суббота, 11 октября 2014 г.

Kako izbrati preproga za dom

Odeje za nadstropju hiše je potreben ne le, da ustvarite edinstven domačnost, udobje in lepoto, ampak tudi kot odličen material, ki absorbira zvok, in zato, zmanjšanje ravni hrupa v prostoru. Perzijske preproge, odeje turški in preprost analogi popolnoma toplo v sobi in prispeva k izboljšanju mikroklime v hiši. Poleg tega preprogo lepo iti in drsi.

Izbira preprogo, na podlagi gradiva

Govori o tem, kako izbrati preprogo, za vaš dom, boste želeli začeti z kratek pregled dejavnikov, ki prispevajo k vrednosti preprogo kot izdelki. Torej, izbira vse talne preproge, morate biti pozorni na naslednje dejavnike: sestava surovin, relief in kup gostoto, ravni načrtovanja in dodatno zdravljenje.

Glavni materiali, ki se trenutno uporablja za proizvodnjo preprog, surovin iz umetnega in naravnega izvora. Naravne surovine so rastlinske in živalske snovi. Kot naravni vegetativno surovin, v tem primeru najbolj pogosto uporabljajo bombaž, lan in jute. Iz materialov živalskega izvora, ponavadi ustvari odeje, volnene in svilene preproge.

Preproge in sledi pogosto izdelani iz umetnih materialov. Najpogostejši zunanji predpražniki, izdelani iz polipropilena (PP), poliamid (PA) ali najlon, akril polimer (RAS) in poliestra (PES).

Je nedvomno zasluga preproge so narejene iz umetnih materialov je, da so sprejemljiva cena, uporabnost, trajnost in posebne operativne značilnosti. Zato so ti izdelki postajajo vse bolj del trga. Med nekaj slabosti talne preproge se imenuje njihova visoka požarna nevarnost: gradivo se začne taliti pri temperaturi 165 stopinj.

Tradicionalni material za proizvodnjo preprog je ovčje volne. Običajno volne proizvaja v tistih državah, kakovosti surovin, ki ni v dvomih. Še posebej za visoke kakovosti znanih perzijske preproge in druga tekstilna talna prekrivala turški. Preproge iz volne, trajne in prijetno elastična, imajo elastični las in nizko toplotno prevodnost in visoko požarno odporne lastnosti.

Slabosti preproge, volnene in svilene odeje je njihovo visoko ceno, majhno mesto odpornost, kopičenje statične polnjenje in izpostavljenosti plesni in vešče. Tudi, volnene preproge, za razliko od sintetičnih, preproge, težko kolorit, in zato, kot pravilo, volnene izdelke so ustvarili miren toni in naravni odtenki.

Danes take pomanjkljivosti naravnih preproge tehnologi so se naučili, da nadomestiti delno. Tako, zdaj preproge iz volne, impregnirani s posebnimi tal-repelenti, anti-statični in protomili kompozicije. Tudi v zadnjih letih odločila, da združi volnene preje in sintetičnih vlaken. To je omogočilo, da občutno izboljša trajnost preproge in povečati njihovo dekorativne lastnosti.

Izbira preprogo, na podlagi naloga

Za o'tivnogo izbira preprogo, je treba pojasniti, kaj za ta izdelek, ki ga potrebujete in kakšne so zahteve, da izberete preproge in skladbe, ki jih prej'predstavljajo. Torej, je, da odloči, koliko bo uporabljen preprogo tla v vašem domu.

Na primer, za spalne sobe so bolj primerne preproge iz volne: so topli in prijetni, vendar, žal, umažejo hitro in zahtevajo posebno občutljivo. Za otroške sobe in dnevne sobe je bolj primerna kakovost sintetičnih preproge: so enostavne za čiščenje in imajo potrebno udobje. Poleg tega, posebno otroci so danes prodaja preprog, ki imajo visoko stopnjo prijaznosti do okolja in ima visoko stopnjo praktičnost.

Dvorana, hodnikih, stopniščih, hodnikih, kot tudi za kuhinje je najprimernejša poceni sintetične preproge, ki imajo rok trajanja 2-3 letih. Tak prostor v hiši so zelo križ. Zato, da bo priročno, če preproge in poti v takih krajih bo treba nenehno posodabljati, ker lahko imajo urejen videz. Tudi v teh območjih ni priporočljivo, da postavite preproge tla, dekor v pastelnih barvah.

Upoštevajte, da se v prostorih, ki so z dvignjeno passableness bolj primerna možnost bo gladko zanke preproge utišan barv ali mešane barve. Za kopalnico in wc, kot za sobe, značilna visoka vlažnost, predvsem talne preproge iz sintetičnih materialov. To ne velja le za kup, pa tudi na osnovni material.

V zvezi z barvo in višino kup, bi rad omenil, da je za spalnice bi bilo pravilno, da izberete preprogo z zelo puhasto kup, ki je urejena v mehko, pastelnih barvah. Za dnevni sobi je bolj primeren svetlo vijolične ali rdeče preproge srednje dolžine, in za delo Kabineta je, da izberete preprogo s kratkimi NAP, ki v odtenkih zelene.

Prosimo, upoštevajte, da je preproga na prostem svetlobo, barve, bo vizualno povečati prostor, in, če je soba ni preobremenjen s pohištvom, preprogo, intenzivno in globoko toni bo prostor tudi toplejše in cozier. Na Splošno velja, da je izbira vzorca preprogo določiti slog inter'notranjosti in v kombinaciji z oblazinjeno pohištvo, zavese, in, na primer, coverlet na posteljo.

V tej luči navaden preprogo, bo potrebno v gospodinjstvu veliko natančnostjo, in preproga s sliko, nasprotno, vam bo skrij majhno mesto. Sintetične preproge lažje vakuum, medtem ko na navaden preproge, najmanjši drobec bo videti kot kup smeti.

Bodite pozorni na te nasvete, in potem boste verjetno izbrali preproge v vaši hiši, ki bo služila kot vreden dekoracijo za veliko let.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика