воскресенье, 12 октября 2014 г.

Namestitev kovinskih

Kovine v primerjavi z veliko strešni premaz je vzdržljiv, enostaven in najbolj cenovno ugoden material. Teža en kvadratni meter kovinskih razlikuje od 4 do 6, 5 kg, odvisno od debeline nanosa.

Kovinski strešniki so narejeni na dolžino stranke. V večini primerov, ko izračunu strešnik dolžina pločevine strešnik dolžina pobočju. Skupščina, ki se pritrdi na bazo, tako da njegov rob govoril na 50 mm od kapi. To SV'ASCO z dejstvom, da na grebenu pa mora biti prostora za prezračevanje. Na splošno, izračuni so narejeni na sliki, vendar pa mora biti izmerjena pripravili na skok. Prepričajte se, da na vrh pravokotne ne meritve na diagonal. Število pločevine, se izračuna po naslednji formuli: dolžina cornice jo razdeli z širina (uporabne) en list.

Navzkrižno vzorec profila cornice v vseh primerih morajo obliki ene linije. V primeru, ko je pravica na pobočju pločevine različnih dolžino, so obvezni'mora biti enak korak valovi.

Da se prepreči kopičenje vlage in kondenzata na notranji kovinski strešnik, bi morala izvesti toplotne izolacije garrets, zagotoviti dobro prezračevanje, in tudi skrbno izpolniti hidroizolacijo pod zaboj. Tesnilo (hidroizolacijo materiala) določa, da se prekrivajo v smeri od kapi do slemena. Pod muha obvezna', da mora biti razlika več kot 55 mm, za zagotovitev, da se vlaga lahko zlahka izpari. Zaboj bi morala biti zasnovana tako, da zrak prosto po grebenu od kapi.

Zdaj pa govori nekaj o pravilih za shranjevanje in uporabo tega gradiva.

Če se namestitev ne izvede takoj, je priporočljivo, da postavite pločevine tirnice.

Pri izvedbi strešne kritine listi so običajno cut ročno. Ta material se lahko izrežete ali škarje za kovine ali posebnih orodij. Če je potrebno, da bi pobočju, veljajo sekalnike škarje ali ročno električne žage z karbida zob. V vsakem primeru, ne morete uporabljati, brusilni stroji, z brusilnimi kolesa.

Kako pravilno skrbeti za svoje tla? Ko vrtanje in rezanje kovine, oblikovani žagovina, ki jih potrebujejo, da mešalnikih proč. V nasprotnem primeru, kovinski čipov bo rje in pokvari tla. Če je površina listov so umazana, jo očistite v vsakem m'kako detergent.

Med namestitvijo plastične prevleke se lahko poškoduje, v tem primeru, zaščitno plast cinka pod prevleko bo zaščito lista iz rje. Praske brez težav so pobarvane z barvo iste barve.

Namestitev zabojev. Za uporabo plošč v velikosti h mm Jih je treba nastaviti na določen interval. Ne pozabite, da odpiranje cornice plošče obvezna'mora biti vsaj 10 mm debelejši od drugih. Prosimo, upoštevajte, da prvi paše hidroizolacijo materiala, in po nameščena oplaščenje. Konec Planck vedno višje zabojev profilirane pločevine na višini val. Plošče zabojev obvezna'mora biti pribit na škarnikih pocinkane nohti. Kot je za kapuco plesni, je omejeno pred strešne kritine listov. 100 mm, dovolj, da se prekrivajo. Je tudi priložena pocinkana nohti, ob upoštevanju razdalje 300 mm

Za varno slemena bar, je potrebno premagati pod njo dva dodatna deske.

Zdaj spregovorimo o namestitvi strešne pločevine. Namestitev strehe je potrebno začeti od konca. Ko nameščate šotor streho listi so pritrjeni na obeh straneh od najvišje točke na pobočju. Vsak list grad val mora zajemati naslednje pismo. Če želite začeti namestitev strešne pločevine in z levo in desno konča. Rob stanja, ki jih želite namestiti na strehi in odpravljanje nastop na 50 mm od kapi. Strokovnjaki priporočajo prvi vezi med dva do štiri črke, ko boste reassemble grebenu en vijak, poravnati izključno na greben, nato popraviti dokončno na vse dolžine. Ko namestite in pritrdite en vijak prvi strešne kritine črke na grebenu, drugo je treba uporabljati tako, da je spodnji rob je ravno črto. Prekrivanje zaprti v prvi tek nabrati en vijak na vrhu vala. Priložite ta način, tri ali štiri črke, nato pa je dosegel dno gladko poravnajte rob strogo po cornice. Nato lahko nadaljujete do končne pritrditev lista zaboj.

Kako za pritrditev kovinske ploščice za zaboj? Profil je posebno strešnikov vijaki. Za udobje, zato je priporočljivo, da uporabite sveder s šobo za vijake. Imate, da vijak, self-vijaki z tesnilne podložke je pravokotna na črke v utor vala profil v okviru prečnega valovanja.

V mestih prekrivajočih listi treba namestiti na križ za risanje in pritrjen na vsak drugi val v okviru črpanja (križ).

Kot pravilo, vgradnja strešnih-kovinski strešnik tesnilni trakovi se uporabljajo le na sklepe hipped streho obliki in pod konja. Tesnilni trak se lahko uporabljajo le v notranjih spojev v primeru, če je osnovna strehe z hidroizolacijo materiala. V krajih, skozi luknje in prekrivanj lahko se uporablja za tesnjenje silicij maso ali druge podobne tesnilnih mas. Tesnilni trak, je treba skrbno premagati majhne nohte profil. Po tem vmesnika ali slemena je prekrita s traku.

Skratka, jaz bi rad povedal nekaj besed o skozi luknje. Elemente, skozi luknje, ki so izdelane iz zelo trpežne iz steklenih vlaken pod vzorec in barvo kovin, je ne pokvari videz strehe. Namestitev podobne elemente, potrebne za izvajanje navodila, priložena set. Vse razlike med njimi in krovstvo listi morajo biti zaprti.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика