суббота, 11 октября 2014 г.

Manjša popravila podov

Manjša popravila podov

Operativne značilnosti talne obloge so določila država, črna tla, in najboljša priložnost, da pregleda in popravila za Talno se zgodi, ko odstranili stare kritje.

Pregled deske

Potrebujejo, da bi našli zvočniki odborov (ali drevesnostruzhechnyh plošče) nohti ali drugimi pritrdilnih elementov. Izstopajoči klobuki nohti lahko poškodujejo novi premaz ali slikarstvo brusilni stroj. Vendar pa, v starih hiš, kjer so stropi so ometane na zaboj ni nohte v talne plošče za kladivo kladivo, ali tresenja omet v prostorih, ki so spodaj, se lahko luščenje. Tukaj boste morali potegnite klopi žebelj štrli ven in ga nadomestiti z vijakom.

Zvočnik ali nohtov razblinili, je lahko vzrok
offset deske, ko je prišel; to je pogosto spremlja nadležno squeak. Ko plazil sobe poslušati objavljene deske zvokov in poskusite za zajemanje gibanja odborov. Trhlih Odbor bi moral popraviti, vijak, žebelj kasneje lahko še enkrat je treba popustiti. Če svet škripa, vendar ga pretrese, je rubs zoper druge plošče. Lahko izpolnite v križišču med table, smukec, vendar je bolje, da dvig Odbor, poravnati letalo torne površine in znova, da se določi Odbor.

Razpoke med odbori bodo skriti med lesnih vlaken plošče ali obloge pod preprogo. Vendar, če plank nadstropju naj bi se brusi in lakirani, razlika mora biti zaprta. Če razpoke so mnogi, dvignejo in ponovno postaviti vse plošče na tla.

Določitev trhlih desk

Korak 1

Manjša popravila podov
Preden lahko odpravite svoboden Odbor, preverite, detektor kovin, ne prenese pod žic ali pipe. Če nimate detektor kovin, je treba povzdigniti na Krovu in videli, kaj je pod njim.

Korak 2

Manjša popravila podov
S'odklopite Odbor s snopom, globina, je dejal, da je v bližini z štrlečih nohtov. Uporabite vijak 30 mm, z ravno glavo; vodja utonil v les.

Korak 3

Manjša popravila podov
S pomočjo dobojnika in kladivo potisnite vtikač vse zvočnike, klobuki žebljev pod površino Plošče.

Korak 4

Manjša popravila podov
Zaspatia glave vijakov in klobuki za nails kit za les. Če nameravate postaviti nad odborih nekaterih tla, lahko uporabite akril polnila. Uporaba kit za les obvezna'nujno, da se v primeru, če nameravate pesek iz trdega lesa tla in pokrijemo z lakom.

Popravilo krekirana Odbora

Manjša popravila podov
Če Odbor je počena vzdolž lesnih vlaken, je lahko vezana, ubijanje nagnjeni k crack nohte na obeh straneh. Tam je ostala vrzel zapolniti z akril mavca ali kiti za les.


Zadelka velike vrzeli

Korak 1

Manjša popravila podov
Za zadelki velike vrzeli videl nagradkoj bar z m', ki lesa v velikosti nekaj več prostora in zdravljenje njen obraz letalo na velikost režejo. Preverite, da je trak, ki je odločno začel v prepad.

Korak 2

Manjša popravila podov
Veljajo na robovih trakovi lepila za les in jo vstavite v odprtino. Bobnanje koncih traku kijankoj, bi bilo tako da na vrhu je komaj nad površino tal. Brisanje gledano lepilo z vlažno krpo.

Korak 3

Manjša popravila podov
Ko je lepilo, ki bo sušiti, obraz letalo sostrogat vrh trak poravnan s tlemi. Če nadstropju bo prekrita z lakom, bar, boste morda morali postopek morilkoj v tonu tla.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика