суббота, 11 октября 2014 г.

Demontaža ventil

Demontaža ventil

Pred omet deluje obvezna'se prepričajte, da odstranite vse pritrjena na steno ali strop predmetov - police, stikala in pribor zanje, ki niso v tla njihove barve. Drugače boste imeli, da jih v vrstnem redu, bo trajalo več časa. Izjema je nekaj pribor (fitingi) - vtičnice, stikala in strop vtičnice. Tukaj lahko običajno potisnite naprej ploščico do konca trim, in nato dajo na prosojnico v mestu.

Ko berljivo ventil, je najbolje, da se premikanje po obodu prostora, odstranitev vseh, ki bi lahko motili delovanje zaključna dela. Postavite vsak element, ki skupaj s pritrdilnimi vijaki v ločenih plastično vrečko, tako da je težko najti, ko gre za to, da jih namestite. Pred delom electroarmature vedno izklopite električne energije.

Svetilke

Izklopite in odstranite vse stene, standardni stropni usmerjena ali fluorescenčne sijalke. Običajno pribor ventili so od'spoji, unscrewing stanovanj in vleče ga naprej, izpostavljanju transakcije. Iz'odklopite električni le težje spet je pod'povezovanje. Pred odklopom označite ravnanja in ustreznih terminalov ali narišite graf. Lahko povabite tudi električarja za demontažo in montažo ventili ali samo za vgradnjo ventila po obdelavi je popolna.

Vse izpostavljenih žic, na strop ali stene morajo biti izolirani. Morda boste morali uporabiti moč omrežja v času zaključna dela, poleg tega, da se ta krog lahko člani drugih domov aparati in napeljave. Bodite prepričani, da so dodatno kritje v času izvajanja zaključna dela.

Odstranjevanje stikala ali vtičnice

demontaža ventil

Izklopite, odstranite vijake in pokrov potisnite ploščo iz stene. Preden zaključim, lahko pustite stikala ali vtičnice v tem položaju. Rob stikalo blizu maskirni trak.

Odstranitev stropne svetilke

demontaža ventil

Ta ventil samo pade v luknjo v stropu. Če to ni težko, in boste morali, da barve stropa, kraj telesa v plastično vrečko. Pri lepljenju od zgornje meje papirja ali Ozadij iz'odklopite ohišje iz žice.

Demontaža standardni stropni armature

Korak 1

demontaža ventil
Izklopite, odstranite lampshade ali skp, vigantice žarnico. Oznaka žice in ustreznimi priključki. V tem primeru ugotovljena samo ena žica. V vašem primeru žice je lahko več.

Korak 2

demontaža ventil
Odklopite kable iz priključkov odvijte majhne vijaki. Vigantice pritrdilne vijake in odstranite hrbtni pokrovček in ventil. Satellit gole žice, električni trak.

Demontaža druge stenske armature

Korak 1

demontaža ventil
Morda bo potrebno, da odstranite police, ogledala, napušči za zavese in tako naprej, bi le Odvijte jih odpraviti, na primer oklepajih. Ko razstavljanje dolgih predmetov bodo morda potrebovali pomoč.

Korak 2

demontaža ventil
Najboljši način, da se prepreči izgubo vijaki in drugih pritrdilnih elementov je, da jih položimo v plastično vrečko in pritrjena na ventil.

Korak 3

demontaža ventil
Da bi se izognili poškodbam notranjih napeljav in cevi, boljšo uporabo obstoječih luknjami za pritrditev ventila po obdelavi je popolna. Vstavite kos tekme ali zobotrebce take dolžine, da so ravnali malo iz stene.

Koristne nasvete

Glavno pravilo pri delu z električno energijo v hiši za varnost. Nemogoče je, da se prepričajte, da prilepite na steno papirja, brez odstranjevanje stikala za enostavno delo. Vedno obstaja možnost, da ste zadeli žice, s katastrofalnimi posledicami.

To traja le nekaj sekund, da odkrijete stikala, vtičnice, ali lučka, izklopite na nadzorni plošči moč na varovalko ali odklopniki v tej verigi. Z tester, se prepričajte, da je ventil de-polni energije.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика