воскресенье, 27 октября 2013 г.

Hidroizolacijo stene kleti, z rokami.

Najprej odstraniti staro, glivične napad mavca. Običajno se v takih primerih mavca slabo hranijo na površino in se lahko odstrani s pomočjo sekira ali odpirač. Če težko je udaril s sekiro, nato pa se moraš prijaviti vaja s šobo - stepalnik.

 



Na drugi stopnji je treba, da se Prime na površino s posebno fungicidi. Uniči površino glive, plesni in preprečuje njeno nadaljnje izobraževanje. Do tal, kot je mogoče s posebno spray (kot je prikazano) in čopič.



Po prvi plasti sušenje, in da je po 3-4 ur (to je bolje dati, da se posuši za 24 ur), morate začeti brizganje stene bitumen-gume mastic. To je mogoče najti v vseh večjih gradbenih supermarket. Je zelo trpežna, ne razpoka skozi čas in je dobro zaščitena pred vlago.



Po sušenju bitumen-gume tesnilne mase morali začeti omet površin. Zahteve iz mavca rešitev je dejstvo, da ni vseboval apna in mavca. Redni cementa in peska v razmerju 1:4.



Po prvem plast mavca, pustite, da se osuši. Nato jo znova ogruntovat anti glivične premaz. To bo mavca neprepustna za vlago, in bo še naprej, da jo zaščitite pred nastajanje glivic. Kot to kleti in stene bo daje proč vlage.



Nato dal končna mavca plašč in mu dajejo videz, drgnjenje mavca trowel.



Po sušenju iz mavca (priporočen čas sušenje pred obdelavo DV, vendar pa se lahko pospeši ta proces je neposredni fan na mavca), ste pripravljeni, da omet stene. Bodite prepričani, da preverite ta kiti na cementni osnovi. Te so običajno imenuje kiti fasado.



Naslednji, potem podlago in barvo.



Opomba: Hidroizolacije sten je treba opraviti samo po hidroizolacijo tal.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика