пятница, 25 октября 2013 г.

Ravnanje z odpadki v zasebni hiši

Ste se odločili, da spremenite svoje življenjske pogoje, vendar je tukaj pred vami jasno nujno vprašanje: kje si želite živeti? V hiši, zgrajeni na zemljišču ali v mestnem stanovanju? To vprašanje je že dolgo veseli ljudje. In mnenj na to vprašanje so bili razdeljeni.

Ti dve možnosti ima svoje prednosti in slabosti. Če živite v mestu, apartma, prednosti vključujejo naslednje podatke: ogrevanja, vse leto; toplo in hladno vodo za celotno leto preveč; ki živijo v mestu, apartma, si lahko ogledate vse znamenitosti mesta v vsakem trenutku. Vendar pa obstajajo downsides, da živijo v mestu, apartma: ne, zemljišča in zato ne more voditi države, gospodarstva; mesto apartma lahko ujeli na robu mesta, in morda ne boste videli vseh znamenitosti mesto v tistem trenutku, ko vam je všeč - mesta imajo zelo dolgo časa, da bi dobili. Kaj so prednosti in slabosti državo hišo? Začnimo s profesionalci.

Če živite v zasebni hiši, lahko povzroči primestnih kmetijstvo, lahko diham svež zrak. Slabosti enako so naslednje: kanalizacijski lahko neprijetno, in vam ne bo vroča niti hladna voda, št wc v hiši, država hiši zunaj mesta, zato morda ne boste niti obisk mesta. Če pa si še vedno se odločili, da živijo na zemlji, potem je treba zagotoviti vse podatke, ki to življenje je bilo kot nalašč za vas.

Najprej potrebujete, da začnete z domačo. Morate, da bi prenova celotne hiše. In kar je najpomembneje - moraš preživeti kanalizacijski sistem v hiši. Zakaj je to potrebno? Če želite tudi v frosty dan "run", na ulici, v stranišče, ker hiša nima kopalnica - vaš pravico. Ampak, da bi se izognili tej napaki, je bolje, da se dogovorite za wc v hiši. Koliko časa na namestitev kanalizacijskih? Tudi če nam ne bo treba dva ali tri dni, morda več, vendar ne veliko. Po teh treh dneh boste lahko uživali v toplem wc, in ne pozabite, hladno jog na sodišču, kot neprijeten dogodek.

Ravnanje z odpadki v državi, v hiši je velik plus v primerjavi z mestnimi apartma: ne boste plačali komunalne storitve. Kaj morate storiti, kaj bi Kanalizacije v državi, hiša je bila učinkovita in je delal brez prekinitve? Morate slediti preprostih pravil: za izolacijo odtočne cevi, dal odmrzovanje in da septic tank.

Kako prevozov ta sistem je sanitarne? Je urejeno zelo preprost, samo zato, ker naredi eno pomembno funkcijo: je dostava vode do septic tank. Ko sanitarij je zelo pomembno, prezračevalne cevi: če bi bilo, ne zelo dobro, nato pa preverite, ravnanje z odpadki, na primer, stranišča, cevi se lahko umažejo in vonj je zelo dobro počutil v vso hišo. Opozoriti je treba, da je prezračevanje mora vsebovati ne samo ena cev, in iz različnih cevi. Kaj kanalizacijski sistem v državi, v hiši?

Prva veriga je primarni bypass cevi. To je majhna cevi v širini približno 110 mm. Na tem cevovodu se bo povezal na druge cevi iz kuhinje in kopel in cevi iz wc in tuš. Drugi verigi je cev za prezračevanje. Ta cev bi morala stati v wc. Če ga ne uporabljate vodo za zaklepanje. Tretji verige - ventila za prezračevanje, canalization. Opozoriti je treba, da je ta ventil je mogoče storiti z rokami. Nič ni lažje! Po vsem tem je potrebno zbrati vse kanalizacijo skupaj - vse to bo trajalo največ tri dni.

Zdaj vam bomo povedali o vseh prednostih in slabostih sanitarij v državi, v hiši. Prvi prednosti: prvič, boste imeli toplo in hladno tekočo vodo, in toplo wc. Drugič, vam ni treba plačati za komunalne storitve. Zdaj, posledično, o slabosti kanalizacije v državi, hiša. Najprej povezati kanalizacijo, v državi, ki hiša sama, še vedno potrebujejo nekaj znanja, in ne da bi to znanje, ki ga bo zelo tesen. Drugič povezave, možganov je veliko denarja, in če nimate ustreznih denarnih sredstev, ki jih preprosto ne bodo mogli uresničiti svoje sanje. Lahko zgrabi kalkulator in izračunati, koliko bo stroškov biti opremljena s Kanalizacijo, zasebni hiši.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика