воскресенье, 12 октября 2014 г.

Veliko stane, da zgraditi hišo? Stroški gradnje hiše. 2009-11-09 12:43:23

Gradnja in rekonstrukcija.

Veliko stane, da zgraditi hišo? Stroški gradnje hiše.
2009-11-09 12:43:23

Hiša Moyet sanj Tisti, ki so nekoč mislili, da svojega doma, obvezno'nujno prosil, sami vprašanje-koliko stane, da zgraditi hišo? V bistvu, vse, kar je dokaj enostavno. Gradnja hiše je več različnih operacij, ki se izvedejo v določenem zaporedju, in časovno obdobje. Sprašujete - in kaj je čas? Najprej je treba razumeti, kaj koraki je hiša sama od risbe do končnega izdelka "na ključ".

Države hiša cena razvija mnogih dejavnikov. Najprej je treba razviti načrt in ocena dokumentacije. Brez projekta z vami, bodo govorili "na prste" - stroški gradnje hiše lahko najdete zelo približno. Projekt pa je vreden denarja. Prijetna hiša v popoldanskih urah
Tukaj imate prvi stroškov.

Obstaja več možnosti:
- Ali menite, arhitekt,
- Kupite končal projekt,
- Vas prosil, arhitekturno podjetje,
Gradbeno podjetje, ki se na vse kompleks deluje.

Možnosti je lahko veliko več, vendar so najpogostejši. Najdražja je, da se gradbeniki, da preuči vse, kar sami. Zaradi tega ne gredo po razvidno okrevanje od vseh težav.

Stroški razvoja načrtovanja in ocena dokumentacije je lahko različna. Najbolj zveste cene od 5 USD na 1 kvadratnih m načrtovano območje. Ne smemo pozabiti, da resno arhitekturnih podjetja ne le razvoj projekta v hiši, ampak tudi daje svoje soglasje in odobritev vseh zahtevanih storitev. Brez usklajevanja postopek vaše hiše, samo ne more biti dana v upravljanje. . To velja tudi za zasebne stanovanjske gradnje projektov.
Lepota Projekt je pripravljen, dogovorjeno.

Nadaljuje z gradnjo. In znova smo soočeni s problemom, ki za zaupanje tako pomembno delo. Možnosti so številne resne gradbena podjetja so ponavadi zelo cenim svoje storitve. Najem ali brigade št zagotavljanja kakovosti. Vse je odvisno od vas. Vendar je bolje, da imate razmerje, ki bo zgrajena na eni izvajalec in obvezno'nujno na pogodbeni podlagi.
Najprej je potrebno zgraditi Temelje. Pravijo, da izkopavanja in gradnje Foundation je polovico stroškov, če celotno gradbišče. In v tem smislu. Iz kakšne snovi je zgraditi hišo, ki jo izberete, od vzpona house, in mnogi drugi dejavniki, ki bo neposredno odvisne od stroškov dela na ureditev Fundacije.

Treba opozoriti, da številni gradbeniki so preprosta-poklical takoj stroški 1 sq. M. "Na ključ". Glede na številčnost gradbenih materialov, stroškov dela, ki se giblje od 700 do 1200. E. za 1 sq m pripravljen kvadrat. Tako si lahko predstavljate, kako zelo res je polivanje Fundacije.

Seveda, stroški trak Foundation bo veliko krat nižja od podlage, na "monolitno blazino" (uporablja v področja, ki so blizu površine, primerne podtalnice).
Po izgradnji Fundacije ponavadi začnejo zidov. Možnosti tukaj je lahko zelo veliko:
- Opeka,
- penasti beton,
, - Seconaphim,
Drevesa'vse,
- Monolitna.

Seznam je zelo dolg. Med stroški materiala in je odvisna od stroškov postavitev zidov. Menijo, da je to priljubljena danes pot stene z poliuretansko NE odstrani opaž. . Preprosto povedano-gradnja hiše spominja na znanega oblikovalca LEGO.


Cene za armature v različne regije različne, cena enega kubičnega metra betona na približno 80. e.. Opaž je iz 3. E. za pc. Poznavanje velikosti tega "opeke" in vašo hišo, si lahko enostavno izračunate vaše stroške. in izolirana. Uporaba te metode gradnje obzidja ima številne prednosti,-gradnja postane lahka, trpežna, ognjevarne in izolirana. koča na piščančje noge
Za gradnjo hiše je zaključena gradnja strehe. Strešna konstrukcija je tudi zelo odgovorno fazi. Stroške streho, je odvisno od vrste gradiva, ki ga bodo uporabili.


Skrilavec danes stane približno $ 5 na se začne pri 10. E. za e-pošto kovinski začne od $ 10 štedilnik, strešni material, barve strehe. Vendar ne pozabite, da boste morali gozd, Neo štedilnik, strešni material, barve strehe. Tudi nohti in imajo različne stroške.
Stroški notranjega dela - Okna, vrata, stopnice, trakovi različnih služb (voda, ogrevanje, elektrika) bo namenjen tudi veliko denarja iz družinskega proračuna. Poznavanje lastnosti materiala, moral bi najti Zlato sredino v ceno, da si lahko privoščite, da zgraditi hišo.

Slike lepih hiš

VIR: http://stroymart. com. ru/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика