среда, 8 октября 2014 г.

Sveti za popravilo na mestu 2008-10-13 13:12:07

Gradnja in rekonstrukcija.

Sveti za popravilo na mestu
2008-10-13 13:12:07

Zapiranje razpok na zunanji omet
Zunanji omet, kljub svoji moči, včasih z'obstajajo razpoke, da bi bilo treba zapreti, preden se z njimi vlage prodre skozi stene. Medtem ko majhne razpoke, ohišje, ki se uporabljajo za tesnjenje, sestavljenih za beton. Izpolnite crack od vrha, nato enakomerno širjenje sestave za mavčne površine za enkratno uporabo krtačo, navlaženo v denaturirovannogo alkohola.


Zaprite majhne luknje in BM'Atini v aluminija plohi
Namesto zamenjava poškodovanih območij obrnjen, ohišje, veljajo kiti za zunanjost vozila (prodajajo v delih store). Uporabljam kiti "Bondo" - komponenta epoksi polnila, presenetljivo prilagodljiv in enostaven za pesek. Prav tako boste morali kupiti avto barve, da puttied kraj, ki se ne dodelijo na površini.


Astarte strešniki iz cedre, preden ga uporabite za popravilo
Zaradi svoje barve, nove strešnike iz cedre, če ste že prej, da ne bo rasla stara, bo v ozadju starih očitna. Raztopi o Skodelico sode bikarbone v 4 litre vode in krtačo, da uporablja rešitev na nove strešnike. Naj ploščice ste izpostavljeni soncu navzgor, dokler se barva ne bo podobna drugim.

Sveta. Ose in čebele včasih graditi svoja gnezda na kapi. Če nameravate
potresemo tam, sredstva proti ose in čebele, poskusite kolikor je le mogoče, da je ni dobil na vinil stranskem tiru. Sredstva za zatiranje škodljivcev na podlagi olje razbarvajo vinil stranskem tiru.


Blizu tok v žlebu
S'enotnosti med žleb in odtočne cevi pogosto prihodki, Če opazite puščanje, izpraznite območje razpoka in se uporabljajo za tesnjenje sestavi gume, ki temelji okoli šiv robovi drainpipes.

Naj opeke oblaganje
Glina cesti, klinker, ki je določena vaše dvorišče, vrt, hoja ali po'SNR progi, je treba od časa do časa, da se premika. Včasih peščena klinkerja po hudih zimskih ali deževne pomladi dvigne. Nalogo ni tako težko -, morate samo, da zaloge peska in potrpežljivost. Odstranite neenakomerno postaviti opeke, in nekaj kosov v bližini. Rezilo rake pesek; če je potrebno podsite nekaj peska ali odstranite odvečno. Počasi prelijemo pesek z vodo in RAM. Dal opeke na nekdanje mesto in pritisnite nanj z gumijastim kladivom. Ukrep parcele je raven in, če je potrebno, prilagodite nastavitev. Ko je površina parcele je gladka, posujemo na vrhu plast peska in ocene pesek na šive. Dal pršenja vode: počakajte, da se počasi, a skrbno brizganje spletnega mesta, Če ga potresemo tudi pesek - pustite, da se bo zapolnila vse šive.

Čiščenje žleb
Ko zamašen žleb, vode z njimi pogosto vlije na Temelj zidu, ki vodi do neželenih posledic. Ko jarek je bila polna, jih odstranite iz smeti vrtno lopato in pranje možganov cevi z brizganjem. Vstavite cev v luknjo in PBE'art njegova punčka, tako vodo šel naravnost vzdolž cevi, Vklopite vode in gledanje drugega konca: to bo nalijemo vodo, lahko izklopite vodo.

Sveta. Če je hiša pokrita z bitumenske strešne-ploščice in žleb dosegel granule, pregled strehe. To pomeni, da življenjsko dobo strešnikov bliža koncu.

Zapiranje razpoke in luknje v asfaltu premaz'dostop do skladb
Ko voda vdre v luknje in velike razpoke v asfaltu, ga opere stran prod in sčasoma uniči v skladu'začetek poti. Če ste opazili, na njeno luknjo, takoj jih zaprite. Vakuumsko čiščenje luknjo, in nato sperite z vrtno cev. Izpolnite luknjo material za cestno površino (na voljo v nakupovalni centri "Vse za dom"), ga z malega hriba. Toplote ploskve sušilec za lase, nato začepiti material, opeko (ali drugih težkih predmetov).


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика