воскресенье, 12 октября 2014 г.

Glavni načrt rešitve za streho

Glavna funkcija vsako streho je za zaščito hiše pred sončno svetlobo in padavin. Zaradi tega je v večini regij v državi, kjer padavin in snega je pogosta, najbolj so tradicionalne poševnih streh. Morajo imeti naklon, da bi omejili snežne obremenitve pozimi in zagotoviti nemoteno odtekanje meteorne vode.

Na lastnosti strehe, število žarki ne vpliva. In enokapni, in hipped strehe enako dobro opravljajo svoje dolžnosti'ASKI.

Od konstruktivnega vidika, je najpreprostejša možnost je dvokapno streho z podstrešju gospodarskega namen. Carrier žarki pritrjena zaboj, in že to je strešni material. Zaboj in splavarjev, kot pravilo, je narejena iz dreves, ki so'lesene deske in grede, vezana ali preprosto vijaki in žeblji, ali z uporabo posebnih'dovolnij elementi kovinski. Prednost kovinskih profilov, ki se uporabljajo kot zadnjega kotička, je, da vam omogočajo, da zajemati dovolj velike odprtine, brez dodatnih opor in podpor. Vse komponente, ki so potrebne za njihovo namestitev, oskrbo profil.

Vendar se morate zavedati, da koristi redne dvokapno streho pa v slabosti, kot nove ideje za ureditev garrets. Če je ideja, da bi mansarda pod dvokapno streho, boste morali razmišljati o tem, kako bi bilo višje in po Zračni Windows. Več na podstrešju je načrtovana Windows, težje se je izkazalo, strehe, in več, ki potrebujejo pomožne konstrukcije za njegovo izgradnjo, oziroma, več je stroškov v ceno.

Seveda, mansarde se lahko zgradi brez Zračni Windows. Trenutni Zračni Okna so vgrajena v streho. Toda običajni dvokapno ali hipped streho bo videti zelo dolgčas. Za lepoto in raznolikost izumil različne veliko ravni in novomirovich strehe.

Najbolj ekonomično možnost za dodatne stanovanjske etaže je podstrešje pod streho. Kateri stroški naraščajo? Najprej je stojalo', ki je povezano s potrebo po dogovoru toplo streho in posledično s povečanjem kompleksnosti celotne strešne konstrukcije. Obvezna'postane obvezna uporaba truss sisteme brez-palice in oporniki notranjosti bivalnega prostora. Je bilo v tem primeru je izumil mansardno streho obliko, ki vam omogoča, da oporniki, in stoji nad zgornjo mejo ravni sobah. Mansardi soba zahteva obvezno'obvezna naprave izolacijski sloj pod streho, zato je streha postane večplasten. Izolacijski material, ki je ležala pod notranje obloge, potem to popravimo vse v notranjost zadnjega kotička. Nameščen oplaščenje in postavi strešne kritine od zunaj. Videz take večplastne strukture pomeni, da je treba okrepiti, strešna grozdih.

Gradnja mansardno streho ima dva glavna cilja: da bi podstrešju prostora več o'capacious in mansardi stene - več vertikalnih za enostavno namestitev Zračni Windows. Mansardno streho ostaja najbolj ugodna možnost za ustvarjanje podstrešju, tla zaradi dejstva, da omogoča, da dobimo enotno višino prostora in omogoča damming.

Danes načrtuje oživitev ravnih streh, ker zagotavljajo priložnosti za uporabo kvadratnih na streho.

Na ravno streho lahko poskrbi cvetlični vrt, terasa, športno igrišče, je lahko celo šel na bazen. Seveda, največji pomen tega je v toplih območjih, toda tudi v Severnih regijah je mogoče, da se oblikuje sistem izmenljivih nadstreški, ki ščitijo uporablja ozemlju streho pred dežjem, snegom, in druge oblike padavin. Lahko zaprete nekaj delov strehe stekla-kovinske konstrukcije raznolikost splošni videz. Nameščanje nekaj svetlin, je enostaven za dodatne nadglavno osvetlitev v nekaterih področjih v hiši. Streho bo dobil nenavadno oblikovanje, soba bo postalo bolj zanimivo in svetlejši.


Še ena prednost ravne strehe je, da z zmanjšanjem področju, ki zahteva kritje, ni strehe grozdih, kot tudi možnost uporabe ne zelo drago strešni material, strehe stroški-stroški za kupca je cenejši od drugih.

Morda veliko vprašanje: kako je rešen problem drenažo? Streha je zgrajena z zelo majhen, skoraj neopazni pristranskosti, tako da voda je bila usmerjena na drenažo, razvrščene v stene ali notranjost hiše, njihovo vključevanje v Splošno kanalizacijski sistem.

Edina težava ravne strehe je problem toplotne izolacije, kot da bi preprečili preveč močna ogrevanje stanovanjskih prostorov v poletnih mesecih, je težko. Z enokapno streho tipa v vlogi temperatura rezerva je podstrešju. Vendar v ravnih strehah je potrebno ustvariti posebej. Prostor med strop v zgornjem nadstropju in streh je treba odvajati v vsakem primeru.

Izvirno rešitev za ta problem je, da ustvarite "zeleno" streho. Kot strešni material je na tleh, in raste na njeno zelišča, prezračevanje plast - posebej izdelani trak, ki služi kot oviro za širjenje rastlinskih korenin, varčuje z vodo za svojo hrano in opravlja funkcijo prezračevanje koreninskega sistema. "Zelena" strehe ni nujno,'mora biti popolnoma prazna: primerna tudi nizko span elementov, in del podstrešja obrazce lahko zelo impresivno mešanico v s pokrajino.

Večina arhitektov strinjam, da je za razvoj gradbenih tehnologij v bližnji prihodnosti bo prispeval k neprekinjeno rast priljubljenosti ravne strehe. Torej, če želite nadaljevati z uro, naredite nekaj iskanja projekta hiše z ravno vrh.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика