среда, 1 октября 2014 г.

Vse o tesnilne mase

Kakšna je razlika med pene in tesnilnih mas?

V tesnilnih mas, ni pene. To se razlikuje od tesnilnih mas, je, da po stiskanje za o'glasnost. In tesnilnih mas, na sušenje ostaja enaka, kot je bila na začetku. Doslednost in pene in tesnilne mase, kot so smetana, pšenice ali mastic, ki zamrzne po nekaj časa po uporabi. Potrošnike, da kupujejo tesnilnih mas. Napolni jih crack - in lahko pozabite ji režejo kot običajno.

Katere vrste tesnilne mase so?

Tesnilne mase, ki so različne glede na kemično podlagi. Naslednje vrste tesnilnih mas: akrilni, silikonski, tikalova, bitumen. Poleg tega obstajajo še drugi stanje: tesnilne mase za notranji in zunanji del. V Moskvi svoje izdelke predstavlja veliko tujih podjetij, med katerimi: češka Quadro, nemški luka goba, ampak, Belgijski DL kemikalij, Kim Tech itd Predstavlja in domačih izdelkov. Najbolj kakovosti tesnilne mase vprašanja ruske podjetje Susi.

Torej, vse v redu. Akrilne tesnilne mase. Njihove kemične podlaga je narejene iz akrila. Namenjeni so za notranjo deluje v prostorih. Akrilne tesnilne mase, ki so več vrst, zato je pomembno, da vemo, za kakšen namen potrebujete tesnila. Svetujem pogledate pozorno, kaj se tesnilnih mas, serviserjem ali instalacij, ki so povzročile, da ti ali drugih del.

Akrilne tesnilne mase, ki niso vodotesne

Če se uporablja pravilno, lahko crack, ne more stati, dež, zmrzal, ni primeren za mokre površine, vzdrževanje t +5 stopinj Celzija.

Akrilne tesnilne mase, ki uporablja:

  • med namestitvijo plinths, okna in okvirji vrat, stropov, omet stene in stropi, tla;
  • za drugi del, kjer je potrebno gibanje posneti material.

V nekaterih primerih, nujni so, na primer, za popravilo krekirana pohištvo ali stene. S pravilno uporabo, ki je, v suhem predpostavki, pri temperaturi, ki ni nižja od +5 stopinj Celzija, lahko traja dolgo časa. Po sušenju, videti so kot suho akvarel barve. Ker so večinoma narejene na vodni osnovi, jih raztopimo s pomočjo navadne vode. Akril tesnilnih mas, se uporablja za zapolnitev razpok v drywall, betonske in opečne stene, okenski okvirji iz lesa in drugih materialov za gradnjo.

Tesnilne mase, akril, vodoodporna

Ti tesnilne mase, ki se ne boji vode in t do -15 stopinjah Celzija.

Proizvedeni so, tako tujih kot domačih podjetij. Jih prodajajo v paketih 310 ml. Stroškov je odvisna od proizvajalca in tudi barve.

Pred nakupom akrilata, je priporočljivo, da se posvetujte s prodajalcem.

Silikonske tesnilne mase

- Nevtralno. Priporočljivo je, da uporabite kopalnico in kuhinjo. Primerna za cevi in baterije.

- Nevtralno, odporno na toploto. Odporna na visoke temperature.

- Kisline (ocetni kislini, acetat). So neprijetne oster vonj, ki izgine šele, ko polno sušenje. Ne uporabljati s kovino, ki je primerna za plastike ali keramike, lesa.

- Sanitarni (protiglivično)
So protiglivično dodatek, upreti plesni. Primerna za šive, ko je polaganje ploščic v bazenu, v kuhinji, v kopalnici.

Vse silikonske tesnilne mase o'združuje jim kemični osnovi silikona. So nazadnje za p'petnajst do dvajset let, da se ne bojijo vlago, vendar ne morejo biti pobarvane. In to ni potrebno, kot so predstavljeni v različnih barvah.

Potrošnja kot silikon in akrilne tesnilne mase, je odvisna od reže in plast debeline. Če razpoke globoko, da shranite ga morate najprej določiti znotraj tesnjenje kabla in nato zapolniti vrzel iz peščenca.

Poleg akrilovyh in silikat tesnilne mase, zlasti za tesnjenje spojev v kuhinji in kopalnici je namenjen polimer superheroic podjetje koper. Ne izgubijo svojih lastnosti za 50 let, prav tako je mogoče barve.

Kaj storiti, če nima strehe?

Špranje in razpoke, in sicer ne le notranji, ampak tudi zunanji. Na primer, streha države, hiša nima po zimskem času. Kaj storiti? Za kritje strehe je drago. Torej, smo morali kupiti poseben strešne kritine tesnilnih mas. Za hermetics s takšno ukrepanje vključuje tikalova ali polselli. Narejen je na osnovi bitumna. To tesnilnih mas, se lahko dajo na vlažno površino, bo trajalo več let p'petnajst do dvajset. Kljub svoji enostavnosti, polaganje najbolje narediti nič temperaturo, se v tanko plast (hitro posuši in čakati 14 dni pred polno sušenje. Stroške, kot v druge tesnilne mase, je odvisna od debeline razpoke.

Tesnilne mase, ki lahko pomaga, da rešujete druge težave. Na primer, na vznemirjajoče house Foundation in steno je dal majhno razpoko. Lahko pa so tudi napolnjena z tesnilne mase. Bolje fasado ali gradnje. Kot prva - z njim ni problem: to je ustvarjena na osnovi bitumna. To se lahko dajo na mokro površino.

Z izgradnjo tesnila morajo biti previdni. Obstajata 2 vrsti: za zunanji del (base - bitumen) in za notranje delo (base - polybutene). Za popravilo sten in temeljev boljša uporaba bitumna. Pollutive primerna za tesnjenje spojev v rastlinjakih, kanalizacijski sistemi. Vendar je ni mogoče uporabiti v stanovanjske prostore, kot jo oddajajo škodljivih snovi.

Plus ti dve tesnilne mase, ki vsebujejo protiglivično sestavine, ki ščitijo pred propadanjem.

Pištolo ali brizgo?

Tesnilne mase so način za tiskanje in pakiranje. Najbolj pogosti so vložkov, ki spominjajo pločevinke. Najbolj priljubljeni so zmogljivosti - 80, 280 310 ml

Vložek je tesen valj, ki je opremljena s posebnim nasvet, vam omogoča, da stisnite tesnilnih mas, določene debeline. Osnove cilindra lahko premikate, ga lahko pritisnete. Tako ohišja cilindra ni deformirana.

Proizvodnjo tesnilnih mas v cevi, aluminijaste folije, njen obseg, kot pravilo, je p'petsto, šeststo mililitrih. Za veliko delo, ki ga je priporočljivo, da uporabite tesnilnih mas, v veliko plastično vedro. Pridejo v različnih maso, najmanj - 1, 6 kilogramov, in so vashemu, in še več.

Za delo z kartuš uporabite posebno napravo, imenovano aplikator, in tvorijo več kot pištolo ali brizgo. Vse pištole za majhne zneske, namenjene za uporabo doma, so mehanskem principu. Prihajajo v različnih modelov in so določene virov. Na primer, za hermetično pakirne folije, ki je uporabljen valjast pištolo, ki se valja opravlja kartuše. Če je tesnilo je že dano v kartuše, za ekstrudiranje uporabo tlak pištole. Načelo njihovega delovanja je naslednji: kartuša se postavi v poseben prostor, tako da 1 strani je bil njegov lep nasvet, 2 - s pritiskom del bata naprave. Dela takih pištolo spominja delo brizgo.

Strokovnjaki uporabljajo tlak pištolo, brez možnosti vrnitve teči. Za delo z njim lažje kot z drugimi napravami. Po kartuša se postavi v tako stvar, se bat premakne le v eno smer - naprej, dokler ne boste porabili celotne zaloge tesnilnih mas. Če ste vnaprej vedeli, kaj jih ne bo potrebovala vse nosilca tiskalne kartuše, da je bolje, da uporabite pištolo, ki je opremljena za vračilo kap. Po zaključku kartuše iz Zaliva, zaprite nasvet in ga pustite v tej obliki, dokler je to potrebno znova. Treba pam'zavedati se izteka tesnilnih mas, ki je označen na embalaži. Zapadlih tesnilnih mas, je lahko vzrok, da je zaprti crack spet z'zdi se, da tok.

Nekaj besed o pištole. Razdeljena so listi in okvir. Slednjega razlikuje v tem gostejša zajame kartušo. Poleg tega je tlak vijak - enostavno mehansko napravo, ki se uporablja za ekstrudiranje tesnilnih mas. Preden se odločite, pištolo, jo držite v rokah. Če nimate izkušenj s, zapiranje, je priporočljivo, da uporabite okvir tlak pištolo.

Upam, da bo po branju tega članka ne boste imeli vprašanja o tem, kako pravilno izbrati tesnilnih mas.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика