среда, 8 октября 2014 г.

Prosojni beton

Betoni obstaja ogromno število vrst. So razdeljene po razredih, letnikih, in številne druge kategorije. V glavah moških, ki konkretnih je sinonim za trajnost, zanesljivost, trajnost, vendar ne z inovacijami in lepoto. Vendar ta material lahko presenečenje. To je prosojni beton je nov pojav, veliko čudno in nenavadno.






Prosojni beton je bil razvit in začela na Madžarskem v letu 2001. Od prvega dne svojega videza v ta material je povzročilo furor med gradnjo oglaševalske akcije. Poskusimo se ukvarjajo z dejstvom, da predstavlja.



Začnimo s tehnologijo proizvodnje. Prav je, da se v tipični zmesi za konkretne priprave, dodajte količino optičnega vlakna je približno 5%, z maso zmesi kot celote. Premer teh elementov je največ enak 2 mm. Zaradi teh značilnosti, mešanica betona je pridobljen tako močna, kot navadni beton. Glavna stvar je, da te enote oddajanje svetlobe. Ta lastnost in njegove intenzivnosti ni odvisna od velikosti betonski blok. Blok širine lahko dosežejo 20 metrov, barve in intenzivnost svetlobe prenos, ki bodo shranjeni v skladu s standardi. Izhod je res inovativen material, ki združuje najboljše iz betona in stekla.

Obsega ta material je tako daleč se ne uporablja, vendar sam avtor arhitekturnih projektov je prikazana s prijetno pravilnosti. Med velike stavbe v Osrednji urad BMW v Leipzigu.

Najbolj odvratno funkcija za prenos betona visoke cene,. Zato se ne uporablja za dekoracijo na fasadi stavb kot za kapitala gradbeništvo.



Z nadaljnje zmanjšanje cen tega materiala se zdi, da se prava revolucija v gradbeništvu - preveč dobro, to prosojni beton.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика