суббота, 26 октября 2013 г.

Zibanje, katedra za babice ali kako urediti stanovanje za starejše osebe

Stanje, ko v enem stanovanju je dom več generacij iste družine, in pogosto je. O tem, kako dobro premišljena zasnova in arhitektura tako hišo, v veliki meri odvisno od prevladujoče vzdušje v njem. In prva stvar, ki skrbijo za starejše generacije sedem'drugič, patriarha družine, klana.

Vaši stari starši verjetno so trdno ideje o udobje in praktičnost nekaterih zadev med'jer. In toliko, kot ste jih uçili, ki high-tech je eleganten in kamin, ognjevarne, bodo verjetno ostal zvest klasična predale in omare, in če so jih v mestih živi, in res drva v to peč ali kamin. In vaša naloga, kot ljubečo družino, da nam posredujete svoje stare starše, vse, ki jih uživajo.

Gradiva na temo

Slog različnih Narodov, ali Narodopisje v notranjosti'Yeri
Klasična inter'jer
Stanovanje, v katerih živi več generacij, seveda, ni mogoče eklektična. Soba babica, najverjetneje je, da bodo obrezani bolj konzervativna kot sobe mladih. Win-win rešitev pri izbiri slogu "babica ' s room" - do pritožbe na klasike. Pohištvo iz masivnega lesa, letve, rezbarije in drugi nespremenljivi lastnosti klasični slog - vse to bo plemenito srce.

Drug slog, ki je zelo primeren za starejše ljudi - Skandinavskih. Svetle barve, svetlobe, les, pohištvo in les, prevlada naravnih materialov - vse izdelane v Skandinavski slog, dihanje, harmonijo in mir. Dal na okno ali v bližini lučka zibanje stol ratana ali protja, in babica bo zelo vesel.

Če vaše starejših sorodnikov preživel del življenja v podeželskih območjih, zakaj potem ne bi jih sobo ali sobe v državi, slog? Nostalgija babica na "dobri stari časi", ki bodo našli svoje mesto v sobo, ki je urejena v vasi hiše. Značilnosti country glasbe lahko pobeljene stene, drevesa'Yana pohištvo preproste oblike, veliko število matične rastline, keramičnih plošč na stene, izdelkov Gzhel mojstri na polici, itd.,

Če je vaša babica ali vaš dedek je hobi, obvezno'bo pokazati pozornost do njih. Na'sodelavec topli šali za vnuke babica bo priročno v m', ki predsednika v skladu svetla luč ali rov. Vendar pa je vaš dedek bo kot novi Kabinet z veliko policah, katerih višina se lahko prilagodi - to je odličen kraj, da shranite svojo zbirko znamk.

Za invalide je treba upoštevati posebna držala in peresa vzdolž stene. Danes, nekateri proizvajalci pohištva, vključno z domačo ponudbo pohištvo, ki je posebej prilagojeno za ljudi, ki se gibljejo v invalidskih vozičkih. Delovne površine v takih pohištvo sistemov, ki so nižji kot pri običajnih, omare in police lahko dal naprej in navzdol, da se človek v invalidskem vozičku je bilo primerno. Ta kuhinja je opremljena z različnimi roll-out elementov, in omarice so nižje kot običajno.

Za dolgo življenjsko dobo starejših sorodnikov, ki imajo zagotovo nabralo veliko stvari, ki jih morda ne bo več v uporabi, ampak del, ki se z njimi ne strinjajo, za nič na svetu. Nič narobe! Če želite težavo odpraviti nepotrebne stvari, ki vam bo pomagal garderobo, narejene po naročilu. Prostoren dolžniško-lastniško, začasno police in obešalnik naprave sodobne garderobe bo ohraniti nepoškodovane vse dragi srce vaša babica zaklade, in hkrati sprostitev življenjski prostor nepotrebnih stvari.

Priljubljeno zabavo za večino stari starši - oglejte si slike, ki prikazujejo sami nti časa nazaj, in njihovi otroci in vnuki, kot tudi mačke, psi, papige, itd., Vaša babica, ki ljubi, da se počutijo nostalgično? V tem primeru fotografije, ki morajo biti vedno pri roki. Položite jih v odprtem ali steklom polica, in na prsih ali na okenski polici poskrbi okvirji z tiste, ki vam je všeč - babica bo cenili.

Artemova Yu. A.

Vir: Vabljeni!

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика