суббота, 11 октября 2014 г.

Vodovodne Jika

Češko podjetje Jika je najstarejši proizvajalec sanitarnih izdelkov v Evropi na Splošno. Podjetje sledi svoji zgodovini z daljni 1878, ko se je v češki Znojmo je bil ustanovljen obrat za proizvodnjo keramike. Na začetku je bilo namizna in sanitarno keramiko, nato pa tukaj je bil dodan in proizvodnja sanitarne keramike. Češka Republika je znana po svojih zdravilišče Karlovy vary, za potrebe, ki Jika začel proizvajati kozarce. Kasneje, družba obvlada proizvodnjo školjk in od tega trenutka začne zgodovini vodovodne Jika.

Leta 1961 v češki bechyně je bil zgrajen obrat za proizvodnjo sanitarne keramike Jika, ki je danes eden najsodobnejših v Evropi in svetu. Proizvodnja sanitarne keramike proizvodov, ki vstopajo v kvalitativno novo raven. Vendar pa je najbolj presenetljivo, da to ni Jika.

Leta 1991, Švicarsko podjetje Laufen pridobi prvi obrat v bechyně, in kasneje, leta 1995 in rastlin v Znojmo. Novo podjetje, katerega izdelki dobi JIKA blagovne znamke, ki je nastala iz prvih dveh in zadnjih nekaj črk imena rastlin JIhoceska keramiKA. Leta 1999 Jika pridobili španska družba Roca, ki je skupaj s češke tovarne prejeli več in Švicarske blagovne znamke Laufen. Ampak Čehi iz vse to ne več, ker pridobil dostop do tehnologij najboljši proizvajalec sanitarnih armatur in Roca.

Danes Jika ni le stranišča. To je podjetje, ki proizvaja keramična sanitarna oprema Jika z več kot 100 let zgodovine. To je podjetje, ki prodaja sanitarne keramike in katerih izdelki so dobro znana in sprejeta po celem svetu. Tako nakup wc Jika, ali druge vodovod - vem, ki dela in ki ima bogato zgodovino, za njim.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика