воскресенье, 12 октября 2014 г.

Z uporabo ploščice

Z uporabo ploščice

Keramične ploščice se uporabljajo kot stenske obloge, predvsem v kuhinjah in kopalnicah. Strešnik zagotavlja trajen, popolnoma vodotesen in enostaven za čiščenje površine. Strešnik je postavil na posebno lepilo mastic. Opeke strešnik lahko mavec, mavčne plošče, nepremočljiva vezane plošče in celo starih ploščic. Strešnik je na voljo v različnih standardnih velikostih in izbor barv in dekorativnih risbe dovolj široko. Po skrbno načrtovanje postavitve ploščice sama sooča izvedli čisto enostavno, čeprav je lahko traja dolgo časa. Opozoriti je treba, da je uporaba strešnik izključno kot končna materialne stroške, je relativno drago.

Z uporabo ploščice
Mala mozaik ploščice primerna za obloge iz velika območja - line sklepov break gladkokrashenye površino. Če vaše lokacije je težko vodo, ne smejo biti uporabljeni za spoprijemanje s tuši temno strešnik, v nasprotnem primeru bo vedno vidna skala.

Z uporabo ploščice
Sooča polovici stene do višine približno 1220 mm - ekonomskih in stilsko možnost za kopel. Bele ploščice seveda najcenejši. Zdravljenje zgornjega roba obložene območju blizu meje ploščice. Druga možnost je, da uporabite plastične rob blazine ali dreves'leseni profili.

Z uporabo ploščice
Velik izbor skic in modelov, ki vam omogoča, da uporabite ploščice, da ustvarite lastne dekorativne učinke. Tam so nize ploščic, pripravljena z veliko sliko.

Z uporabo ploščice
Strešnik s sliko se lahko uporablja kot meje in frize. Tukaj je nizka, bolj ozke meje utiša svetle barve strešnik. Border-style glede na zgornji rob dopolnjuje zajeziti ploščice z okraski.

Z uporabo ploščice
Kvadrat "brestovica" v kuhinji relativno majhno, zato ga lahko uporabite svetle barve.

Z uporabo ploščice V kuhinji ploščice se uporabljajo za obloge piskavica" - del stene med kritje namizje in tečajih policah. Združuje kock v različnih barvah, lahko si jih iz preproste geometrične vzorec. Lahko tudi poljubno vrgel strešnik s sliko med monotono.

Z uporabo ploščice V kopalnici je mogoče revet ne samo steno - če želite ustvariti enoten vtis biti premazana tla in opažnih kopeli.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика