суббота, 26 октября 2013 г.

Hozblok: možnosti

Vsak sektor je sestavljen iz malih stvari, brez katere ne more, ampak da le ne bi želel, da dajo na javno objavo. Strokovnjaki za Feng Shui in je obljubil, da tisti, ki ne bo daleč od oči, stanovanjska oprema, skupaj besgrove'I in napake. "Lastnik" vam bo povedal, kako postaviti vse in udobno, in lepo...

Najprej morate ugotoviti, tako rekoč, na obseg vašega vzdrževanja. Kako zavzeto vaš mož domače obrti? Kako je vaša hiša čiščenje? Z drugimi besedami, kaj moraš skriti pred radoveden oči.

Morda ureditev prostorov za skladiščenje stanovanjska oprema bo priložnost za pregled nekaj v svojem gospodinjstvu in si zastavite vprašanje: samo, če sem od življenja?

Naj živi čiščenje!

Danes, zaradi razvoja tako imenovane za čiščenje industrije, proces čiščenje apartmaja z neprijetno in se raje grdo postopek obrnil v dobro organiziran in opremljen z najnovejšo tehnologijo dogodek.

Nauka o akrobatskom letenju - pridobitev posebne strokovne večnamensko čiščenje tovornjakov. To je osnova, na kolesa, ki lahko sprejme vse potrebne naprave za čiščenje: MOP-mos, eno ali dve vedri, mehanskim pritiskom na tipko za MOP, pladenj za krpe in čistila (detergenti), izmenljivi smeti vrečko, itd. Med čiščenjem košarica bo imela ubogljivo, da vozite skozi vse sobe, in na koncu skromno, bo postal v določenem območju, postaja kompaktno shranjevanje za celotno zalogo. Sesalnik je nova generacija in ne potrebujejo skladiščnega prostora, saj je zgrajena prav v stene in se odpre na "SV'komunikacije s svetom" v obliki pneumological v vse sobe. Druga možnost je majhna samovozni sesalnik s svoje kompaktne velikosti, vam lahko prihrani težave z odstranjevanjem prahu, kot potuje po tleh sam, izogibanje vseh ovir, in z cola cola vodi za red v hiši.

Vse te sodobne naprave najboljše, seveda, da v omari (ali v prostoru za garderobo), ampak če še niste, potem bi bilo dobro, da bi popis podružnice vgrajen v omaro (ali v omari). Tudi tam bo stala likalna deska, po stopnicah, itd.,

Glavna stvar je, da premislite prezračevanje Kabinet od vlage in posebna notranja zaščita (palete, Mat gume ali talne ploščice). Če je vaš dom ima vrata, ki se pogosto vrgli na steni, nato pa na hrbtni strani je tudi možno organizirati skladiščenje sistema za uporabne predmete: pritrditev kljuke in visi vse, kar želite (na isti način, nekateri ljudje uporabljajo vrata, ki se zapre cevi in komunikacije, ki se nahaja v wc). V kopalnici pogosto dovolj prostora, da visi tam omarica za gospodinjstvo - orodja, gospodinjske kemikalije, itd

Hiša - da-ne

Preden jo odnesite napravo mini-delavnica, morate preveriti, kako se polni naš gospodarski Arsenal, ali smo pripravljeni, da izpolnjujejo popolnoma oborožen vsako življenjsko situacijo? Bodite pripravljeni na dejstvo, da se bodo stvari, ki se izkažejo veliko - lahko jamči za dejstvo, da je potrebno le za gospodarstvo, vsaj.

Torej... V kuhinji, boste potrebovali: bar brušenje, pinceta, pruner (cut perutnine). Za dimenzije in postavitev - ruleta, kvadrat, kompas, plumb, ravni. Za delo z drevesa - šmirgl papir, pilice za nohte, igle datoteke, rasp, videl, videl, stuslo (enota za rezanje iz okvira), planer, dleto bitov, itd Za izboljšanje doma je kladivo, žeblji, zidnim vložkom-žeblji, vijaki, pes, drill priročnik, sekiro. Za popravila, stopnišča in lestve, soboslikarski valjčki in krtačo, trowel, lopatico, spray pištolo (šoba), strešnik, nož za steklo. Za vodovod delo - batna, žica, cevi, čiščenje, komplet tesnil. Za dela,-združljivost', povezanih z električno energijo, rezervnih stikala, podaljški, adapterji, trakovi, žice, tester, varjenje železa, kositra, kolofonije. Za pritrjevanje in majhno popravilo - sklop izvijači, napenjala, vise, klešče (klešče, dleto, klešče, okrogle klešče, rezalniki, kovinske škarje, žaga, sledgehammer, žice, električni spenjač (ali pnevmatski skobozabivnoy), kot tudi vrtanje in drugih električnih in pnevmatskih orodij.

Tukaj je vredno omeniti, da če napravo uporabljate le občasno, je možno, da razmislite o možnosti, da združuje več funkcij (na primer, vaje, izvijač in kladivo). Dodaj v vse to podrobnosti (škarje, mazalnik, Shilo, Romi iglo, hudo nit), in šele nato na seznamu, lahko šteje za dovolj celovito.

Mesto doma Studio?

Najprej je potrebno za izvedbo začetnega sortiranje vašega doma Arsenal: osnove je zelo velik seznam, morate izbrati "življenjskega minimuma" elementov, ki morajo biti vedno pri roki. Da jih, na primer, vključujejo: škarje vseh velikosti in sort, šivalni kit, kladivo in nohti različnih velikosti, ruleta in kvadrat, klešče, izvijači in klešče, podaljški ali adapterjev, itd.

Bilo bi lepo, da se nameni za ta "survival kit" ali predal, ali poseben prostor v omari. Zelo priročno, ko se je vse ima svoje mesto, in za to je koristno imeti mini-prsih predali različne širine. Kot za naprave v apartmaju v prostor v hiši gospodar, nastanitvenih možnosti in opreme za to veliko - to je odvisno od vaše prostorsko načrtovanje in priložnosti.

Za večje orodja (žaga, sekira, kladivo, vrtanje, itd., so vsi isti garderobe v dvorani, steno ali staro omaro. Dogovorite se lahko za ta namen posebno omarico v wc (ali steklom loggias). Nekaj je visela na nasprotni strani vrat vezane Plošče (ali "nosilec" kože ali gosto tkivo), z luknjami, zank ali kovinski nosilci za vertikalno skladiščenje. Za mala orodja (datoteke, klešče, dleto, itd. so zaprte police in predali v Omari ali poseben primer instrumenti z veje. Za manjše predmete (vijaki, žeblji, vijaki, svedri, itd., so na voljo tudi posebni primeri s celicami, vendar pa nekateri ljudje, ki so primerni za te namene namagnetena trakovi, škatle in kozarce, iz pod izdelkov itd. so tudi Dobra možnost - mini-pisalniki z majhnimi škatle iz IKEA: se lahko podrobne sortiranje vseh stvari.

Najbolj pogosto uporabljene in majhnimi orodji (izvijači, klešče, vaje, vijaki in tako naprej ) hišnih mojstrov, priporočamo, da so v višini oči, tako kot ne za vzpenjanje lestve in ne čepenje. Toliko orodja ne sme biti v zaprtem oknu, in v mislih, da je bilo manj, če ne pozabite,', da se spomnite, kjer je vse. Če je gostitelj delavnice ni strma pikolovski, je bolje, da ne uporabljajo vodoravne škatle, ne da izzove motnje.

Besedilo: Marina Voronezhskaya | Foto: GI

Vir: sob. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика