пятница, 10 октября 2014 г.

Zaklepanje jeklenke abloy: zanesljivost, 95-letni 2006-11-02 15:14:22

Gradnja in rekonstrukcija.








Zaklepanje jeklenke abloy: zanesljivost, 95-letni izpostavljenosti
2006-11-02 15:14:22

Classic "finska" zaklepanje vrat cilindra, načelo, ki temelji na sistemu vrtljivo ročico pogona, je bil zasnovan tako, finski inženir Emile Henriksson leta 1907. Njegov načrt je bil tako dober, da jih uporabljajo ABLOY, da ta dan, to je bilo približno za skoraj sto let. Poleg tega nova generacija jeklenke ABLOY vedno uporabljate disk design, ki se, v bistvu, spremembe in izboljšave, revolucionarnih izumov.

Načelo delovanja diska valj preprosta. Znotraj njega je niz vrtenjem plošč, ki imajo zarezo na strani. Obrnite tipko zavrti plošča, na bolj ali manj kota v skladu z globino njegove kosi. Le kombinacija kosi ključ, ustrezno kodo valj, ki se vrti diske, tako da režami line up in se oblikuje groove vzvod rod, tako vam omogoča, da še naprej vrtenje ključ in odprta za zaklepanje. To načelo je osnova in "klasične" valji ABLOY Classic (1), in valji ABLOY Profil, ki je značilna za določen profil ključa, in valji ABLOY Disklock Pro (2) za strokovno sistemi zaklepanja. Vendar pa naprava jeklenke ABLOY Disklock Pro na to malo težje. Najprej je opremljen z diska krmilnik samodejno izgradnjo podložke v začetni položaj, ko je ključ za vžig je odstranjena. Drugič, ima simetrični ključ. In nazadnje, tretjič, omogoča izklop vrtenja v katero koli smer.
Operativne prednosti disk jeklenke v primerjavi s tradicionalnimi, zlasti zanesljivost in trajnost, zaradi pomanjkanja zatiči in vzmeti, ki se obrabijo prej ali slej. Poleg tega diska valji so veliko manj občutljive na podnebne razmere. Voda v disku valj, ki se nahaja med pranje, tudi v hladnem vremenu je, da ne krši svoje zdravje, ki je potrdila, z dolgoletno prakso uporaba teh ključavnice na Finskem - državo z ostro podnebje. Druga pomembna prednost na disku jeklenke je njihova visoka skrivnosti. Tako, valjev ABLOY Klasični ali ABLOY Profil, In ob diski in 6 je mogoče določbe utora na strani pogona, so skrivnosti (tj. število možnih kombinacij), ki bi v 11 obsegu, ki presega 362 000 000! Jeklenk ABLOY Disklock Pro, pa imajo enako število diskov - 11, ampak 7 različnih pogon možnosti, daje 1000000000 977000000 kombinacije. Visoko varnost valj, sam je vredno nič, če ga ne stojijo'je povezana z močjo valja in grad na Splošno, kot tudi njihovo zaščito pred mehanskimi vplivi. Valj finski tip ne gredo skozi ključavnico telo skozi in skozi, kot je primer z valji v nemškem standardu DIN, zato je ni mogoče premagati, in je tudi zaščiten pred mehanskimi vpliv (vrtanje, rezanje, mehanski udarci kovinsko Skodelico. V ABLOY ključavnice se lahko izdelek, ki je ločen s posameznimi ključ, in da sestavi skupino, o'Združeni v skupni sklop ključi - tako imenovani sistemi zaklepanja. Eden ključnih ni obvezna'mora odpreti vse ključavnice sistema - vsaka tipka ima svojo "raven organ, v skladu s katero se odpira večje ali manjše skupine ključavnice sistem. Tipke" minimalno stopnjo "na splošno odprto le eno zaklepanje hkrati, kot ključni" največjo stopnjo "- temeljni ali" Royal "je dejansko odpira vse ključavnice sistem. To načelo omogoča, da ustvarite dostop do sistema za nadzor v skladu z privilegij ravni uporabnika. Struktura sistem zaklepanja je odvisno od hierarhično strukturo organizacije in je individualno zasnovan. Oblikovanje disk cilinder je zelo priročno, če želite ustvariti sistemi zaklepanja, z uporabo master-podložke, ki se razlikuje od običajnih dveh ali več rež na strani. V dveh ali več možnih določbe master podložke ena od njegovih utori v kombinaciji z žleba, izobraženi utori drugih podložke, ki je pogoj za odpiranje cilindra. Zanesljivost disk valj, brez trpljenja, za razliko od tradicionalnih, omogoča tudi masterdata, ampak master Pene, sestavljene iz treh ali več delov, in zmanjša zanesljivost cilindra. Pomembna značilnost dostop do sistema ABLOY je dejstvo, da je mehansko in ni odvisna od napajalnika ali drugih dejavnikov, ne elektronskih sistemov.
V najenostavnejši sistemi zaklepanja vključujejo:
• osrednji del sistema, ki omogoča odpiranje z eno tipko več gradov.
• centraliziran sistem, ki vam omogoča, da odprete Centralno zaklepanje več tipk, od katerih vsaka odpre njenih posameznih zaklepanje.
• master sistem, ki je glavni ključ, ki odpira vse ključavnice sistem, od katerih ima vsak svoj zasebni ključ. Sistem zaklepanja lahko poljubne konfiguracije glede na potrebe kupca in praviloma združujejo več mojster sistemi in / ali centralizirani sistemi za zaklepanje. Podjetje ABLOY ima izkušnje gradbenih sistemov z več deset tisoč različnih gradov! Pomembna značilnost sistemi zaklepanja, zgrajena na zaklene ABLOY je možnost pokrivanja ključavnice za različne vrste in namene: vrata, obešanje, pohištvo ključavnice za kovinskih izdelkov (omare, škatle, plošče, vrata, poštni nabiralnik, plačati telefonov, igra stroji, trgovina, oprema, Bankomati in tako naprej ). Sistem zaklepanja je zelo priročno in za fizične osebe: namesto SV'ASCI tipke (stanovanja, garaže, počitniške hiše in podobno), ki lahko imajo eno samo tipko. Medtem, otroci lahko imajo nižjo raven dostopa - svojih ključnih ne bo odprl, na primer, garaža. Izguba ključa - ni problem za ključavnice ABLOY: dovolj je, da pokličete storitev inženir pri podjetju-prodajalca ABLOY, ki bo sprehod skozi valj, bo novo kodo kombinacije in nove tipke.
VIR: A. S...

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика