среда, 8 октября 2014 г.

Sistem z znakom KOMPEN 2006-11-02 16:27:46

Gradnja in rekonstrukcija.








Sistem z znakom KOMPEN
2006-11-02 16:27:46

Sistem je razvit in izdelan za podjetje KOMPEN, meni zasluženo vodilno mesto v Turčiji, v sektorju za proizvodnjo plastičnih profilov za okna in vrata, proizvodnja. Sistem je certificiran v skladu z ISO-9002 in izpolnjuje sodobne zahteve, da je, preden', da so ekološko čistost in estetsko učinkovitost izdelkov. Podjetje ima 10 ekstrudiranje in coextrusion (od katerih sta dve dvojni) proizvodne linije je vodilna v svetu pri proizvodnji opreme KRAUSS MAFFER (Avstrija). Surovi materiali, ki se uporabljajo v proizvodnji sistem KOMPEN kupili od svetovno znanih podjetij, kot so DUPON DOW, KRONOS, BARLOCHER, itd Nadzora kakovosti v proizvodnem procesu deluje kot brezhibno in nemoteno motorja in zagotavlja želeno kakovost zavarovanja. Letna proizvodna zmogljivost doseže 17,000 ton profil.
Vse proizvajajo tri-komorni profili debelina stene 3 mm, z dve-in trockentechnik pečat posebne gume. Profil se izvajajo v beli barvi in v barvi in opremljene, akril in zaščitna folija tla na obeh straneh družbe je proizvodnja RENOLIT.
Podjetje EVROFASAD na ukrajinski trg dveh sistemov PVC profil Comrep - Com 200 serija, serija 300.
Com 200 series - tri-zborničnega sistema z dvojnim tesnilom, idealen za izdelavo Oken in vrat, ki so na voljo za vse kategorije prebivalstva, ki zaradi nizkih stroškov. Možno je, da proizvodnja v gradnjo kompleksnosti z uporabo steklo ali steklo debeline 24 mm
Com serije 300 - tri-komorni sistem s trojno tesnilo, ki prispeva k izjemno toplotno izolacijo in hrupom in zmanjšuje izgubo energije. S pomočjo estetske krila litega pečat omogoča ne le kakovostna, temveč tudi zelo lepih predmetov. Namestitev zank je pritrdilne vijake na krepitev jekleni profil, ki preprečuje, zibanje ali izkrivljanje okna in okvirji vrat. Ta sistem omogoča, da bi modelov za vse kompleksnosti, vključno z možnostjo zunanje odpiranje.
Uporabo v produkcijskem sistemu profili Comrep, ki so raznolike, estetike, harmonično kombinacijo s katero koli vrsto dodatkov, filigransko splošna učinkovitost in dostopnih cenah, boste lahko svojim strankam ne le visoke kakovosti po vsem svetu, ampak tudi znatne prihranke v finančni odhodki.
Vse sistemske profil imeti Potrdilo o turški Standardi Institucije, Certifikat RAL, Certifikat nemškega Inštituta IFT Rosenheim, Certifikat o Skladnosti Gosstroy Rusije, Ukrajine, Belorusije in Romunije
VIR: Vitrina

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика