вторник, 29 октября 2013 г.

Sendvič plošče, opeke hiše, drevesa'lesena hiša, tramovi, podstrešje, iglavcev.

Naše delo
    +38 (044) 223-25-08

    +38 (067) 445-08-25

    ab * zabudova. kiev. ua
    Nalaganje...

    Nalaganje...

    Ekološke hiše

    Okolju prijazne, trajne in lepe hiše iz lepljenih nosilcev

    Razpravljanje o različnih projektov države hiš, v obzir, da je material, iz katerega so zgrajene, ki jih ne bi kategorično za hvalo nekaj in zavrni drugi. Ta pristop je seveda napačna in vsebinsko nepravično. Vsak material, ali opeke, lesa, betona ali "sendvič plošče", ima svoje prednosti in slabosti. Bistvo je, da je bilo vse končano ob upoštevanju značilnosti materiala, s precejšnjo spretnost in v harmoniji z okoljem.

    Kot pravilo, bodoči lastniki stanovanj so razdeljeni na privržence Cam'lesene hiše in gorečimi zagovorniki hiše, drevesa'lesena. Ne spustimo v podrobnosti, razen če rečemo, da je s pomočjo sodobne tehnologije, vedno lahko zmanjša ali celo odpravi pomanjkljivosti gradbenega materiala, omogočiti vse svoje dostojanstvo.

    Seveda, če ste "bolni" vizija zabavno zidane hiše na ozadju zeleno pokošeno trato, nato pa je neuporabna, da vam povem o "življenjski dih dreves'lesena hiša, razmišljanje, boste našli na nasprotne argumente, in bo prav. Enako in s privrženci tradicije ruskega dreves'leseni arhitekturi - zelo besedno zvezo "Kam'lesena hiša" povzroča shudder. Vse je odvisno od perspektive, in vsakdo ima pravico na svoj način. Ni vredno "nastavite v grlo lastnih pesmi", ampak bistvene zahteve, ki morajo biti v skladu z vsemi projekta: hiša je strukturno naj odgovori, njegov namen, da ustrezajo klimatske razmere toplote shranjevanje in rok uporabnosti mora biti dovolj udobno in izpolnjevati glasbene želje lastnika.

    Če želite, da so drevesa'kamnita hiša, ki izpolnjuje te zahteve, z jasno in priključke, fasade in sodobno eleganco dvorec, bodite pozorni na projekte hiše iz lepljenih nosilcev.

    Kaj je prilepljena žarek

    Kaj je izgradnja drevesa'leseni tramovi, vsakdo ve, ampak lepljen les je veliko bolj je gradbeni material najvišje kakovosti, ki so nastale na podlagi posebne tehnologije, in so povezane z kategoriji elite gradbenih materialov. Prilepljena pramen za več kot 30 let uporabljajo v svetu za gradnjo na področjih, najbolj prestižnih dogodkov. Danes proizvodnja to gradbeni material, ki obvlada veliko domačih proizvajalcev. Stroški lepljen les je dražje od običajnih lesa, vendar njegove prednosti so nadomestilo za razliko v ceni.

    Proizvodnja lepljen les je neprekinjen proces, ki je sestavljen iz več operacij, in sicer:

  • Posebej pripravljeni deske iz lesa, kot pravilo, iglavcev, se posušijo do potrebne stopnje vlažnosti in načrtovano.
  • Ločene deske fingerjointed v dolžino na mnip - tako lamella.
  • V lamellas so zlepljeni skupaj na posebne stiskalnice v les, posebno ekološko čisto vodo odpornim lepilom.
  • Na profiliranih lesa.

    To proizvodne verige pomaga doseči večjo moč prilepljena žarek v primerjavi z masivnega lesa in preprečuje deformacijo strukture med vlažnost. Ko je to doseženo najpomembnejših tehnoloških rezultat je zelo nizka, krčenje, ne več kot 1% (krčenje masivnega lesa ali dnevnike je približno 20%). Zato ne bi smeli čakati za krčenje. Okras hiši, ki jo lahko začnete takoj po zaključku svoje gradnje. Čas gradnje je močno zmanjšali, na koncu.

    Prilepljena žarek ne razpoka in se ne deformirajo, zato stene tega materiala obdržijo svoj prvotni videz.

    Prilepljena žarek ima poseben profil, ki omogoča prilagajanje plošče čim bližje, ki ustvarja stene, ki je enaka v toplotno izolacijske lastnosti, je trdna.

    Prilepljena žarek je idealen za izdelavo nosilnih elementov, kot je visoka mehanska trdnost, ki so odporne na ogenj zaradi obdelave v fazi proizvodnje antiseptiki in ogenj retardants.

    Prednosti prilepljena žarek hiše

    Drevesa'lesenih hiš iz lepljen les se razlikuje od domov s tradicionalnimi materiali številne prednosti. Te hiše imajo lep izgled, dihati, in dobro vodenje ste toplo, zanesljiv in trajen, ne zahteva zunanja in notranja zaključna in, končno, v hiši z dreves'lesene stene vedno lepo in toplo. Z uporabo suhega lesa zidovi hiš iz lepljenih nosilcev imajo visoke steintorplatz in grelec ni potrebno za njih.

    Kot hiše ne potrebujejo čas za krčenje, zmanjša čas gradnji in namestitev struktur na pripravljen Temelj ne presega 3-4 tednih. Gradnja hiše na vsakem času leta.

    Prilepljena pramen za toplotno izolacijskih lastnosti, prepustnost zraka in gostoto prileganija presega najboljše parametre okrogle dnevnik. Profilirani deli tesno s'povezan Sklop, zato ni nobene potrebe, da caulk z utori med deli.

    Površini lepljene žarek, ki je izdelan v skladu z ustrezno tehnologijo, gladko, in steno, zgrajeno iz njega, monolitno. Ko boste gradili hišo, ne morete storiti, bodisi zunanji ali notranji, ki je končna. Ker ni odhodki za dekoracijo stroški gradnje takih hiš je zmanjšana za 50% ali več v primerjavi z, na primer, z opeko hiši.

    Sodobna podjetja, proizvajalci lepljen les oskrbo trga z ukrivljene elemente, velika dobo tramovi, končna profiliranih elementov (robovi plošč, oblog, polmer, platbands, Odbor za tla), uporabo cotrimazole izvajanje izvirne arhitekturne načrte in za dokončanje notranjega prostora v hiši. Hiše iz lepljenih nosilcev, kot vsa drevesa'lesena hiša, relativno enostavno in ne zahteva močan Temelj.

    Tako, drevesa'lesena hiša tehnologijo lepljenih žarek ima več o'izjeme prednosti:

  • Ne spremeni svojo obliko med delovanjem.
  • Daje minimalna višina krčenja, ne razpoka.
  • Dolžina deli iz lepljenih žarek do 11 metrov.
  • Visoka kakovost površine, ki ne zahteva dodatne obdelave.
  • Ne pečat; utori in greben na dolžino palic strogo določeno.
  • Izolacija ni potrebna.
  • Kratek gradnji.

    Slim line, moč in lahkotnost konstrukcije, zdravo okolje in da razveseljuje oko sijaj naravnega lesa - je sodobna hiša za moderno osebo.

    Dvesto metrov minimalism

    V Virgo'anost, prvi lastniki države hiš-velikani, s katerimi se soočajo različne težave v času gradnje in obratovanja. Grenke izkušnje, zdaj Rusi raje majhen, a čvrst dreves'lesene hiše.

    Glavno načelo sodobne Chalet je sestavljen ni toliko v minimalism, ampak v ergonomija prostor in pravilno uporabo uporabno površino. V dober dom, vse, kar mora biti na dosegu roke, in ne zahteva veliko napora. Še posebej, če menijo, da je, ko govorimo o državi, ki je hiša, mi se nanašajo na ostalo od mesta razburjanja in vsakdanje skrbi. Tako oblikovati moderno državo, hiša je prava umetnost, ki zahteva znanja na različnih področjih: arhitektura, inženiring, landscape design, in še veliko več.

    Hiša raste v

    Oblikovanje vsakega doma se začne z oblikovanje notranjega prostora in njegov končni izgled je odvisen od tega načrtovanje. Tendence v sodobni družbi - v zmernih količinah, in največjo uporabnost.

    Če pred desetimi leti, ljudje sanjala velikih podeželskih stavb, ker je skušala pobegniti od blizu stanovanja, danes pa je jasno, da to ni posnetkov, in učinkoviti organizaciji prostora. V resničnem življenju, 40 metrov v kuhinji precej nizka. In za ogrevanje osem sto metrov hiša je težavno in drago. Zato mnogi lastniki veliko "gradovi" obrnejo na strokovnjake na vprašanja gospodarstva.

    Opuščanje podstrešja v korist podstrešja tudi zaradi racionalnega pristopa k podstrešju, v nasprotju z mansardi je ekstra življenjski prostor, ne samo skladišča za stare stvari. Vendar pa, mnogi lastniki hiš s podstrešja, ki se pritožujejo zaradi slabega prezračevanja prostorov.

    Res je, če je hiša Kam'vse, okrašena z umetnimi materiali, in nima prezračevanje, t. "termovko učinek". Drevesa'lesene stavbe, ta problem preprosto ne nastane, ker je drevo "dihati".

    Kot je za kleti, njihove posebnosti, naše zemlje, kot pravilo, ne gradijo. Izkazalo se je, da je to koristno, da postanejo lastniki, majhen in prijeten hiše.

    Čarobno žarek

    Obseg prodaje kaže, da drevesa'lesene hiše spet postala priljubljena. In drevo se ne uporablja le v zunanjem design: notranjost ni že okrašena s plastično, in stene niso zajeti s Ozadje. Sodobna tehnologija dreves'leseni tramovi dovolite, da dosežejo kakovostno pohištvo zunanji lamellas, tako da nadaljnje predelave v dreves'lesena hiša ni potrebna.

    Prednost lepljen les. Drevo, kot v vsak material ima svoje slabosti: drevesa'lesena hiša lahko začnete "novice"pod vplivom nekaterih dejavnikov, ki lahko'biti razpoke, kot je kratenje celovitost strukture in marring svoj videz. Prilepljena žarka omogoča, da se izognete te težave, tako kot ne velja, krčenje in pokanje.

    Za proizvodnjo lesa, ki se uporabljajo samo izbrani iglavcev. Poseben sistem sušenja lesa omogoča, da se uniči obstoječi glive in mikroorganizmi. Planirani gradivo je razvrščeno v teksturo in prilepi na zmogljivi hidravlični pritisnite. Nato končal lesa, ki se ukvarjajo z, je navarjanje in rezanje vogalih in putovanja za namestitev joiner izdelkov je v skladu z delovno projekta. Skobljanje suho pretvori lesa omogoča, da doseže veliko večjo gladkost površine kot v predelavo surovega lesa.

    Ker prvotno doma ta material je zbranih na krško-proizvajalec, nato pa vsak Odbor je prejel kodo neposredno gradnjo deluje po načelu design, - hitro in kakovostno.

    Nove tehnologije

    Nekatera podjetja ponujajo edinstveno tehnologijo gradnje: namestitve prvi krono s posebnimi priključki, lahko nastavite idealno raven in se prilagodi, če je to potrebno v procesu gradnje.

    V posebnih comp'računalniški program, lahko stranka uporabi tudi grafični oblikovalci ustvariti tri-dimenzionalni model vaše bodoče hiše in v celoti poskrbijo za to.

    To je pomembno, ne samo za stranko, ki želi jasnejšo sliko o prihodnosti stanovanj, ampak tudi za proizvajalca in za pravilno načrtovanje, morate vedeti, koliko in kaj bo velikost prostorov, kako in kje se bo nahajal pohištva in podobno.

    Mimogrede, prilepljena žarek je popolnoma v kombinaciji z drugimi materiali, kot so kamen, omet, steklo in kovine. Zaradi geometrijskih oblik in sodobnega videza, pomaga ustvariti enoten slog, tudi, če je glavna stavba iz drugih materialov. Drevesa'lesena vrata, pergole, kopeli in gostišča, zgrajena lepljen lameliran les, ustvarite v katerem koli delu vzdušje, udobje in poudari arhitekturno idejo glavno stavbo.


  • Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика