пятница, 10 октября 2014 г.

Prednosti plastičnih pobočjih 2008-10-13 16:45:00

Gradnja in rekonstrukcija.

Prednosti plastičnih pobočjih
2008-10-13 16:45:00

Pri menjavi Oken, nenazadnje je problem predložiti pobočjih. Potrebujejo nobenega dvoma. Po namestitvi stekla strukturo, videz okna odpiranje je slaba, in pomoč, ki se lahko tukaj samo končna pobočjih. Kaj bo to se uporablja?

Kaj tehnologij vodnik? Obstaja preprosta rešitev. Trenutno tehnologijo, ki je pred nami številne parametre vse druge. Ta izjava seveda sub'objektivno, ampak čisto upravičeno. Zaradi strmine pomembno vlogo je igral ne samo naravnost pokritosti, ali njen videz, ampak tudi, seveda, trajnost, funkcionalnost, in številne druge značilnosti. Premalo pozornosti ravnanje z materialom lahko povzroči kondenzacijo kot na okvire, in na pobočju, in nadalje, da trsne uši zamrzovanje.

Najprimernejši material za pobočjih je plastika. Plastični pobočja so proizvedene na podlagi zid plošča ali sendvič plošč. Stenske plošče votle in ima v vzdolžni smeri reber. Sendvič plošče vsebujejo izolacijsko peno. Obe tehnologiji imata odličen nastop, ampak sendvič plošča omogoča veliko boljše ohranjanje toplote, ker slabše zid plošča toplotna prevodnost. Vendar, dodatna izolacija na namestitev pobočjih mora v vsakem primeru. Varnost in ekološko združljivost pobočjih PVC ne povzroča dvome. Zahvaljujoč odlični kazalnikov kakovosti plastike, ne bojte se niti nabiranje kondenza ali zmrzali - glavni sovražniki celovitost pobočju. Pobočja PVC niso grozno. Lahko izberete barvno shemo, ki zajema popolnoma primerno senco okvirji. In, če želite, drevesni strukturi, ki lahko prehaja skozi lamel. Simulirani lesenih konstrukcij se najbolj pogosto uporabljajo, so naslednje barve: svetlo in Zlati hrast, mahagoni in bukev. Te barve se lahko dodeli pobočjih, in okvirji. Kot je za obračun, za trenutek na pobočjih PVC, ki je na voljo v dveh vrst: mat in sijajni.

Z uporabo metode namestitev pobočjih plastike, lahko skrije vse nepravilnosti pri odpiranju. Hvala PVC pobočja so vedno ravno in gladko površino.
Koristi tudi nižje stroške ob času namestitve. Plastična Okna so nameščena v eni uri. Pobočja PVC mora biti nameščena v namestitev dan oknu ali na koncu dneva, po tem. Glavni pokazatelj tukaj je zadostno stopnjo alkohola pena obris okno odpiranje. Pobočja plastičnih se ne bojijo zunanjega vpliva, se ne boji plastike in gnilobo. Poleg tega je površina pobočja je brez prahu in dobro očistijo.

Kvalitativno nameščena PVC pobočjih vas bo trajala vsaj Oken iz plastike. Posledica tega je, da ni treba redno vzdrževanje pobočjih, ki označuje dodatne ekonomske koristi za uporabo kot material, plastični....


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика