четверг, 24 октября 2013 г.

Kako namestiti stikalo

Kako namestiti stikalo upoštevati vse nianse? Najprej smo morali ugotoviti vrsto transakcije (skrito ali odprt), ki jih boste uporabljali. Bomo poskušali razložiti načela nastavitev, na primer tri tolpe en način stikalo.






Lestvica pritrdi s posebnimi montaža polje, ki je pritrjena na steno z uporabo distančnik blazinice, ki priviti elastični trak. Kot za odprto stikalo napeljave so priključene neposredno na steno.

Hvala za sprostitev, tipke ne padejo iz okvira stikala. Poleg tega je vsaka tipka ima ločeno vilice, izkazalo se je, v reže rack. Uro podpira del premičnega stike, ki so povezani s ključi.

Dostop do imenika, ki ga omogoča odstranjevanje tipke. To je mogoče po odstranite vijak, ki se nahaja na zadnji strani stikala. Torej, lahko uporabite izvijač, s pritiskom na jeziček za sprostitev, bi bilo treba prenesti navzdol, kot kaže puščica. Zdaj ključ se lahko odstrani.

Glavni žice prinaša električne energije na mostu. Druga žica mora biti priključena na vijake. Kako namestiti stikalo v odprtem namestitev kablov se izvede po pdfrecovery, ki je že pripravljena, tako da naredite na dnu luknjo. Ko žice, ki so povezani, morate namestiti tipke za prvotni položaj. Postopek je podoben odstranjevanje tipke.

Treba je opozoriti, da ko je stikalo je prepovedano, da bi znatna prizadevanja za odstranitev / namestitev tipk; za odstranjevanje lepila nameščen na prehajajo noge; ponovno Odvijte vijake.

Ob vgradnji stikalo za namizne svetilke v njegovi podlagi preskočite žice. Po posnetek agvinta, žice lahko vpet med ploščicami. Nato vbrizga v luknjo, ki je izoliran in se konča z vijaki za montažo design.

Za nekatere naprave stikalo nameščeno na zunanji razlogi, ki je bolj priročno kot ročno aktiviranje. Za ta namen uporabite pritisni gumb, vključitev ki lahko noge. Mimogrede sodobne stikala funkcija tipke, ki so prevlečeni z fosfor. S to kritje je doseči sposobnost videti tipkovnico v temi, in da zagotovo je priročno, če uporabljate.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика