воскресенье, 12 октября 2014 г.

Zaključek dimnika skozi streho

Razmišljati naprej o cevi

Tudi če ste le gradijo ali peči je nameščen v kopeli ali kamin v sobi, je zaželeno, da razmišljati ne le o tem, kje peč bo videti bolje in bolj udobno, toda kako potem cevi SV'egetica z zunanjim svetom. Peč mora biti nameščena v prostoru s trdnimi temelji in neposredno nad njo ni treba veliko talni tramovi, špirovci, druge komunikacije in nepreryvnykh ovire. Eden od glavnih pogojev za delovanje no cevi - straightness in dolžino. Kot cev, straighter in več, bolje to hrepenenje (ampak to zmanjšuje uporabno produktivnost peči, tako da je saldo izgubo toplote in prenosa toplote se izračuna ločeno).


pechi-kaminy. su

Oprijem v cevi je veter, ki piha. Bolje trobento je prave, ki jih veter, lažje je ustvaril hrepenenje, zato strokovnjaki priporočajo določitev plinovod bližje slemena oz. v greben. Včasih zaradi različnih razlogov, ne morete narediti, nato pa uporabite drugo metodo. Ugotoviti pravilno višino dimnika glede na skate na vodoravno črto od njega so zgradili navzdol kota enaka 10 stopinj. Zaželeno je, da na vrhu cevi (glede na to, kje ga bo na koncu nahaja) je deset stopinj pod ničlo na tej progi, in še bolje - nad njo 30-50 glej


spbrb. ru

V obnovo dimnika treba upoštevati tudi dejstvo, da se cev lahko zelo kul peči plinov. To lahko kondenzata obleko gor v cevi ali beg nazaj k peči, nastane neprijeten vonj v sobi. Da bi se temu izognili, moramo hranite na temperaturi, ki prihajajo iz dimnik plinov na okoli 150o C. Če želite to narediti, materiala, iz katerega so trobente, je, da se hitro ogreje, ter cevi, po celotni dolžini izolirani.


spbrb. ru

Lahko uporabite bazalt bombaž, volna in ohišje iz pocinkanega železa. Podpora nekatere visoke temperature v cevi je pomembno, ker drugače boste imeli za segrevanje peči potrebujete več, in uporabo energije, goriva za ogrevanje v prostoru in temperature v cevi (brez kondenzacije).

Proizvodnja cevi skozi streho

Ob trčenju s streho in strop lastnika cevi in peč je treba rešiti dve nalogi: prvič, da poskrbi ogenj-pass cevi z (možno) gorljivi tla in krovstvo pito. In drugič, da zaščitijo notranjost pred vlago in veter poteka preko cevi, kar pomeni, da bi kakovostno hidroizolacijo izhodne cevi. Sicer trudijo, da bi peči in dimnika za bathhouse, lahko namakate vaše glavo sneg in taljenje vode.

Izhodne cevi na strehe slemenske je dobro, saj je preprost za izvedbo mesto v standardnih izhod iz cevi za strešne kritine. Na grebenu je ne nastane sneg žepi, in verjetnost pojavljanja v območju križišča je veliko nižja. Vendar pa je potrebno narediti truss gradnje brez ležaja grebenu tramovi ali storiti vrzel v žarek v prehod iz dimnika, namestitev dodatnih podporo špirovci (ne vedno priročno, ko mansardno streho). Torej, včasih je lažje, da bi cevi na pobočju ob grebenu - sneg vrečko bo odsoten, in mesto v standardnih izhod poskrbi precej enostavno.

Ne morete zgraditi dimnik v kraj strehe, kot je dolini - če dve strehe izpolnjujejo na notranji kotiček. Oprema z visoko-kakovostno povezavo cevi na strehi tukaj je zelo težko. V kotlini med dež bo odteče voda teče, in pozimi v dolini, bo nastala z veliko snega, žep, tako da seveda v teh oznak ne morete izogniti.



Razdalja med špirovci, da strehe ne sme biti manjša 25-30 glej Če gorljiv material strehe (ruberoid, strešna čutil, les, ogenj vrzel v 13-25 glej potrebno. Če strehe je popolnoma nonflammable, da je dovolj potrditev nekaj centimetrov, in nato izbriši cev le iz gajbe.

Posebna zahtevnost namestitve dimnik mesto na strehi lahko pride, ko oblikovano streho je neke vrste sistem "strehe", to je plast para-, hidro-izolacije z plast izolacije. Za zanesljivo zaščito plast izolacije (bazalt ali steklena volna) iz vode, pare in zunanje vlage, pare, pregrado in hidroizolacije je treba neprekinjeno skozi streho. A ti isti izolacijski filmov, ki so vnetljive, ki je, darila in razlika med njimi in cevi, je neizogibna. Kaj storiti?

Najboljša možnost se šteje za ločevanje območja, ki mejijo na dimnik iz preostali del strehe in Temelj različnih polj. Polje lahko storite z dreves'leseni splavarjev in tramovi. Razdalja od stene škatle za cevi 13-15 cm, in območje okoli dimnika je napolnjena negorljivo toplotno izolacijo (Kam'leseni bombaž visoke gostote).

Kam'Jan Vata ne boji vlage, kot drugi toplotni izolatorji, tako da, če območje dimnik, da ga, lahko storite brez para-in hidroizolacijo. Polje para-in hidroizolacijo streh navzdol tradicionalno za takšne ovire način. Slike, filmi, rezanje "sredstev", pripeljali na rob splavarjev in prečni tramovi, določi njihov nohti ali sponke, hidroizolacijo pritisnite palice zabojev, in pregrade - okvir-Fundacija za dodelavo materialov na podstrešju. Za maksimalno zaščito pred vlago, sklepov filmov in dimnik, cilindri lahko hermetično zaprti s posebnim trakom ali lepilom kompozicije.

V nekaterih primerih, ko trobento je precej dolgo, obdan s plastjo izolacije, cevni material ni preveč vodenju in tako naprej, se bo temperatura dimnih v vrata območje skozi streho doseže 60 C, in zato ni nevaren za filme. Zato nekateri menijo, da je film iz požara v tem primeru za zaščito ni potrebna in se lahko vloži neposredno na cev, preprosto proKLIMA, sklepov Viskija. Več cevi, v plast hidroizolacije opremiti žleb za odtok za odstranitev vode iz cevi (iz filma ali iz nerjavečega podrobnosti).

Zaščito sklepov iz puščanja

Da bi strešni material tesno adjoined cevi, organiziranje notranji predpasnik.



Če želite to narediti, uporabite spodnji nosilec za contiguity. Bar se uporablja za stene cevi in označite zgornji rob letev na steni. Na načrtovano linijo so opravili za roko in udarec chase. Notranji predpasnik začeti namestitev, ki je na dnu stene cevi, pridobivanje robu ploščadi v chase, nato nameščena na preostali del stene z prekrivanja 15 glej Vstavi v chase, rob trim pečat. Spodaj letve od standardnih izhod cut na mestu, vzpostavitev in pritrdite vijake.


dom. dacha-dom. ru

Po nižji predpasnik gori tako podrobno, kot je tie (ravno list hidroizolacijo material, ki je zdrsnila v spodnji element notranjega predpasnik). To je potrebno za vodni odtok. Pismo vezi vodnik ali dolini, ali navzdol, da letev strehe. Na robu kravato z klešče, lahko naredite strani.

Že na vrhu domačega predpasnik in kravato, ki zanesljivo branil skupno cevi in strešni nosilci strešni material. Ko je namestitev strehe, ki pokrivajo okoli dimnika končana, izdelava in namestitev zunanji okrasni predpasnik z vrha letve od contiguity. Je nastavljena na enak način, kot notranji, in le njen zgornji rob je pritrjenih neposredno na stene cevi, brez utorov.



Danes, proizvajalcev cevi in strešna oprema posebna ponudba dokončanih proizvodov za dimnike, okrogli prečni prerez, obliko - strešni prehodi. So ravno jeklene pločevine (base), s'priključen na predpasnik-skp. V notranjosti nape in vrti okoli dimnika.

Ročno ali kupili predpasnik varno pritrjeni na streho strukture, vendar se lahko nekateri mojstri ne svetuje tesno ga pritrdite z dimnik, ker je oblikovanje lahko poškodujejo na krčenje strehe, ko je temperatura širitve-stiskanje cevi. Namesto obesiti na križišču predpasnik s cevjo svetujemo, da nosijo posebne jeklo spojka (krilo) in pritrditev na elastično toplotno odporna tesnila. Hvala za to, vode ne pade pod predpasnik.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика