вторник, 7 октября 2014 г.

Sodobno oblikovanje loggias

oblikovanje loggias

Ne tako dolgo nazaj loggias so bili uporabljeni izključno kot klet. Tako loggias obljubila pod Windows različnih stvari, je žalostna vtis. Danes večina ljudi, ki se trudijo, da ustvarite izvirno inter'jer loggias.

Loggias v apartmajih z majhno območje, pomembno funkcionalno vlogo. Kvalitativno ogreti loggia ustvari dodaten prostor in celotno kopalnico. To je razlog, da se vse pogosteje dogaja, da lastniki stanovanj pa je vprašanje, kot je toplo loggia?

Danes na trgu obstaja veliko število toplote-izolacijski materiali, ki premagati sobo od osnutki in mrazu, na primer, Stiropora, gips plošče, talne preproge iz mineralne volne, izolacija iz penasta materialov. Razčeše izolacija, talni sistem ogrevanja in električne baterije. Po ogreti loggia, lahko začnete ustvarjati svoje design.

Loggia, kot nadaljevanje skupni prostor za stanovanje

Danes pa je postala zelo priljubljena v'združevanje balkon s kopalnico, na primer, z spalnica, dnevna soba ali kuhinja. To vam omogoča, da učinkovito razširiti prostor sobah.

Interior design'notranjost loggias bi moral biti preprost in enostaven, to mora biti nadaljevanje apartma. Ustvarjanje povezav'razmerje med loggia in ostalega prostora, njegova barva se mora ujemati z barvno shemo prostora, iz katerega pa'skupaj loggia. V SV'v zvezi s tem, za dekoracijo sten loggias uporabljajo enake materiale, ki so bili uporabljeni v kopalnici, kot so slika za Ozadje ali dekorativni omet. Za tla, lahko uporabite keramične ploščice, vendar pa mora biti tudi barvo v pritličju.


Tla na balkonov lahko dal ploščice različnih barvah, tako vizualno ga delijo na različnih področjih, na primer, na delovnem mestu, in sprostitveni prostor.

Priporočljivo je, da ne uporabite loggia masivno pohištvo, saj bodo zmanjšali že tako majhen prostor, v tej sobi. Pri oblikovanju balkoni, ki bo ustrezal tudi z ozko mizo, ponavljanje obliki kota loggias. Ta tabela se bo udobno in udoben delovni prostor, kjer si lahko postavite comp''yuter in različnih dokumentov. Nad mizo je lahko opremljen s police ali majhna dolžniško-lastniško.

Kot je za rekreacijo, lahko namestite majhen kavč ali počivalnik. V bližini Otomanski možno postaviti talna svetilka, ki bo dajejo obliko loggias udobje. Glavni vir svetlobe, ki je na balkonu je okno, tako v dnevno bo dovolj svetlobe. Vendar pa je treba skrbeti za osvetlitev v temi, je najbolje, da v ta namen spopasti majhne reflektorji na obodu loggia.

Za oblikovanje loggia je bil zaključen, ne pozabite, zavese, cvetje in različnih dekorativnih elementov.

Tako loggia postane uspešno nadaljevanje apartmaji in najljubša počitniška destinacija vseh sedem'th.





Članke na temo:

  • Zaključek loggias z rokami
  • Oplaščenje loggias obloga
  • O'združevanje balkonom, s sobo
  • Kako toplo loggia z rokami
  • Inter'jer loggia z rokami
Kategorija: Popravilo loggias
Datum: 17. Februarja 2012
Oznake: loggia

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика