пятница, 25 октября 2013 г.

Kot Vila, hiša opremiti prednosti civilizacije

Vsak človek, uporablja za pridobivanje udobje skuša za svoje udobje, da ustvarite vseh možnih pogojev.

Čas, ko oseba, ki vodi vrta, za pranje in pripravi jedi, z vedri tekel dobro in jih vodi za te namene - dolgo je minilo. Zdaj tudi dijaki vedo, da je dovolj za uporabo vakuumske črpalke ali spusti v globoke vodnjake črpalke in voda bo začela cevi bo injicira neposredno v hišo za pranje, umivalnik, tuš in t. p.

Kaj morate storiti za gradnjo kopalnica in WC, v zasebni hiši poleg tega in z enako funkcionalnost kot apartma se nahaja v stolpnica, ki je priključen na elektriko, vodo in komunalne sanitarne?

Eden od glavnih pogojev za normalno delovanje tuš, sodobno wc in pralni stroj, ki je tako potrebna lastnost sodobnega kopeli, da ustvari stabilen tlak vode. Ker tudi pri uporabi, ki s samodejnim vakuumu ali globoko črpalka, pretok vode bo potekalo gladko in samo v času delovanja črpalke. Vsakič, ko odprete v hiši ventil črpalka je čas, da se pridružijo. Rezultat tega in izklop črpalke ali umakne avtomatizacije, ali pump down.

Veliko bolj praktično, v prvem nadstropju oziroma v mansardi hiše namestiti zadostno velikost plastično posodo, v kateri črpalka se samodejno črpa iz dobro ali vrtina vodo in plavajo avtomatizacijo bo omogočila potreben obseg. Pri naravni tlak vode iz rezervoarja bo vse ugotovljene točk povpraševanja doma narediti. Da pritisk bo le desetinki vzdušje - popolnoma dovolj za odvajanje sod wc, tuš kabina, pralni stroj, bo delo. Ne pozabite, da je razlika v višini 1 meter med dnu, nameščene na višino rezervoar vode in vode točke ustvarja vodni tlak 0, 1 ATM.

S proizvodnjo v zasebni dom, ki je neodvisen od črpališča nobenih težav. Boste morali samo za gradnjo zunaj stanovanjskih preprost poseben objekt, kjer se odpadne vode se bodo nabrali. Tako gradnjo imenujemo septic tank. Z drugimi besedami - gre za plastične ali betonske zaprti posodi pod nadstropju in je povezan z vsemi kanalizacijo doma z plastične cevi. Pod vplivom posebne bakterije znotraj septic tank je naravni proces fermentacije. Teh organizmov, vode in trdnih snovi predelajo v homogeno maso. Nato trdne snovi poravnavo in tekoči del naravnega način je, filtrirane po področjih filtriranje.

Glede vzpostavitve filtracija polja - kompleks v oblikovanje, ni nič posebnega. To je razvejano mrežo cevi z luknjami, povezan septic tank, skupaj razvejano cevi pour gramoz, filter plast peska in zemlje, ki absorbirajo vsebino septic tank.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика