пятница, 10 октября 2014 г.

Zahteve za operacijski sistem Windows 2008-10-13 16:44:14

Gradnja in rekonstrukcija.

Zahteve za operacijski sistem Windows
2008-10-13 16:44:14

V srednjem veku, ko je stekla bilo razkošje postavko, namesto tega uporablja film volujski mehurček. V katedrale in cerkve je bilo razširjeno vitražni Okna. Danes lahko vsakdo privoščiti, da vlagajo kakovosti okno enote, ali da bi svoje roke.

Mesto Windows in njihova vrednost je izredno pomembna za ustvarjanje dobre notranje klime. Pomagajo zagotoviti optimalno temperaturo režim zraka in vlage skozi njih, v hišo prihaja svetloba.

Moderno življenje, preden'je do vseh elementov, okenskih konstrukcij povečanimi zahtevami.

Najprej je potrebno, da Windows zagotavlja dobro toplotno izolacijo. Redni stanja steklo dobro prevaja toploto, zato je treba kaj za dodati. Za ta namen si lahko namestite drugo stanja. Zdaj, vendar pa, obstajajo številne nove izume. Uporabljajo izolacijska stekla enote, ki je napolnjena z inertnimi plini, in plastično prevleko, ki s selektivno prevleko, ki zmanjšuje količino toplotnega sevanja, ki pade v proizvodnji okno prostor. Manj toplote bo miss stekla, boljša je kakovost oken. To ne bo kondenziranje vlage iz njega ne bo udarec, in zato ni obvezna'poskrbite, da namestite radiator pod oknom odpiranje.

Drugo, zelo pomembno tesnost. Želite v stanovanju z'bil prijeten vetrič, le ko hoče, lastniki, ne v sveti trije kralji zmrzali. Polje mora prenesejo konstantno tlačno razliko med zunanji in notranji prostor, medtem ko ostanejo nepoškodovane. Poleg tega, da ne bi mimo vode iz ulice.

Tretji, je potrebno, da zagotovi dobro izolacijo, da ne mestni hrup ali glasba iz stranke, ki niso šli skozi okno. Ta stopnja je odvisna od treh pogojev: debelina stekla, znesek zračne odprtine in tesnjenje utor. Povečanje debeline stekla, ki pomaga izločiti zvok, ki je nizko in srednje frekvence. Če loki, prav tako tesen, ne glede na to, kakšen material je narejen iz listov.

Četrtič, je potrebno, da odprete vzdržuje normalno prezračevanje stavb. Soba mora biti na sporedu, ne samo, da zagotavljajo svež zrak, ampak tudi za ustvarjanje normalno vlažnost / o dodatnih vodno paro. Pred okvir ni popolnoma izolirano kopalnica iz zunanjega okolja, temveč z razvojem proizvodnje, ki so prenehala zagotavljajo naravno prezračevanje. Torej, zdaj krila, ki jih poseben sistem za prezračevanje.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика