воскресенье, 12 октября 2014 г.

Kovinske barve: patino

Kovinske barve: patino

Patino se razlikuje od drugih učinkov, proizvedena z uporabo kovinske barve, ki simulira kovinske površine, oksidiranega pod vplivom zunanje pogoje. Ta "stari" in pokrov izgleda dobro na okrasnih ali obliko molding, na primer na kapi. Ukvarjajo v pravilno zaporedje več različnih plasti glaze, lahko dobite odličen letnik bakra, medenine ali brona. Mnogi proizvajalci proizvajajo določa barv, različnih barv, ki so potrebni za prejemanje takšno zdravljenje. Lahko tudi mix potrebno barvo, z navadnimi z akrilnim premazom in standardnih barv. Ne pozabite, za primerjavo dobljenih rezultatov s tem patino.

Patino je tanek film zelena, rjava ali modra, ustanovljene na predmete iz bakra, medenine in brona v oksidacije kovin. Vendar pa, tipično za patino odtenki lahko predvajate tudi na drugih površinah, ki jim daje lep "starinsko" ed. Še posebej privlačna dekorativni učinek se pojavi, kadar se uporablja umetno patino na potiskane, ornamentirane podrobnosti inter'notranje zadeve, kot so napušči, ki teče po sobi.

Da bi dobili dober učinek patino je potrebno, da pripravimo glazuro mešanice dveh ali treh odtenkov zelene, mešani akrilnih premazov in barvil v skladu z navodili proizvajalca. Nekateri proizvajalci ponujajo pripravljeni kompleti za patino, ki odpravlja potrebo po mešanica pika na svoje. Nato na površini dosledno uporabljene različne odtenke.

Korak 1

Kovinske barve: patino
Veljajo na polico emulsie pritličju in pustite, da se posuši. Velika šablona krtačo, uporablja za cornice najlažji zeleno glazuro. Poskusite za zajemanje ščetine čopiča večini področij vzorec brez prevelike nasičenosti površine, barve.

Korak 2

Kovinske barve: patino
Pred sušenje zeleno glazuro, obrišite površino cornice rahlo vlažno krpo. V tem delu barve področjih z visoko cornice bo mogoče izbrisati, in v udorne vzorec, da bo ostal še veliko več.

Korak 3

Kovinske barve: patino
Pranje velika šablona krtačo, uporablja drugo, bolj temno-zeleno glazuro. Osredotočite se na visokih mestih štukaturami cornice. Ko je ta sloj bo sušiti, mala šablona krtačo dodaj teh straneh, so temno-zeleno glazuro. Pustite, da se barva posuši.

Korak 4

Kovinske barve: patino
Razredčena temno zelena zmes čistega glazura'Yu, da bi dobili veliko svetlejše barve in bolj pregledno, teksturo. Dal na celotno cornice ta plast razredčenih glaze, ustvarja učinek "stare"in polnjenje v teh območjih. kje drugje sije pokrovnost tal.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика