pregled in popravilo mostu konstrukcij, visokih industrijskih prostorov, fasad, streh objektov in drugih visoka nadmorska višina delo . Visoka nadmorska višina dela, industrijske plezanje, fasada dela, barvanje fasad, urejanje dela, popravilo strehe, ostrešje delo

Krovstvo delo

Krovstvo dela lahko razdelimo na tri velike skupine:

  • naročil (prebiranje, sortiranje, čiščenje vseh vrst materiala, rezanje cevnih materialov, proizvodnja gradbenih elementov iz jeklene pločevine, rezanje azbesta listi, kuhanje paste);
  • pripravljalni (priprava podlage pod streho);
  • glavni (vgradnja kritine, pritrdilni jih na tla, poslemontazhny skrbi za njih).

Najbolj ogroženih mestih na vrhu doline so, tvorijo reentrant, od poletja so se kopičijo deževnice, pomlad - taline, in v zimskem času - sneg. Zato, naprava strehe postavka strokovnjaki so skrbno. V dolini je v obliki pladnja z najmanjša širina 300 mm iz plošče v debelini 25 mm, ki je nato prekrita z bobrovcem pocinkane ali pobarvane jekla, tako da se konča prišel pod glavni material strehe 200 mm iz vsake strani. Okoli dimnika ovratnik je narejen iz jeklene strešne kritine. Poleg tega od grebena jeklene pločevine je prinesel pod streho, in od kapi - strešni vrh, oblikovanje predpasnik. V cevno je prinesel v opečni zid. Da bi požarne varnosti, oblikovanju in krovstvo ne bi smeli priti cevi 140 mm, in vsa drevesa'leseni elementi - ne manj kot 400-500 mm na razdalji, ki ni manjša od 120 mm iz stene.

Naše podjetje opravlja popravila, m', kjer vrhovi z odstranitvijo starega, ki zajema površino materiala.

Glavni namen strehe je za zaščito stavbe, iz vrh iz atmosferske vplive. Ampak danes, streha je še vedno stoji in arhitekturne prevladujoč, ima pomembno vlogo pri ustvarjanju izrazno zunanji videz stavbe. To bi pam'ne pozabite, da je zanesljivost in arhitekturne ekspresijo strehe v veliki meri odvisna kakovost gradbenih del.

Hidroizolacijo v okviru gradnje in rekonstrukcije stavb je precej drag, vendar zelo potrebno. Glavni vir vlage je nedvomno padavin, in da je, zakaj napravo ravne strehe je treba nameniti posebno pozornost. Vsa dela morajo biti izvedena s strokovnjaki z uporabo kakovostnih materialov in strogo upoštevanje tehnologij.

Različne oblike strehe

Najpogostejša vzoren načrt je dvokapno streho, ki je sestavljen iz dveh ravninah, se naslonil na steno, ki se nahaja na isti ravni. Trikotni del blok stene med žarki imenuje Gables ali nippers. Tam so variante strehe s streh razdalja oblikah ali s nagnjena kotička. Številne različice te vrste vključujejo strehe z enotno ali nonuniform kota nagiba ali velikost kapi.

Visoka nadmorska višina dela, industrijske plezanje, fasada dela, barvanje fasad, urejanje dela, popravilo strehe, ostrešje delo

Single-smola streho počiva njegov nosijo design (sistem špirovci, kmetije in drugi) na zunanjost, ki se nahajajo na različnih ravneh. Naklon strehe, ki je ponavadi naslovljeno na privetrno stran in je zaščita pred vetrom, dežjem in snegom. Glavne aplikacije te vrste streh, - pomožne stavbe, konstrukcije, preprosto projektiranje, proizvodnjo ali skladišče stavbe.

Šotor streho ima štiri trikotni pobočju, vrhov, ki izpolnjujejo v eno točko. Simetrije je prvina: čiste in preproste oblike in linije, ki so o'United na vrhu.

Kolk streho prihajajo z'Unije dveh trapezno žarki in dve trikotni obraz žarki, ki se imenuje bokov. Poudarja varovalno funkcijo strehe in daje zgradbo predstavnik pogled. Značilnosti hip streha je stopnjevalo s prisotnost Zračni Windows. Nekatere vrste Zračni Windows so kompleksnih modelov. Štirioglata Zračni okno pripada najbolj tradicionalnih elementov, vertikalne stranske stene, ki so zajete tabloid kritine.

Vrsta hip streha je polubelova, ki je zmanjšal vrhovi nad koncu stene v obliki trikotnika.

Dvokapno streho industrijske stavbe z vzdolžno luč, ki je drugačen od strehe stanovanjske hiše, manjši naklon, pobočjih in večja širina in dolžina.

V vaulted streho v prerezu se lahko določi loka, krog ali druge geometrijske krivulje.

Zložena streha prihajajo z'edinosti ločeni trapezna elementi - kratnih.

Kupolaste strehe za cevi predstavlja polovico svetu s popolno podporo za prstan cilindrično steno. V vaulted je zaprt štiri loka.

Mnogomernuyu streho prihajajo z' povezava žarki letal. Konča stene pod dvokapno ravninah, ki se imenuje klešče.

Splosni streho je sestavljen iz več strmo nagnjena trikotni žarki, blizu vrhu. Sferične lupine okoli sliko, ki je podobna dome, vendar z proping na podlagi ločenih točk. Prostor med podpira, je prosojen.

Streho poševne površine je sestavljen iz več ravno letal, naslonjeni na steno.

Mansardno streho dogovorite se v primerih, ko podstrešju, uporabiti za domačo ali pisarniško uporabo.

Te oblike strehe so spremenjena z uporabo različnih elementov, tako v napravi pokrivala, in oblikovanje strehe. Dodatne elemente za zunanje oblikovanje strehe in povečanje funkcionalnost stanovanjske prostore, ki zagotavljajo razsvetljavo in prezračevanje.

Eden od teh elementov je strešno okno za vgradnjo v streho in je stroškovno učinkovita rešitev izkoristek podstrešja prostor.

Visoka nadmorska višina dela, industrijske plezanje, fasada dela, barvanje fasad, urejanje dela, popravilo strehe, ostrešje delo



Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика