четверг, 24 октября 2013 г.

Žarnice za razsvetljavo

Prava izbira za razsvetljavo, naprave za dom in delavnico izjemno pomembno, saj neposredno vpliva na udobje in vzdušje v prostoru. Barva razsvetljava vpliva na okoliških naravnih barv. Torej, izbira svetil za razsvetljavo je zelo pomembno.




Redna žarnica

Redna žarnica, verjetno eden najbolj bogat elementov v dom. So poceni, lahko pregledno, mat, barve. Oni se ne razlikujejo le po obliki in barvi, ampak tudi z močjo.

Vendar pa te svetilke so občutljive na udarce, vibracije in vlago. Med drugim slabosti svojega visokega porabo energije in močno sevanje toplote, zato so te žarnice je treba uporabiti na področjih, ki ne zahtevajo krog ura pokritost.

V normalnih pogojih uporabe, svetilka je namenjena za 1 tisoč ur dela. Če uporabljate žarnice pogosto, in ponoči-življenje je bistveno zmanjša.

Halogenske žarnice

Iz halogenska luč je bolj intenzivna. Halogenska žarnica deluje na enak princip kot običajno. Izraz njegovega izkoriščanja v 2 do 4-krat dlje kot preprost žarnica.

Halogenske žarnice je veliko bolj močna svetilnost. Svoje prednosti in najbolj enakomerno svetlobo.

Halogenske žarnice, kompaktna in lažje rokovanje pretok svetlobe v njih. So dražji - in to je ena od pomembnih pomanjkljivosti.

Učinkovitih svetil

Z uporabo učinkovitih svetil, vam lahko prihrani precej energije. Kakovost luči sodobnih učinkovitih svetil se ne razlikuje od navadne žarnice. Ena od prednosti te svetilke je njihova svetloba bolj enakomerno in odsoten mislečimi, tako da ne bi slepi. V primerjavi s konvencionalnimi tistih, ki jih porabijo 80% manj energije.

Žarnice z Led

Žarnice z led je polprevodnik žarnice, in se v glavnem uporabljajo kot dekorativni elementi. Zajemajo lahko določene predmete, tudi bazeni, ki jih lahko vgradili jih v svetilk na tleh, ki se uporabljajo v prostem oglaševanje. Te porabijo zelo malo energije. To je napovedal, da se bodo te žarnice bodo glavni vir svetlobe. Njihova tehnologija se nenehno razvija.

 

Prednosti: majhna velikost, nizko porabo energije, lahko uporabljate pri nizkih temperaturah, šok, mraz, ne vsebuje živega srebra, nastavljiva intenzivnost svetlobe. Dolgo obratovalno dobo - do 100 000 ur, odvisno od zmogljivosti in barve.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика