пятница, 10 октября 2014 г.

Kako izbrati plastični škatli? Kaj plačati posebno pozornost? 2008-10-13 16:43:07

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako izbrati plastični škatli? Kaj plačati posebno pozornost?
2008-10-13 16:43:07

Za nakup plastičnih Oken, morate izbrati njih. Če želite izbrati, ni potrebno, da so merila za izbor plastičnih Oken. Posvetiva se merila za izbor iz plastičnih Oken!

Koliko jih je - kjer je preganjal?

Številni operacijski sistem Windows. Ampak razumeti ta raznolikost ni tako težko. Tam so aluminija Okna, plastična Okna, drevesa'lesena Okna in leseno-aluminijasta Okna. Z Oken iz aluminija preprost - standard zunanja oblika; sodoben, praktično, udobno. Za stanovanja in hiše, vendar ni primerno, in ne lepa. Zakaj?

Brez posebne toplotne zaščite, kot Windows bo nenehno za kondenziranje vlage, so hladno; in v točki resnične lepote, da občudujem dolgočasno žar aluminija lahko le predani privrženci stilu "hi - tech". Mimogrede, "hi - tech" zagotavlja strašno drago poliranega aluminija.

Plastična Okna (PVC profil s kovinskim okvirjem v notranjosti) je v bistvu le en resen prednost je: cena. Če "kul" člen ocene je omejena, in več 500-550 $ okno ne, potem je delo popolnoma naslednje trditve: "gumiran plastičnih krpo - čisto", "plastika je plastika - ne bo crack in ne crack", ", ampak barvanje ne potrebujete ", itd., Delno to je vse res, vendar le delno.

Izbira plastičnih Oken, pam'ne pozabite, o glavnih pasti:

Moč in trajnost geometrijskih velikosti plastičnih Oken, je odvisno od kovinski profil, ki je notri in so dejansko plastičnih zunaj. Dostojno plastično okno, srednje konfiguracija LAHKO NE stane manj kot $ 120-140 na sq m Vse, kar je cenejše - prihranki za Svoj račun. In prihranki ali na kakovost notranjega kovinskega okvirja (ki smo jih videli "pretok" rja - ponarejanje ogabno očeh! )Ali na plastični profil. Plastike v 3-4 letih, ne rumena, ne deformirajo in ne krekirani (Ja, plastika, preveč tresk! ) Proizvodne tehnologije ne smejo biti kršene eno iota, Zobov's tem povezana, da se udeležijo strogo preverjeni v količinah, potrebnih dodatkov in aditivov. Kako ugotoviti teh dodatkov ni na zob okno, poskusite tudi! Dovoljenj in potrdil je v vsakem podjetju profil, vse izključno iz Nemčije, vodijo nikamor, če želite dodati in odprite ekološko varna - kako je to mogoče? Nasvet - prepričajte se, da je profil, ki je pravzaprav nemška (švedska, finska). O dokončnih ponarejanja običajno ne gredo, in podatke v potrdilu in preskusnih poročil, ki se ujemajo z kodiranje na profil. Zanesljivo profil KBE, Trocal, Rehau, Schuko, Brugmann, in nekateri drugi. Nešteto zgodb porumenel in razpokane plastična okna - pa trdi, ponavadi pred'predstavljajte si, kdo. Splošno pravilo je bolje, da velika podjetja z izkušnjami.

V preteklosti smo tako preprosta in naravna stvar, kot je nakup plastičnih Oken, spremenila v zelo zapletena in nejasna proces. Potrošniki bombardirani z neverjetno količino tehničnih izrazov, parametrov in Standardov, v katerih se takoj ni enostavno razumeti.


Najprej Morate imeti v mislih, da je cena plastičnih Oken različnih proizvajalcev, ki se lahko zelo razlikujejo in zato je težko govoriti o koli od referenčne cene, na podlagi katerih lahko pripravi zaključke iz tega drago, in to je poceni. V resnici, cena plastičnih Oken je nastala ne na račun sestavnih delov in materialov, iz katerih so narejene. V sodobnih tržnih pogojih na ceno v veliko večji vpliv pristojni gradnje, proizvodnje in prodaje. Ne verjamem, ne zelo pravilne izjave vodje nekatera podjetja KBE, REHAU, PROPLEX, VEKA, itd. nič slabše in ne bolje, kot vsak drugi. Izberite uglednih proizvajalec ne bo zmotil. To ne bi smelo biti dovoljeno, da se trudim vse vrste "značilnosti oblikovanja" in "tehnologija".

Tri-, štiri-ali p'atiamuri profila - vse, kar je praktično, ne bodo vplivale na lastnosti operacijskega sistema Windows, ko izkoriščanja. Profil lahko enostavno narediti vsaj desyatiballnoy in dal v škatlo najmanj trideset opisuje gume tesnila. Dejstvo, da je skoraj ni potrebno. Standardni krog - tri-komorni profil, dve obris pečat in dvojnega stekla ali stekla s varčevanje z energijo stekla (ampak to je res uporabno - to je najboljša možnost, v smislu kakovosti in cene.

Pojdi nazaj stroškov. Nikoli ne bo vaši izbiri, omejen na podatke o stroških, abstraktno kvadratni meter odpri. Ne bodite leni, ukrep vsaj nekaj njihovih Windows, odloči s svojo konfiguracijo, z lokacijo, število in velikost rolete, okna listi, transoms, in tako naprej, pokličite podjetje in izračun Vaše naročilo.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика