среда, 8 октября 2014 г.

Poravnava tlakovane površine 2008-10-13 12:57:19

Gradnja in rekonstrukcija.

Poravnava tlakovane ploščadi
2008-10-13 12:57:19

Na tlakovane površine so nastale v daljšem časovnem obdobju na depresijo, ki nastanejo z'stagnirajo luže. Da bi se temu izognili, je potrebno na ravni tla.

Na tlakovanje tlakovanih dvorišči mora opremiti terenu. Če je Temelj ne izpolnjuje zahtev, bodo kmalu lahko sami čutiti. Drugače oblikovani skladbo, depresija, ali Igrišče "sedi" na eni strani.

Zakaj se to dogaja? Kasneje, po naslednji dež razumete, zakaj. Na nezaključena področjih zaradi pomanjkanja pretoka vode v udorne nastala luža, ki traja več časa, da se posuši. Priporočene tehnike za pomoč poravnate tlakovane površine.

Najprej je potrebno poudariti spodrsnilo plot. To, dokler je voda, ki stoji v mlaka, da bi dobili točno velikost in natančna pot. Torej, vse, kar je znotraj določene linije, bi bilo treba povečati. Še naprej dela, ko voda izhlapi.

Če želite odpreti gosto tlakovanih kritje, mora oster predmet za čiščenje spojev med kamni. V dveh izbrisani, tako da noge vstavljena dva trowel in odstranite kamen. Izvleček drugimi kamni so enostavno. Na podlagi gramoza popustiti, je izenačen in se rahlo povečuje. Ko kamni, ki jih znova in šivi so napolnjene s peskom, je preverjanje in ponovno določiti zemljišče opremljeno.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика