понедельник, 28 октября 2013 г.

Materiali za pohištvo predelovalnih dejavnostih

Vsak človek se prej ali slej sooča problem izbiri in nakupu pohištva. Če želite pristop, to vprašanje je resno in temeljito, potem ta članek je za vas: to bo seznam najbolj priljubljenih vrst materialov, ki se uporabljajo danes proizvajalcem za izdelavo pohištva.

Materiali, iz naravnega lesa

Zelo pogosto v sodobno pohištvo, proizvodnja se uporablja v takšni ali drugačni obliki naravnega lesa. Dolgo za izdelavo pohištva iz naravnega drevesa so take dragocene vrste, kot mahagoni, hrast, oreh, breza, bukev, jesen, javor in češnja. Levji delež na ruskem trgu je pohištvo narejeno iz bora. Lahko na trgu najdemo, na primer, rock stol rattan, ampak za naše območje je prej izjema kot pravilo.

Najprej dragocene vrste lesa za potrošnika je moč, dolgo uporabo in lepote sliko. Seveda, nihče ne bo trdijo, da je pohištvo narejeno iz naravnega lesa, zelo lep, prijeten na dotik, ugleden in čisto. Zato, proizvodnja pohištvo iz lesa se vrednoti v vse države brez izjeme, tudi na splošno, ne glede na to, iz bora ali breza ta izdelek je bil ustvarjen: glavna stvar, ki se v ta material ohrani vse naravne lepote popoln material.

Izdelava pohištva iz naravnih drevo, ko te je razdeljena na proizvodnjo modelov iz lesa, in iz gradiva, pridobljenih s predelavo lesa. Pohištvo iz matrike je vrednoti več, ampak za ohišje izdelkov, ki so na voljo za maso potrošnikov, bolj pogosto izdelani izdelki, narejeni iz iverne plošče (iverne ali MDF (več postopno analogni DSP). To pohištvo iz matrike ali DSP je zelo priljubljena kot potrošniki in proizvajalci pohištva.

Različne druge pohištvo materiali

Če ste si zapomnili vse sorte pohištvo, ki je zdaj obdaja ljudi vsak dan, postane jasno, da v tem času, razen materialov iz lesa, pri ustvarjanju modelih, ki se uporabljajo na stotine različnih materialov. Tako danes obstaja tudi pohištvo je ustanovljen, se za primer iz kartona. Ampak takšnih ekstremnih primerih, ne bomo ustavili, in menimo, da je najbolj teče pohištvo materialov.

Laminat je premaz, ki je sestavljen iz zaščitni sloj visoko trdnostjo polimer in dekorativni sloj papirja. Laminat ustvariti površino pohištva, ki je ne le lepote in raznolikost sliko, in prav tako zagotavlja, da je izdelek visoke trdnosti.

Premazna sredstva so materiali, ki zajema izdelke iz masivnega lesa, MDF in druge osnove. Najbolj pogosto v pohištveni industriji, je skupna uporaba akrilnih in poliuretanske barve. Ti materiali omogočajo, da ustvari neskončno različnih barv in vzorcev, ki služijo kot pomemben dekorativni element ustvarjanja lepo pohištvo.

Film - material, ki je običajno imenujejo skupek sintetičnih nadomestkov naravni furnir, namenjen za sooča pohištva komponente. Za ta film so materiali, izdelani na podlagi papir, aglomerirane s smolami ali plastike.

Polivinil klorid (PVC) je sintetični material, ki je običajno temeljijo na naravnih izdelkov in seznanjeni, da nam soli. Pogosto se uporablja v pohištveni končna in se sooča fasad. PVC je trdna, stroškovno učinkovit in prilagodljiv material, ki je tudi priznan kot ekološko varen.

Kamniti material, ki je lahko tako naravnih, umetnih in sintetičnih. To je poseben material, ki je popolnoma brušeni in polirani. Kot pravilo, kamen je zdaj uporabljajo za ustvarjanje kuhinjski pulti, pohištvo za kopalnico. Dodajajo, med'jer bogat in ugleden videz.

Pohištvo, steklo in ogledala so materiali, ki se uporabljajo v veliki meri, da ustvarite moderno pohištvo. Poleg tega, vse vrste pohištva iz stekla in ogledala danes so razdeljeni v običajni modeli in varno. Steklo se uporablja za kuhinjo vitražni Okna, fasade, stene, vrata, omare in police. Bolj trpežne stekla se uporabljajo za ustvarjanje mize, podpira v okviru TV in tako naprej.

Sodobni pohištveni industriji, je težko narediti brez eleganten kovinski deli. Alu okvirji, chrome, ročaji in podpira pohištvo popolnoma v kombinaciji z različnimi teksturami in dati pohištvo moderen, eleganten videz. Med široko paleto dekorativnih elementov pohištva, kot ločeni vrstici so tudi različnih tkiv in kože.

Kot lahko vidimo, je danes proizvodnje pohištva je znanost o harmonično kombinacijo različnih materialov. Vendar pa je ta raznolikost osnovni materiali, barve in dekor omogoča potrošniku, da izberete pohištvo, ki v celoti ustreza svoj okus.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика