четверг, 9 октября 2014 г.

Čarobni sijaj nevidno črnilo AcmeLight 2006-11-27 15:10:55

Gradnja in rekonstrukcija.

Čarobni sijaj nevidno črnilo AcmeLight
2006-11-27 15:10:55


Ljudi od zgodnjega otroštva z veseljem repaints svetu. Prvi, svinčnik na moja mati je najljubši Ozadje, nato spray na stenah, v zavestnem življenju pogosto uporablja lahko barve in čopič. Kdo še ni poskusil to hitro in učinkovito metodo za spremembe okoliškega prostora? Svojo željo, da si trditi z različnih narava, človek, ki je izumil tisoče različnih barv. Njihovo vrsto je neverjetno. Umetniki, dekoraterje in arhitektov, uspešno uporabo možnosti barv za uresničitev svojih načrtov, spremembe prostora, ustvarite želeno vzdušje in tako dalje Ne tako dolgo nazaj s'barve pojavil s fluorescein učinek AcmeLight. Bili so prvi opazili isto umetnikov in dekoraterje. S preprostimi osvetlitev, barve so povsem običajnega. V UV žarki so se zasveti svetla, prečudovito svetlobe. Kaj je več, lahko presenečenje in kaj si lahko zamislite? Ste bili. Je izumil in sprosti, gledano znanstveni jezik, Fotolyuminestsentsii akrilne barve na vodni osnovi, ki ima lastnost, preglednosti pogojev za naravne svetlobe. Ampak preprosto povedano, nevidno črnilo. Kaj je novost rešitev? Ampak, da je neviden, to je samo navzgor, dokler niso osvetljeni z ultravijolično svetlobo. Vendar do pred kratkim barve, take barve je bil omejen, lahko rečemo, da je ena barva je modra.


AcmeLight podjetje je neviden, fluorescentno barvo. Štiri brezbarvna skupnega, vendar vidno v UV svetlobo, barve so svetlo rumeni, rdeči in modri sij (trgovsko ime UV Svetloba) in p'Yat barve pastelnih odtenkih rumene, modre, oranžne, rdeče in zelene sijaj. Možnosti uporabe takšne barve je zelo širok. To je uspešno uporabili pri registraciji, diskoteke, klubi, restavracije, bari. Priljubljena fazi oblikovalci in dekoraterje. To je postalo mogoče vpeljati inovativne rešitve inter'jer. Barve se uporabljajo na skoraj vse površine, ki jih je mogoče mešati, z odtenki novo. Ste samo zavezani k spoštovanju pravil: za mešanje barv iste vrste. Kot osnova za aplikacijo, ki uporablja take vrste površin, kot so tekstil, les, široko paleto omet, kamen / opeko, kovinsko površino s prevleko iz umetne mase. Če se površina je predhodno tleh bela emulzija, ampak ko boste barve bo bolj svetlo in nasičene barve. Če želite povečati življenjsko dobo barve, površina je lahko obdelana z prozoren lak, odporen na UV sevanje.


Kot je bilo že omenjeno, je mogoče mešati barve. Upoštevajte naslednje točke: barve, dobljene z mešanjem photoluminescent barve se lahko razlikujejo bistveno od predvidljive rezultate pri uporabi tradicionalnih barvah. Barva poraba, glede na prejete ko plemenskih doslednost in uporablja instrument za uporabo, ki se giblje od 1 l 2-10 kvadratnih metrov pokrite površine. Barva suši za 1-2 uri. Naslednja plast je priporočljivo, da opravijo približno 24 ur. Za nadaljnje nasičenost in svetlost barve, upoštevajte, da: razdalja med površino, ki je naslikal in vir UV sevanja. Funkcije pobarvana (temno ali svetlo, gladko ali porozne in tako naprej ). Glede na njegove lastnosti, izberete želeno koncentracijo barve in število poznejšo uporabo. Prav tako je treba opozoriti, da proizvodni proces photoluminescent barve tehnološko precej zapletena, in kot posledica je mogoče svetlobe razlike v odtenke iste barve v različnih strank. Zato izvajanja obsežnih projektov, ki jih je priporočljivo upoštevati vse možne potrebe in izvesti predhodne izračun količine, potrebne barve.


Na koncu bi rad povedal, da priljubljenost barv je mogoče razložiti z možnostjo uporabe v skoraj vsak prostor, kjer živijo zabava je zagotovljena. Od šolskega Zbora dvorana, drago restavracijo, bar, dance club, playhouses. Zanimiv design rešitev, po meri dekorater recepcija, čarobno glasbo - in lahko pozabite na obvezno'ASCI, poslovnih, vreme in slabe volje.

Kontaktne informacije:

Spletna stran: http://fluorescent. com. ru/

E-pošta: acmelight@ua. fm

Telefon: +38 067 8854249


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика