суббота, 26 октября 2013 г.

Penthouse, mansarda in drugo iluzije

Vir: "Lastnik"
Avtor: Marina Voronezhskaya
Datum: julij 14, 2009

V 17. stoletju, ko, s svetlobo strani arhitekta Francois Mansart Parizu'zdelo, opremljena za bivanja podstrešja, je živel večinoma neprepoznana umetniki in ljudje z nizkimi dohodki. Danes se je v pam'bolje o Mansart podstrešju imenuje lepa beseda "mansarda", ampak tam živijo, da ne revnih ljudi - tiste, ki imajo dovolj denarja za izdajo podstrešju, v nepremičnine in njeno sanacijo.

Sanje in resničnost

Tudi če vse pomisleke o oblikovanju podstrešju zaupane odvetniški družbi (skrajšati čas in zmanjšati stroške), lastnik mansardi še vedno morali porabiti veliko časa in živcev, da bi dosegli nepremičnine na podstrešju področju.

Postopek je takole: postati lastnik, ki se nahaja nad svojo (privatizirana) stanovanju, podstrešju, boste morali sodelovati v tako imenovani investicijski tekmovanje, kjer se tekmovalci so vaši sosedje (vsaj eden od apartmajev, ker konkurenca vključuje, ne manj kot 2 udeleženca). Za uradne objave vse potnike v hiši, ki jo mora najmanj 30 dni, za objavo v medijih (časopis "Moskva ponudbe") informacije o izvajanju investicijskih konkurence.

Prvi korak mora biti izjava najemnik v hiši, ki vključuje podatke iz potnega lista, pravica do stanovanja, in tudi investicijski paket ukrepov sachalinobiini vrednost (obljuba, da imajo kozmetični popravila v skladu'pogon, postaviti klopi, da bi prekinil cvet postelj, opremiti otroško Igrišče v bližini hiše). Po tem usoda vaše ideje bodo rešili uradniki okrajnega Sveta, ki bo z'ugotoviti, ali hišo v načrt večjih popravil in obnove (v tem primeru, podstrešju in ne, ne moreš dotik), in poleg tega, ne bo oviralo obnovo podstrešju hiše poslovanja (na primer, če mansardi je tehnični nadstropje, kjer so komunikacije).

Če obnovo je bilo dovoljeno in se odločil, udeleženci razpisa, ki imate čas, da se najeti strokovno arhitekta, ki bo opravljal razvoj projektne dokumentacije - idejne zasnove in nato odobri za Moskomarkhitektura, Mojca in Nadzornih organov. Poleg tega, boste morali zbrati naslednje dokumente: sklop dokumentov o lastništvu stanovanja in dokumentov iz ZTI, izvleček iz hiše register, kopijo finančne osebni račun in overjena soglasja sosedov za delo (in tudi pogodbo o zavarovanju civilne odgovornosti pred tretjim osebam).

Sladki okus zmage

Če vam je uspelo zmagati na konkurenco, vam bo investicijsko pogodbo, o pravici izvajanju rekonstrukcija podstrešja prostor, ki bo objavljen, je znesek, ki ga investitor je dolžan'je dolžan plačati potrebe za izboljšanje četrti ali ponudbo za nakup city del obnovljenih kvadrat. Poleg tega dokument bo čas za izvedbo dela, - ne več kot 15 mesecev. Po obnovi vaše delo, bodo prejeli posebno državno Komisijo. Šele po tem se lahko registrirate podstrešju (zdaj "stanovanje v mansardi"), kot za svojo lastnino.

Lahko priložite podstrešju (ali njen del) brez registracije lastnine, najem ali odobriti uporabe. Če želite to narediti, boste potrebovali tudi overjena soglasja lastnikov (2/3 glasov v stanovanja in hiše). Potem boste morali, da sklene pogodbo o najemu in za opravljanje državne registracije podstrešju. Po tem, lahko začeti konverzijo, ki po zaključku gradnje je treba tudi dokumentirane (zakon o izvedene reorganizacije, spremembe v tehnično in drugo dokumentacijo, in tako naprej ).

Prostor in priložnosti

Glede na velikost podstrešju prostora, lahko dobite eno popolno tla, predpostavka, z možnostjo naprave za drugo raven ali dolžniško-lastniško nadstropju (duplex razvoj zgornjega nadstropja stavbe-base).

Oblika prostora je odvisna od naklona strehe, vendar je najbolj verjetno, boste dobili prostor s nagnjena sten in stropov, ki ima dodatne (posebne podstrešje in okna. Rekonstrukcija projekt zagotavlja sodobno opremo, prostor podstrešje z vsemi potrebnimi za življenje lastnosti (ogrevanje, prezračevanje, klimatske naprave in podobno ) - svet izkušenj naprave podstrešju omogoča, da ta soba udobno. Glede na vaše cilje, na podstrešju je lahko samostojna stanovanja ali novo raven vašega stanovanja v zadnjem nadstropju. Tam si lahko postavite spalnica (s EN-Suite kopalnica), otroška soba, pisarna, knjižnica, ipd. Idealen lahko šteje kot stanje, v katerem oblikovanje strehe omogoča, da se izhod na streho (strešna terasa). Kaj bo vaše osebne streho, je odvisno od vaše domišljije: to je lahko zimski vrt, Igrišče za igre in sprehode, poletno teraso za pitje ali hiši za Carlson.

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика