суббота, 11 октября 2014 г.

Varnost stopnicah 2008-10-15 12:04:27

Gradnja in rekonstrukcija.

Varnost stopnišče
2008-10-15 12:04:27

Resen odnos do dela, na stopnicah pomeni več poškodb kot njena krivda. Šel za njo samo, potem ko je močno uveljavljeni in premikanje v čas, če je na pravem mestu moramo doseči, nagibala na stran. Nikoli ne odstopajo stran - lahko poruši ravnotežje in stabilnost. Sledite tem preprostim pravilom.



Določitev lestev
Če lestev m', da tla pod njeno široko table, perevernuv vijake, da je v vrstici za počitek nog. Pri delu na trdni substrat prepričajte se, da imate na noge koncu-kape-nasveti anti-slip, in pod njimi, a vreča peska (ali debele plastične vrečke, napolnjene z zemljo. Na straneh stopnic in neposredno za njo kladivo v tla kljukice in zanesljivo Pref'umetnost, ki naj bi jih imenom stoic. Uporaba stopnicah v razširjeni prikaz sosednjih oddelkov naj prekrivajo ne manj kot četrtino svoje dolžine. Ne uporabljajte kot osredotočenost na stopnicah, žlebovi, odtočne cevi, steklene.
Pritrdite zgornji del stopnišča, ki vodi'umetnost je, da močna drevesa'leseni tramovi, ga postavite čez okno iz notranjosti okna polje tako, da so konci obiskalo vsaj 300 mm na luknjo. Konci žarki zaviti krpe, da se prepreči škoda na steno.
Tudi v opečni zid neposredno pod kapi Odbor eyebolts, dajanje v rednih časovnih presledkih po obodu stene: torej, če je potrebno, boste mogli popraviti stopnice v vsakem mestu, kjerkoli. Lahko Tacke pin za zidane ali močno cornice Odbor velika ušesa in Pref'sodelavec stopnicah do njih.


Delo varnosti na višino
Ne povzpnemo nad četrti stopnji od zgornjega konca stopnic, drugače ne boste mogli ohraniti pravilno ravnovesje in vam ne bo nekaj, da roko. Na korak bi moral stati z obema nogama, tako stegna so bila v sredini med mest. Čevlji niso stran, dal Lestat kot horizontalna platforma, če proizvajalec ne dovoli, da. Korak-lestve enostavno iti po zlu, zato delajo na neravnih tleh, zadržite objemke strut. vrečko ali Mat preproga. Ne uporabljajte


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика