воскресенье, 12 октября 2014 г.

Izvajanje aplikacij

Izvajanje aplikacij

Aplicirano - dekorativni kolaž na steno ali pohištvo ali gospodinjskih izdelkov, kot so vaze, škatle za majhne stvari in plenice), ki jih lahko ustvarite, in držijo površine izrežite iz papirja, slike. Lahko uporabite katero koli materiala, na primer staro Ozadje, reprodukcije najljubše slike in starih rokopisov. To je lažje delati z ready aplikacije, saj je to najhitrejši in najpreprostejši način za ustvarjanje.

V tem primeru ni zapleteno delo na sestavljanje. Tukaj s črno-bele fotokopije rezultat cut Osrednji del, rezultat je nekakšen okvir. Od nepotrebnih kos rezultat, v zameno, cut veliko glasbe in dal na belo površino, dajanje v "okvir" iz oceno. Ta vloga je lahko priključen neposredno na steno. Kolažev o različnih temah je dober element dekor. Tako, kuhinja lahko okrašena s slikami zelenjave in sadja, in kopel - kolaž rib in morskih školjk.

Čeprav je ustvarjanje aplikacij in ni povezana s slikarstvom deluje, ampak za povečanje dekorativni učinek, je treba barvnem ozadju. S pomočjo aplikacije (kolažev), ki vam lahko dajo prostor izviren in edinstven videz. Varno je kolaž na steno z uporabo aerosol lepilo in nato pokrijemo z več slojev laka. Namesto spray lepilo fit in standardni Ozadje lepilo, razredčene do doslednost, ki je primerna za lepljenje, varnostno papirja.

Aplikacije lahko okrasite stene in pohištvo ko da bi dobili celotno sliko, ki jo želite SV'sodelavec vzorec ali slika na steni, s pohištvom v prostoru. Na primer, lahko ponovite na vrhu mizico, vzorec, ki se uporabljajo na stene. V tem primeru gre za dodatno zaščito aplikacije dal na pult stekla - da bi se izognili kosi - z prirezani robovi.

Izvajanje aplikacij
To "glasbeni" aplicirano na trdnih sten simulira slike v okvir.

Korak 1

Izvajanje aplikacij
Na list tanek karton ustvariti svinčnik slike opombe. Če niste prepričani v svoje umetniške sposobnosti, da fotokopijo potrebno velikost.

Korak 2

Izvajanje aplikacij
Dajanje kartonske Plošče, oster nož cut obrisi beležke. Pri delu z ostrim nožem previdno in nikoli ne imejte proste roke pred rezilo.

Korak 3

Izvajanje aplikacij
Postavite cut oris ugotavlja, da je center kos rezultat, ga postavite na pravi način. Izmerite položaj okvirja okoli slike, opombe in svinčnik dal oznake. Nož, rezano okvir na teh znamk in potegnite cut Osrednji del.

Korak 4

Izvajanje aplikacij
Postavite rez Osrednji del rezultat oris beležke. Rez z nožem rezultat na obris beležke.

Korak 5

Izvajanje aplikacij
Poiščite aplikacijo na steno. Nanesite na steno vodnik linije, s pomočjo vodne tehtnice. Linija bi morala določiti položaj na spodnjem robu aplikacije in dolžino linije za tekmo širina okvirja.

Korak 6

Izvajanje aplikacij
Spray spray lepilo na hrbtni strani okvirja in odrezane od ocene vezja beležke. Sledite navodilom proizvajalca, največ jih priporoča, da ga počakajte, da se lepilo je vpije v papir.

Korak 7

Izvajanje aplikacij
Po določenem časovnem intervalu, lepilo okvir na steno na dal na steno smernici. V sredini slike gori slike opombe. Nekoliko vlažno čisto krpo nemoteno uporabo, odstranitvijo iz pod površina zračnih mehurčkov.

Koristne nasvete

Za lepljenje aplikacij, namesto spray lepilo, lahko uporabite običajne Ozadje ali nekoliko razredčena PVA lepilo. Začetniki morajo uporabljati belo lepilo, kot suši počasneje kot aerosol. To bo omogočilo, če je to potrebno, premikati sliko, preden bo držijo stene.

Ko se lepilo posuši, kolaž, je mogoče zaščititi z pokrivna z več plastmi, prozoren lak, ali zaprite vašo priljubljeno aplikacijo plošča izdelana iz prosojne plastike. To je lažje in bolj priročno, kot steklo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика