пятница, 25 октября 2013 г.

Lokalnih Kanalizacijskih

Država hiši ne pomeni samo priložnost, da se sprostite od vrveža, ampak ustvarja nekaj nevšečnosti.
To je bil povod za razvoj različnih projektov lokalnih kanalizacijskih.

To vrsto odplak prinaša udobje v državi ali v državi, v hiši. Pred kratkim so imeli priložnost zagotoviti čiščenje odpadnih vod in bo življenje v državi, v hiši tako udobno, kot je v urbanih pogojih.

Namestitev lokalnih kanalizacijskih lahko storite na lastno 2 različne načine: a biološki način in mehanske.
Biološka metoda predstavlja septic tank-tank in tudi fotoaparat biološko obdelavo, njihovo število se lahko razlikuje. Biološka metoda je kompleksna odplak čiščenje. Kot rezultat, organskih snovi v odpadni vodi, pod vplivom mikroorganizmov razgradi, in višja stopnja razčlenitve tujih snovi, ki so pod vplivom zraka. Kot a rezultat, ki ga lahko dobijo varno pitno vodo, primerna za namakanje. Edina negativna točka je točka, visokih stroškov in kompleksnosti naprav. Uporaba takšnih sistemov, ki bodo potrebna dodatna energija stroški. Vendar pa, ta metoda velja za najbolj učinkovito.

Drugi način - mehansko - je tudi v lokalni kanalizacijski sistem z kanalizacije. Glavni del čistilni sistem ima posebno podzemni rezervoar, iz kovinske ali betonske. Znotraj njega odteka razgradi zaradi anaerobni proces. Nato trdne snovi, ki se usede v kadi. Po tem, voda prehaja skozi tla in tam je zaključek čiščenje. Na minuse takih obračun z septic tank je vonj, ki se prikaže na mestu za emisije metana. Vendar nizke stroške, je ta metoda je zelo konkurenčna v primerjavi z biološko. Poleg tega ta metoda namestitev je zelo preprosta in ekonomična (ne zahteva dodatne energije).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика