суббота, 11 октября 2014 г.

Skupščina delovna platforma 2008-10-15 12:03:52

Gradnja in rekonstrukcija.

Skupščina delovna platforma
2008-10-15 12:03:52

Nekateri mojstri, kot je delo napredovalo počasi premika po stopnicah. Vendar, ves čas prekine to je dolgočasno, in tudi poskusi, da bi dosegli malo dlje, kot bi moralo biti, namesto dol in premikanje lestve, lahko povzroči telesne poškodbe.

Veliko lažje zbrati delo platforma, ki vam omogoča, da ročaj velik del stene iz enega kraja. Najem nekaj gradnje kozo in zaprejo paše Odbor ali zgraditi takšno gradnjo dveh korakih,-lestve.
Držite Ploščo na stopnicah objemke ali Pref'umetnost, in če platformo bo uporabil hkrati dva, traja dve plošče, ki imajo iz enega na vrh drugega.
Še bolje bi mobilno platformo od odseke stolp odrov. Ta platforma z bloki vrtljivi nog idealen za pleskanje ali lepljenje od zgornje meje.

Zaključna dela po stopnicah in platforme
Najbolj pogosto je to težko območje urediti zanesljivo platformo. To je lažje, da se univerzalni korak-lestev, ki se lahko prilagodi v višino, tako da se točno je bil, ki stoji na pristanek. Korak Pref'art odcepa leta, je dejal v zadnjih nekaj velikih ušesih ali eyebolts (nato luknje, ki bo skriti preprogo). Dal plank tla enega konca lestve, in druga na ciljni. Platforma Odbor za vijak vijaki, in na stopnicah Pref'art.
Prav tako lahko prilagodite konfiguracijo platforme za vaš stairwell. Poskrbite, da bo Odbor in stopnice trdno zvezani med seboj z vrvi ali objemke in kakšni ne bo potisnite na stopnice tekalne plasti. Če je potrebno, priložite kolesni vijaki dreves'lesene palice na stopnišče ni budge.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика