воскресенье, 12 октября 2014 г.

Priprava slike za Ozadje lepilo

Priprava slike za Ozadje lepilo

Vrsta Ozadje in obliko prostora ugotavljanje zahtevnosti dela. Če še niste imeli, da prilepite na steno papir, izberite Ozadje s samovoljno, v kombinaciji z vzorcem (ali ne zahtevajo poravnavo), da se osredotočijo na izboljšanje tehnologije lepljenju stene brez združuje risanje. Upoštevajte tudi, da je lažje, da se prilepi na steno papir s pripravljeno lepilo

Pred začetkom dela, določanje smeri vzorec (proizvajalci običajno dal vrhu vzorec na koncu roll), nato pa kliknite na sliko za Ozadje smeri vzorec. Ne zelo lepo, da bi porabili veliko truda, samo da vidim, kaj je Ozadje zaljubljen na glavo! Nakup zahtevano število valjev in preverite število članstva zvitkih ena stranka. To bo zagotovilo, monotone barve vse zvitkih.

Izbor lepila

Najbolj pomembna stvar pri izbiri lepila je, da ugotovite, ali potrebujete lepilo z dodatkom fungicide. To lepilo je potrebno za lepljenje nepremočljiva materialov (stroj vinil Ozadje), saj to preprečuje, da bi lepilo, plesni, ko se suši. Lepilo z fungicide je treba uporabljati tudi, če ste morali odstraniti plesen iz stene.

Vrsta lepila je naveden na etiketi roll v Ozadje. Paket z prahu lepila je določeno, koliko zvitkih zasnovan vsebina paketa. Približna poraba končni izdelek (v polju) je 1 liter na tri kolutu.

Koristne nasvete

Opredelitev standardna dolžina plošče steno, papir, odštevanje dolžina traku in opomba na mizi ostala znesek. Po tej tabeli se lahko uporablja kot vladar, da označite standardne plošče. Za označevanje korak vzorec najprej vstavite vzorec, nato označite korak na naslovnici tabeli.

Korak 1

Priprava slike za Ozadje lepilo
Počasi vlijemo lepilo posuši na potrebno količino vode, nenehno mešanje zmesi, da se prepreči nastanek grudic. Pustite, da se lepilo za poravnavo in za zgostitev v obdobju, ki ga priporoča proizvajalec časa. Lepila, ki se lahko uporablja za približno teden dni. (Tekoče lepilo je brez grudic. )

Korak 2

Priprava slike za Ozadje lepilo
Izmerite višino stene in dodali, da je vsak konec 100 mm za prilagoditev. Razširite roll in označi listov. Dodaj Ozadje na oznake, upogibanje na rob mize. Na hrbtni strani krpo oznako na vrhu, nato razrežite vzdolž gub.

Korak 3

Priprava slike za Ozadje lepilo
Postavite krpo na mizo tako, da Ozadje malo zagovarjal koncu in ob strani mize. Nanesite lepilo na sredini krpo, nato pa krtačo razširila proti koncu Ozadje.

Korak 4

Priprava slike za Ozadje lepilo
Premikanje plošče na drugi rob, ki je usklajena s daleč stran od mize, in spread lepilo tej regiji. Ta tehnika zagotavlja popolno zajetje robov krpo lepilo brez lepila na mizo in obraz drugi strani krpo. Lepilo, dobil na mizo, jih obrišite z vlažno krpo.

Korak 5

Priprava slike za Ozadje lepilo
Krat širjenje koncu plošče, lepilo znotraj in ga potisnite skupaj tabeli, se uporabljajo lepilo na naslednji razdelek (glej točko 3 x 4). Potem krat in drugi konec.

Korak 6

Priprava slike za Ozadje lepilo
Zdaj flip krpo v roki in jo odnesite na steno papering. Če Ozadje je narejeno iz debel papir, potrebujejo nekaj časa, da lepilo, namočeno, tako začasno dal to krpo stran in uporablja lepilo na naslednji plošči.

Ozadja iz pripravljeno lepilo

Vse, kar potrebujete za lepljenje stroj ali vinilnih Ozadje s pripravljeno lepilo, to je plastično korito. Napolnite s hladno vodo in dal pred zid.

Če senat je prilepljeno zahteva natančno trim in fit, Ozadje s pripravljeno lepilo lahko začeli, da bi dobili suho okoli robov in šivov. Pripravite malo običajno lepilo za uporabo robov.

Priprava slike za Ozadje lepilo
Cut krpo potrebne dolžine ob upoštevanju pravic in roll v zvitek s popisano stranjo navzgor in zgornji konec ven. Potopite roll v utor na želeni čas.

Priprava slike za Ozadje lepilo
Primite zgornji rob roll, ki ga preživijo na stene do stropa. Odvečno vodo izprazni kad. Prilagodite, gladka in trim Ozadje.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика