понедельник, 28 октября 2013 г.

Vse skrivnosti coupe, ali Napoleon v omari

Pravijo, da je njihov videz omaro dolžan'mora... kdo misliš? Napoleon Bonaparte. Veliko poveljnik zelo veliko maral diplomirani nered apartmaji obupno častnikov. Tako je rekel, oblačil in drugih rekvizitov, ki vsebuje na enem mestu - za zaslon. Tako z'pojavil omaro - korakanje v poenostavljeni različici.

"Na pamet" Omara je prinesla praktično Američani. Jih ne nadomesti zaslon vrata, pritrjena na njen plastična kolesa in dal na "ozkotirne". Zdaj vrata so se odprla, ki niso tradicionalno, jaz,'igala stran. In to je bila prava revolucija v inter'Yeri. To se je zgodilo v Kaliforniji sredi našega stoletja. Po desetletjih šel za revizijo v Omari. Vrata so se začeli, da bi ogledalu, in tako se nisem boj, okrepiti jih s posebno zaščitno folijo (podobno avto triplex). Izboljšano valjčni mehanizem (wrestled s hrupom in nepooblaščeno drsenje iz reže), izbranih novih, okolju prijaznih in varnih materialov. In zdaj nadgrajeno omaro je postala nujen " atribut " Ameriških domovih kot tradicionalni kamin v hiši angleščini.

V naši državi boom v omare se je začela v poznih 90. letih, in coupe hitro pridobil popularnost: so redka priložnost, da v enem naletu, močno in lepo zmagati na koncu Sovjetske apartma nekaj želeno kvadratnih metrov. Izvaja pod določeno velikost, vgrajen v omaro, da dela vse " mrtve cone " doma, sprostiti plemenitih metrov bivalnega prostora.

"Napoleonovih " omaro" vgradnjo povsod: v kuhinjo, hodnik, dnevna soba, otroška soba. Ni'se prepričajte, da bodite za celotno novo garderobo namesto zadaj (stranska) stene, dno in pokrov smiselno, da uporabite stene, tla in strop. Včasih je tudi edina pot, ko coupe, namenjenih zelo ozko (manj kot en meter širok) tržno nišo. Pa ne hitenja za shranjevanje na zadnji plošči: daje togost. Vendar, če vse komponente, vključno s police, ki je trdno pritrjena neposredno na steno, potem ni strahu, da Omari en dan pod težo pridobili življenje prtljage bo hiša iz kart.

Če drva?

Moderno "prostor" omaro - vrste oblikovalec elemente, ki so proizvedena po vsem svetu. Tako, da reči, da angleško omaro boljše ali slabše, francoski, narobe iz dveh razlogov. Prvi, narodnosti so le blagovne znamke, in pogosto najpomembnejši del vsake "čistokrvni" omare - sistem za drsna vrata. Torej, Gospod Vrata - Ameriško znamko Stanley - angleški, Neves - francoski, Simplex, ki je ruski. Na DSP plošče prevlečene z melaminsko in ogledala za omare prihajajo večinoma iz Evropskih držav: češka (G. Vrata), Slovaška (Stanley), Belgija (Indeco in Raumplus) ali pa Poljska (Stanley). Drugič, garderobne omare se lahko nanašajo na različne potrošniške segmente. Na Primer, Gospod Vrata, Stanley, Indeco Simplex in zavzema nišo za poceni in je zato precej poceni pohištvo za srednji razred, in Neves in Raumplus predstavljajo pohištvo za državljane "veliko bogatih" (za Ilf in Petrov).

Ne ustavlja na vrata in podporne strukture, saj je njihov načrt zasluži ločeno razpravo, govori o mehaniki - najbolj ranljive in pomemben del garderobe. Vrata Raumplus in Neves so na valjih iz Teflon, roller Stanley je jekla, kroglični ležaj v plastično ohišje. Pri izbiri Kabinet moramo biti pozorni na to, kako drsenje vrat. Če vrata jahanje tricikel par, je skoraj tiho: tretje kolo trdno pritrjen na vrata. Brez zračnosti, brez hrupa.

Vaš skelet v omari

Notranji prostor Kabineta je nastala na podlagi treh tipičnih okvirji - celice-police in predale, obešalniki in podpira. Svetloba in higiensko mobilnega košare so izdelane iz trpežne aluminijaste žice z vinil prevleko. "Celice" ustvari naravno kroženje zraka v omari, in da bo mogoče oceniti vsebino košare. Zaboje in plastične škatle so zbrani v okviru modulov. Tudi na valjih. To je zelo priročno: če je potrebno, jih lahko premaknete, naredili prostor za nekaj zajetno predmet (sanje nezvesto ženo z nezanesljive serije. Šala).

Poleg tega primeru lahko zasnovana za enostavno prileganje v posteljo, opremljena z dvižno napravo. Prisotni: vstal zjutraj, pritisnil na gumb in posteljo leno odpraviti, "duhovnik" in se skriva v ozadju ogledalo površino. Fikcija? Kino? Ne malo. Tako vgrajeni postelj (še vedno brez gumbov) zbira svoje omare pooblaščeni prodajalec Stanley v Rusiji - podjetje "Dve". Postelja, medtem ko sam. Vendar je par eno, družinsko možnost v omaro z vgrajeno bližini dveh "odnushki". Za shranjevanje obleke, kostimi in obleke, ki jih naprava z dvigalom in plašč obešalnik za hlače, pasovi in šali Gospod Vrata ponujajo električno ali mehansko oblačila obešalnik. V omari preprosto sobivajo s tradicionalnimi škatle in mobilne košarico. V prvega lahko shranite vse majhne stvari, in drugič - perilo. Normalna porazdelitev: od spodaj nišo za čistejše, stojalo za čevlje, stranski nosilec za železo, nad dolžniško-lastniško za odeje in zimska oblačila. Uporaba cedre predmetov - posebne "ramena", kroglice, s prilepko srcih bo shrani oblačila pred molji in neprijetne vonjave.

Monterji-jewelers

Nekaj besedami bi lahko rekli o namestitvi Kabineta. Je pred obiskom specialista na hišo. Te storitve se lahko izplača bodisi privzeto vključena v naročilo stroškov. Ista zgodba z dostavo.

Torej, ko vse potrebne izračune in meritve izvaja, inženir-specialist barve podrobni sliki, ki upošteva vse vaše želje. Natančnost risbe odvisna naravno, brez vrzeli in izkrivljanja, ki bi ustrezal novi Kabinet v odmerjenem prostoru. Nato risanje vstopi v trgovino. Približno teden dni kasneje namestitev ekipa dveh ali treh ljudi, ki bo garderobo razstaviti in v nekaj urah (in če bi je kompleksna, in dni), ki ga prinašajo pod ključ. Morda, če stene imaš grobo, imajo precej opravka z paganyny podrobnosti.

Malo drugačna poslovna Stanley. Žaganje plošč standardnih velikosti, kjer je Omara je nameščena. Pomanjkljivost je, da boste morali prenašati hrupa in udobje - lahko spremenite svoj um in da spremembe dizajna. To je prava izbira, če je površina stene je kompleksna, z izpostavljeni tramovi in bevels.

Besedilo: Maxim Ryabov

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика