суббота, 11 октября 2014 г.

Inter'jer jedilnico, izdelani v slogu f'južni

Design, dnevni sobi ali jedilnici določa razpoloženje, ki je prisoten v tem prostoru. Zato ni naključje, da se danes mnogi oblikovalci poskušajo pripraviti inter'jer jedilnico-sob v modni slog f'južni. Jezikovnih strokovnjakov, ta slog je kombinacija več elementov slog v enem design inter'jer. Medtem ko fusion slog, ki je postal priljubljen ne samo v design, umetnost, ampak tudi v glasbi, kuhanje in literature.

Osnove slog f'v južni inter'Yeri

Glavna nevarnost uporabe slog f'južnem v praksi je, da je težko razmišljati: pomanjkanje enotnega jasen slog, ki temelji zasnova pomeni, da se s tem načrtom lahko ročaj koli osebe. Vendar to ne drži: nasprotno, fusion zahteva izjemno obliko znanja, veliko izkušenj in nežen okus. Ker pri ustvarjanju inter'notranjost v slogu f'južni morate uničiti ustaljenih tradicij in izpeljati navidezno nezdružljivih elementov.

Ker se je odločila za izvajanje modela v slogu f'južna, je pomembno, da se zagotovi, da ni bilo jasno, vodoravne in navpične črte, ki ločujejo prostor na določenih področjih. Da bi vam ne uspe zbirka podobne, čeprav morda drage stvari, fusion obvezna'mora biti veselo in enostavno. Torej, načeloma, med'jer modela v slogu f'južnem ne more biti imenovan drago. Najbolj pomembno je, da v inter'notranjost ta slog je bil občutek delež in harmonijo.

Sodobni oblikovalci so enotnega mnenja, da je za fuzijo, ki temelji na m'in celo zaokrožene oblike, obokana vrata in velika Okna. Zanimivo je, da eksperiment s kombinacijo različnih tekstur, na primer, elegantno združuje grobo in poliranih površinah, papir in tkanine Ozadje, kot tudi drevesa različnih pasem.

F'južni omogoča, da ustvarite inter'er, kjer razkošje gre seveda za preprostost dekor. Ta pristop omogoča fine-združljivost'povezava najljubši plasma TV in sliko Wanderers, ali sodobni električni štedilnik in državo slog. Poleg tega je fuzijski slog je zelo priljubljen, na primer, v Ameriki, ker je lahko neopazno stojalo'zbrati v eno inter'Yeri različnih etničnih "majhnih stvari", ki ljubi, da bi iz različnih držav, ki to nenehno potujejo narod. Vendar pa Američani imenujejo ta slog ni zgolj fuzije, in globalna.

Elementi jedilnica v stilu f'južni

Inter'jer jedilnico in življenjskih področjih, naj bi se izboljšalo razpoloženje ljudi: kot vrsta hrane, ki jo postrežemo gostom in sorodniki. Zato, če ustvarite inter'notranjost jedilnico-sobe v slogu f'južna, potem je treba prevladujejo naravne barve zemlje, dreves'Yana pohištvo in ročno izdelanih dodatkov.

Stene v sobi mora imeti veselo in radostno, in bolj osredotočiti na tople barve, kot njihovi kul kolegi. Na primer, univerzalno bo videti svetle tone stene in temnega lesa pohištvo in svetlih barv. Površina stene se lahko tako gladko in ima določeno strukturo.

V nadstropju je kuhinja, jedilnica, dnevna soba, okrašena v slogu f'južna, bi morala biti enostavna, robustna in enostavna za nego. Na primer, v primeru kot nalašč keramični in Kam'Yana ploščice, terakota pokritost in posebnih opeke. Za udobje, ti lahko dajo pisane odeje in preproge.

Design dnevno sobo, jedilnico-sobe v slogu f'južni pomenilo, da je zasnova sistema Windows v tem delu stanovanja bi morala tudi biti preprosta in ne UAI'azleven. Mnogi oblikovalci v takih primerih uporabljajo sladkor iz sladkornega trsa ali dreves'lesene rolete in Rimske žaluzije, in dosegli odlične rezultate. Poleg tega lahko popolnoma zavesa okna z etnično tkanin.

Pohištvo v tem slogu je treba tudi udobno in praktično. To je lahko, na primer, je v sodobnem slogu in lestenec in druge luči v sobi, ki se ustvari v klasični slog. Tudi prostor v stilu f'južni morali popestritev prijetno malenkosti, na primer, etnične slog. Vendar, tukaj moramo pam'ne pozabite, harmonijo elementi združljivost in občutek za sorazmernost.

Sicer svetoval, ne bojte se eksperimentov: to je samo, ko je polet ustvarjalno domišljijo v vaši hiši z'so izključno med'EP, ki ga bodo mogli biti ponosni, in kjer se boste počutili čim bolj udobno.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика