суббота, 11 октября 2014 г.

Značilnosti prenove v "Stalin" hiša

Nakup stanovanja v stari Sklada, ki spada v post-war zgradbe, zaslužiti pripravljen takoj spopasti z dejstvom, da je obvezna'vedno bodo problemi izgradnje značaja, za izločanje, ki v zameno, boste morali porabiti veliko finančno in časovno virov.

Na samem začetku izvajanja kapitala popravilo v "Stalinka" je potrebno izvesti temeljito preučitev, načrtovanje stropi, tla in stene predelne stene. Medtem ko se tla v sobah je treba razstaviti na površino tal. Praksa kaže, da običajno obliko drevesa'leseni tramovi obstaja, je treba okrepiti. Še posebej, če se bo za mesto v stanovanju, na primer bazen na več ton vode.

Ampak spet izkušnje, kako narediti popravila stanovanja v "Stalin" hiši, kažejo, da se v celoti odstrani tako tramovi je nemogoče, kot so podlaga strop iz svoje sosede, ki živi na dnu. Bolje, da Dodatek kovinskih nosilcev ustrezen razdelek in vgradnja armiranega betona kravato z pokrivna kovinski profil listov. Upoštevajte, da Scavolini tukaj je nemogoče in izvedbi teh del, bi morali biti v rokah arhitekturno-inženiring predlog odobren s strani odgovorne osebe.

Ampak, pojdi naprej. Večjih popravil v "Stalinka" tudi pomeni, da ste "razumeti" in kaj tleh ali celo ostanke uporablja za polnjenje praznin v vašem domu. Na Splošno, prosimo, upoštevajte, da ecologists kažejo, ta polnjenje popolnoma odstraniti, saj lahko izpolnjujejo različne zrak snovi, ki onesnažujejo: na primer, živo srebro ali premog žlindre. To bi bilo veliko bolje, če praznine v vas zgornje meje skupaj zvočna izolacija mineralna volna ali ekspandirane gline.

Anketa stene ste samo kot kaže, naše izkušnje, lahko'ugotoviti, da so nekatere stene je izveden v obliki preprostih Odbor particije, Vgsteres iz dveh straneh. Kot ste razumeli, kot zid, bo nujno, da spremenite " novo " : drugače se sosedje ne samo, da lahko enostavno prisluškovati, ampak preprosto za "prišli" do gostov. Da bi to preprečili, lahko storite naslednje: zunanjem obodu stene lahko okrepili opeke zidane, kot enako zaščito pred taksist dal predalčni kovinsko palico, in za izboljšanje zvočne izolacije se lahko uporabljajo mineralna volna plošče.

Po teh sprememb je ostal zgolj frakcija'povezava", ki pa se nanaša tudi na kapitala popravila "Stalin". Govorimo o zamenjava za Centralno ogrevanje, radiatorji, kot je to pogosto tlak vode v sistemu je slaba; o nameščanje tesen Okna z dvojno zasteklitvijo, in (z dovoljenjem moči) na gradnjo dodatnih napajalni kabel.

Poleg tega, boste verjetno želeli zamenjati plinski štedilnik na bolj moderno, ustvariti sistem, topla tla, dal klimatske naprave... torej, kdo ve, kaj še bo prišel na pamet, da bi vaš nastanitev je priročno in udobno. Če kdo ima izkušnje popravilo v "Stalinka", z veseljem bom prebral komentarje.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика