суббота, 11 октября 2014 г.

Harmonijo v popravilo 2008-10-15 12:05:58

Gradnja in rekonstrukcija.

Harmonijo v popravilo
2008-10-15 12:05:58

Ko je večina delovnih mest, lahko prihranite denar, če boste to delali sami. Morda boste morali plačati več za materiale, kot strokovnjaki popuste, vendar boste prihranili na stroških dela, ki traja precejšen delež v skupni račun za storitve strokovne. Poleg tega, boste dobili osebno zadovoljstvo od tega, kar kvalitativno bo naredil točno tisto, kar potrebujete - po vsem, specialist mora povezovati prejete cena z zamudno, in ne sme imeti sposobnost ali željo, da bi dal toliko časa na podrobnosti.

Ocena dela, prednostne naloge
Čeprav dolgoročno načrtovanje morda ne bo zelo pomembno, če je vse delo, ki ga stori osebno, predumišljaj bo zmanjšala neizogibnih motenj v vaši lasti najmanj. To bo tudi pomagalo, da se izognete poškodbam konča in preproge, da je prah, ki je nastala v drugih delih hiše. Oblikovanje načrta za delo, dajanje v prednostni vrstni red. Nekateri od njih zahtevajo nujno izvajanju ali zaradi treba okrepiti gradnje, ali prihodnosti slabo vreme, vendar poskusite načrt dela, tako da to ni bilo potrebno, da pridejo nazaj, za kaj ste naredili v zgodnejši fazi.

Načrtovanje časa
To je zelo pomembno, da se jasno na to, koliko časa lahko namenijo za popravilo. Če se ne ukvarjajo le z njimi za več tednov ali celo mesecev zapored, polno posodobitev celo majhni hiši bo trajalo več kot eno leto. Zato smo se morali odločiti, če ste pripravljeni za premikanje neprijetnosti, ki nastanejo pri obdelavi celotno hišo, ali ne bi bilo bolje razdeliti delo v fazah, tako da se del pa je ostal v relativno naročila. Urnik dela je odvisna od postavitve hiše. Če imate več kot en vhod, boste verjetno lahko popolnoma izolirani del stavbe, medtem ko se bodo izvedli. Če je hiša več nadstropij, načrt dela, tako da prah in umazanija se ne prenaša na že obdelane spodnjem nadstropju. Pustite končna stopnice, podesti in hodniki - končni fazi.

Faznost: prednostne naloge
Ni dveh enakih hiš ali enako družinske okoliščine. Moramo vedno dati prednost teh del, ki ustavijo procese poslabšanja hiše; ponavadi je najbolje, da se najprej popravila in okrasite stavbe od zunaj, tako, da lahko zdrži vse vremenske razmere. V praksi, boste skoraj neizogibno težko slediti vaš idealni urnik. Sprememba načrta se lahko zahteva, nepredvidene težave, nujno zahteva od članov sedmih'th ali finančne okoliščine, kot rezultat, nekatere naloge bo prednostna naloga, in druge, lahko vihra stran, čeprav logika je proti njej.

Osnove barve izberite
Razvoj "občutek za barve" ni isto stvar, da je za razvoj sposobnosti, da barve vrata ali pokleit Ozadje. Ne obstajajo pravila, ki kot take, vendar obstajajo Splošne smernice, ki vam lahko pomaga. V izdelkih na zasnovo notranjosti boste našli izrazi, kot so "harmonijo" ali "kontrast", "tone" in "hue", "hladno", ali pa "toplo". Ti koncepti, ki so podlaga za ustvarjanje barvne sheme je kombinacija barv in barv. Če se dogovorite barv v sektorjih krog, boste lahko videli, kako se prilegajo skupaj.

Osnovne barve
Vse barve je mogoče dobiti iz treh osnovnih "čisti" barve: rdeča, modra in rumena. Imenujejo se esencialne.

Sekundarni in sekundarnih barv
Če ste mešanica dveh osnovnih barv v enakih deležih, boste dobili sekundarne (mešane) barve. Rdeče z modrimi, daj vijolično, modro in rumeno - zelena in rdeča z rumeno in oranžno barvo. Če sekundarne barve, ki se dajo na barvo kolesa, med njegovimi deli, se nahaja nasproti svoje dodatnih barv, ki je primarno barvo, ki ni bila uporabljena v njegovo ustvarjanje. Več barve so najbolj kontrast v spektru in se uporabljajo za osupljiv učinek.

Terciarne barve
Če je glavni barvni mix v enakih deležih, z eno od sosednjih sekundarne barve, bo terciarne barve. Nasprotno so barve uporabljali v kombinacijah, da bi barve rešitve ostre, kontrastne v naravi, in tiste, ki so združene relativno blizu drug drugega (alikvotno), ponujajo harmonično kombinacijo.

Tople in hladne barve
Na eni strani kroga so tople kombinacija rdeče in rumene rože - tiste, ki so povezane z ognja in sončne svetlobe. Soba z dekoracijo v takih tone ustvarja občutek udobja ali kršitev, glede na intenzivnost barv uporablja. Kul barve so razvrščene na nasprotni strani kroga. Modre in zelene tone, ki spominja na vegetacijo, vodo in nebo, njihova kombinacija ustvarja sproščeno malo smisla.

Različne barvne tone
Čista barva se lahko uporablja za zelo učinkovito v notranjih in zunanjih barv rešitve, vendar v večini primerov potrebovali bolj diskretno kombinacija barv. Različne barve in barve so nastala z mešanjem osnovnih barv v različnih razmerjih, ali pa preprosto poleg nevtralnih barv.

Nevtralni toni
Čisti nevtralnih barvah - črni in beli, kjer barva ni na voljo v celoti. Nevtralne barve obliki široko paleto različnih odtenkov sive, ki je posledica mešanja črno in belo. Nevtralne barve so aktivno uporablja rutine za obravnavo, ker niso v nasprotju z drugimi barvami, ampak v svoji čisti obliki, ki jih lahko kot preprost in dokaj m'kom. Tako sivi toni običajno dodamo malo barve, ki daje toploto ali hlad, tako da bi ga lahko ustrezajo znak, z drugo barvo, ki mora biti v harmoniji, ali obratno, da bi subtilna kontrast celoten spekter barv.

Pastelne barve
Spremembe v tonu čiste barve z dodatkom bele ustvarja m'kdo ali pastelne barve. To je dokaj "varno" barve - to je težko predstavljati, njihovo nezdružljivost kombinacija, ne glede barv vam ne gre'dovali. Vendar pa je učinek lahko precej drugačna, če je bled odtenek,'povezovanje s temnimi toni za oster kontrast.

Bogate odtenke
Temne barve so izdelani z dodajanjem črno. Te barve so globoko, nasičenih barv. To so barve, ki so odtenki rjave so najbolj priljubljene barve oblikovalec inter''erov. Brown je tako harmonično, v katero koli barvno shemo, ki je enaka nevtralne barve.

Računovodske material, teksturo
Smo plačali precej več pozornosti barve materiala, kot njeno teksturo, ampak to je najbolj pomembna sestavina vsakega inter'poklicne možnosti in zasluži posebno pozornost.
Vizualni učinek tekstura je nastala z moč in smer vpadnega svetlobe. Gladka površina odraža več svetlobe kot grob. Grobo, grobo teksturo absorbira svetlobo in celo oblik senca, ko svetloba pade pod zelo plitvo kota. Tako barvo bo razlagajo različno, odvisno od tega, kako gladko ali teksturiranih - on pokriva površino.
Tudi brez barvni premaz teksturo omogoča barvno shemo, je bolj zanimivo. Lahko, na primer, da bi kontrast med opeko in pobarvane gladko površino, ali uporabo odsevnih lastnosti stekla, keramike, stekla, keramike in ustvarjanje čudovitih dekorativnih učinkov.
Tako kot barvo, teksturo se lahko uporablja za vplivajo na naše občutke. Pluta, les, grobo tkanino in preproge dati inter'jer toploto in celo razkošje. Materiali, z gladko ali odsevni površini, kot poliran kamen, iz nerjavnega jekla, keramične ploščice, vinil ali celo črni lak, kar ustvarja vtis skoraj kliničnih čistosti.

Uporaba vzorcev
V modi danes purtsi pristop k oblikovanju nas je varno uporabo vzorci in okraski, naš manj zavzeli predniki niso bili boji prosto, da okrasite svoje domove vzorci, ornamenti in drago dekor, dobili odlične rezultate in ustvarjanju občutka praznovanje in razburljivo preporod, ki je drugače težko doseči. Dobro vzorčaste Tapete, tkanine ali preproga je lahko osnova za celotno barvno shemo. Iste barve, lahko videti privlačen in na drugih površinah v prostoru, ampak verjetno najvarnejši način, da bi vgradili v inter'jer vzorec je, da uporabite samo na enem mestu, tako da je v nasprotju z "gladko" cvetje na drugih spletnih mestih. Običajno mala redno vzorec izgleda dobro z veliko fine podrobnosti. Dobro tekmo lahko tudi različne vzorce z eno prevladujoči barvi, tudi če bo poskus z kontrastne barve. Lahko uporabite eno predlogo z različnih barvnih kombinacijah. Pri izbiranju vzorca je vedno pam'spomnite, kakšno vzdušje želite ustvariti.

Delo s prostora
V hiši skoraj vedno obstajajo kraji, ki se zdi, bodisi premajhne ali zavirajo njeno velikost, tako da oseba, ki se počuti nemočno. Prve reakcije so lahko, da razmislite o strukturnih sprememb, kot je rušenje zidu enoto ali falshpotolka. V nekaterih primerih se takšni ukrepi lahko najbolj učinkovito rešitev problema, ampak ne dvomim, da jih bo dražje, in obremenjujoče kot spretno ravnanje prostora, uporabo barv, odtenkov in vzorcev.
Naše oči zaznavajo barv in odtenkov, tako da lahko ustvarite optične iluzije, ki vizualno spreminjanje velikosti prostora. Topli toni, kako bi zadevo tako, kopalnico, v rjavo, rdeče ali oranžne barve bo videti manjši, kot v isti sobi v kul barve, kot so modra ali zelena, ki ustvarjajo vtis razdalje.
Različne barve se lahko uporablja, če želite spremeniti ali izboljšati je potrebno iluzije. Temni odtenki - tudi s hladnimi barvami - bo ozko in svetlobe, da razširimo prostor vizualno.
Enake lastnosti barv in tonov, spremembe in prostorske razsežnosti. Dober primer je manipulacija z zgornjo mejo višine. Če barve stropa temnejše od stene, bo prikazan spodaj. Če isto je naredil s tlemi, da lahko pridejo na dejstvo, da je soba zdi, stisnjena med tla in strop. Dolg ozek koridor bo prineslo manj represivne vtis, če je "push" steno s hladno svetlobo odtenke, ki bo odsevajo več svetlobe.
Uporaba linearne vzorec je še en način, kako spremeniti dojemanje prostora. Ozadje z navpično sliko ali steno oplaščenje plošče v navpičnem položaju, povečati višino nizkim stropom. Žaluzije bi okno širše, in trdega lesa tla poveča velikost prostora v smeri table. Vse velike vzorec pritegne pozornost in je kot temno, tople barve, - "zmanjšuje velikost prostora, in majhna slika z relativno velikih razdalj bo zaznana kot teksture površine, in zato imajo manjši učinek.

Preverite svoj načrt
Preden ste porabili denar na barve, preprogo ali Ozadje, vzeti vzorce materialov, ki jih nameravajo uporabiti, da oceni njihovo skladnost barv in teksture s seboj.

Izbor vzorcev
Najprej se izbor najbolj omejen nabor materiali za pohištvo tapetništvo ali preproge. Zberite ostanke drugih materialov, ki se vam zdijo, kot je mogoče, za uporabo ali najem albumi z vzorci ali ločene predstavitve vzorcev, od prodajalcev, tako da boste lahko primerjali doma. Zaradi barvne karte predstavlja tiskano reprodukcijo, ne morete biti povsem prepričani, da so njihove barve ujemajo natančno z resnične barve. Zato nekateri proizvajalci proizvajajo majhno sojenje posode barve za pravi vzorci na steni ali druge površine.

Oblikovanje tablet
Profesionalni oblikovalci, da tablete s vzorcev primerjajo njihove lastnosti v prostoru. Običajno preprogo ali Ozadje, so največji, prevladujoči barvi območje; območje, barve, pohištvo bo oziroma manj, in pribor, lahko ustvarite majhne pike barve. Lahko bi te tablete z rokami, pa z blagovno znamko trdega kartona vaš nabor materialov rit, drugega, tako da med vzorci ni bilo nobenih pomanjkljivosti, ki spremeni celotno vtis.

Pogled na podrobnosti inter'jer
V večini primerov je potrebno upoštevati na voljo podrobnosti inter'notranje zadeve - na primer, kopeli ali kuhinjsko pohištvo. Uporabite jih kot izhodišče, navzdol svojo barvno shemo, okoli njih. Rez v tabličnem luknjo in ga uporabljajo kot okna, da se z njim primerjati na voljo ali materialih, ki ste jih prinesli vzorce materialov na tablični računalnik.

Barvno ujemanje med'notranje zadeve za dnevne sobe
V večini počitniških domovih ali dnevni sobi, ki je največji v hiši. Tukaj boste porabili redni in traja prijatelje in goste, in na inter'notranjost tej sobi preživel sredstev, vključno pohištvo, zavese in preproge, da ne omenjam, drago opremo v obliki TV, video in audiotsentr, itd. Zaradi teh razlogov, boste želeli, da naj ji prijeten videz ohranjen kot dolgo, kot je mogoče.
Če niste srečni lastnik več kot eno sobo za zabaven in dnevno sobo, nato v svoji dnevni sobi, bi se počutite udobno v dan, lahko se sprostite v večernih urah, in od časa do časa brez težav, da organizira zabavo. Če je soba dobi malo sončno svetlobo, da ustvarite prijetno vzdušje najbolj primerna topli toni. Temno in hladno ton privede do enakega rezultata v umetno svetlobo, ampak tudi globoke, temne barve, lahko ustvarite nasprotni učinek, ustvarjanje temnih področjih. Izbor nevtralne barve ali odtenke rjave in bež bi bilo enostavno, če želite spremeniti barvno shemo, preprosto spremembo dodatkov, ki se ne porabi denarja za zamenjavo temeljne elemente. Tudi univerzalno in naravno teksturo površin.
Preproge z vzorci, v primerjavi z golo preproge, manj nagnjeni k škodo, če se kaj ponesreči izlitja. Vendar, preproge zelo temnimi toni, kot je težko ohraniti v čisti obliki, in svetlobe.
Zavese, zavese daje veliko priložnost, da spremenite soba vzdušje. Čez dan, lahko se potiska vstran ali postavljeno in pomeni malo skupnega inter'Yeri - in v večernih urah lahko celo nit barvo, ali potiskane zid, ki bo popolnoma spremeniti barvno shemo.
Žaluzije preveč uporaben, - ti bo blok pogled skozi okno, in hkrati prezreti dnevno svetlobo v prostor tako, da ne algal l a pohištva, tapetništvo.

Izbira barve za spalnico
Spalnica, najprej, zelo osebni prostor. Zaključek mora ustrezati značaj lastnika ali lastnikov in so namenjeni za svojo funkcijo. Ponoči spalnica bi morala nositi m', in celo romantično razpoloženje. Veliko je odvisno od razsvetljavo, ampak barva in vzorci elementov med'jer lahko sami ustvarite razkošno in zapeljivo vzdušje. Nemnoga kdaj razmišljali o uporabi vzorcev na strop - in spalnica je odlična priložnost, da to storite, še posebej, če ne nameravate imajo dolgo obdobje svojega buden, in zato ne more privoščiti, da ne obstaja dovolj "tvegano" dekor.
V spalnici se pogosto uporabljajo preproge na tleh, in lahko oživiti barvo rešitev tega prostora in ne postupitsya na drage preproge, vključno z dolgo NAP, vedoč, da je ne bo veljala za hudo izkoriščanje.
Če so Okna spalnice obraz Jugu, zgodnje sonce vam bo pomagal, da se zbudiš, in če, na Severo - spalnica bodo imeli koristi od svetlo, osvežitev barv.
Včasih spalnica mora izvajati dvoumne funkcijo. Na primer, spalnica najstnik lahko hkrati uporablja kot učilnice ali njegovo osebno življenje, in zato bi morala biti bolj spodbudno kot sproščujoče. Spalnica otrok skoraj neizogibno in igre soba. Očitna izbira je močna, tudi osnovne barve - ampak ker je večina otrok, ki zaposluje veliko svetlo obarvano igrače, knjige in slike, potem si lahko izberete nevtralno ozadje za take pisane podrobnosti. Spalnice za goste, ki so navadno majhna, lahko vizualno povečavo, izbiro ustrezne barve in odtenki.

Kuhinja design
Kuhinja mora biti funkcionalna območja, ki lahko prenašajo veliko delujejo obremenitev, tako pri izbiri materialov, predvsem je treba zanašati na praktičnost. Vendar pa to nikakor ne pomeni omejitve pri uporabi barve. Kuhinjska korita in opreme, ki se lahko izvede v različnih barvah, iz nerjavečega jekla ali lakiranih in lončeno površino namizja in steno za njim, vinilne talne obloge in melamina plohi razširite možnosti za uporabo celotne palete barv.
Tekstura je tudi pomembno in odpira dodatne možnosti. Priljubljen material za povarennoi pohištvo ostaja naravnega lesa, ki daje splošno dekor : mehkoba, lahko bodisi podpirajo izbiro telefona, barve, Ozadje ali talnih oblog, ali če želite izklopiti kontrastu kul barv in teksture. Nekateri ljudje se radi držijo v glavnem le površin, plastike, keramike in kovine, ki ustvarja vtis čistosti in funkcionalnost.
Če je kuhinja vključuje prostor za jedi, lahko to storite v slogu, bolj prijetno, biti tiho pogovor. Površina, z mehko teksturo, kot v preproge, plute tla in oblazinjenje tkanina, bo absorbirajo del "tehnološki" hrupa povarennoi pripomočke. Druga možnost je, da barve sten v različnih barvah, ki bodo spremenili razpoloženje, izbiro za jedilnico krajev, na primer, temnejše tone ali Ozadje s sliko.

Kopalnica
Običajno v kopalnici uporabljajo za zdravljenje površin za keramične ploščice. Zato je še posebej pomembno, barvno izbiro, da kopalnica ni videti hladno in neprijazno. Obstaja širok izbor pisane kopalne opreme, vendar pick to zelo previdno, saj bo igrala pomembno vlogo v prihodnjih barvno shemo. Kot spalnica, kopalnica je ena taka območja, kjer lahko pokažete vse svoje iznajdljivost, ki se ukvarjajo z barvo in teksturo. Poskusite uporabiti zvočno absorpcijskih materialov (stropnih, preprogo ali talne obloge pluta), da bi se izognili neprijetnih soba akustika, razpostavljene. Če nameravate uporabiti materiali izpostavljeni pare, zagotoviti dobro prezračevanje. Kopalnice so običajno majhne sobe z relativno visokimi stropi, le da tukaj stropno slikarstvo v temnih tonov, ki jih v večjih prostorih izboljša svoje razmerjih, ki lahko privede do dejstva, da v takih kopeli se boste počutili kot v polje". Boljšo rešitev v popravljanje učinek je preveč visok strop lahko ločitev steno, vertikalno (na primer, ozko ploščo) in obarvanje zgornjega in spodnjega dela stene v različnih barvah. Če je vaša hiša se nahaja v območjih s trdo vodo, se je bolje izogniti temno kopel strojne opreme, saj bo izstopajo močno apna vloge.

Sobe in majhnih apartmaji
Če živite v eno sobo, svoje zasnove, morajo biti univerzalne. Vendar pa je veliko odvisno od vašega načina življenja. Če čez dan ste na delovnem mestu, potem je najbolj verjetno, boste želeli, da bi odlikovanje svojih večer razpoloženje. Na drugi strani pa, če delate doma, je prednostna naloga bo oblikovanje takšnega obdelave soba, ki bi bila zahtevna, vendar ne preveč moteča.
Idealno bi bilo, poskusite ustvariti obliko, ki bi želeli, da se spreminjajo glede na čas dneva ali vaše razpoloženje. Za te namene, v večernih urah, polni zmogljivosti žaluzije in zavese, ampak, da bi sobi kot kabriolet, boste potrebovali in bolj radikalne ukrepe.
Vedno je dobro biti sposobni poiskati nišo z mesti za spanje. Zavese od zgornje meje, ki je za njih cornice, na tla obliki mehke barve in teksture steni; uporabite lahko tudi vertikalne žaluzije, in v enem nadzor gibanja kabel, da naj v sončni svetlobi. Stenske plošče "harmoniko" ali žaluzije bodo čez dan, da izgleda kot pravi zaslon in vam omogoča, da uporabite pri načrtovanju prostora, barve, naravne ali obarvajo les. Druga možnost je lahko zložljiv zasloni iz ravne plošče, okrašena po vašem okusu.
Delitev talna površina, ki bo opredelila različnih področij dejavnosti: mehke preproge za sprostitev, gladke plošče ali ploščice - za kuhanje in prehranjevanje. Lahko celo, da tla na različnih ravneh z uporabo enostavnih od sistema, prekriti s preprogo. Na steni pas, lahko kažejo jasne meje, različne barve in premazi.
Majhno stanovanje odprite načrt predlaga druge možnosti. Količine naravne svetlobe lahko zavede vas, da različni pristopi za različne cone: da temnem kotu svetlejše ali pa se dogovorite v temno mesto, ves čas kopala v naravno svetlobo. Lahko ustvarite vtis večjega prostora, zaradi česar etaži po vsej apartma, enak učinek bo dal stene bele ali pastelne barve. Vtis zgornja meja višine lahko spreminjate z barvo ali odtenek - na primer, "zmanjšanje" ego nad površino za spanje ali rekreacijo, in, poslikani strop svetle nevtralne barve ali v pastelnih barvah, boste vizualno razširiti prostor.

Svetloba načrtovanje
Dobra razsvetljava mora omogočati delo, branje ali delo z dokumenti, brez napenjanja oči; uporablja se tudi za razsvetljavo potencialno nevarnih mestih in zagotovi učinkovito uporabo storitev v svetlobi. Vendar dekorativne razsvetljave, čeprav nič manj univerzalne, so pogosto prezrte. Dobra osvetlitev lahko ustvari ozračje, toplino in dobro počutje, poiskati motive, ki je posebnega pomena ali ponos, in spremenil naravo notranje zadeve z svetlobe in sence.

Osvetlitev stanovanjskih dnevne sobe
Na napravi stanovanjskih bivalnih prostorih poudarek na univerzalnost - ustvarjanje svetlobe območjih, kjer so najbolj potrebna, kot v smislu delovanja, in z vidika moči, se proizvaja učinek. Sedeže, ki je najbolj primeren za razsvetljavo iz virov na nizki ravni (tako razkril, da žarnica ni sijalo naravnost v oči) in v takšen položaj, da glede na knjigo ali časopis padel na stran. Izberite ne, zelo dramatične osvetlitve, ki ga ne proizvajajo utripa na belem papirju, in spremljajo to bolj intimno razsvetljavo za zmanjšanje utrujajoče kontrast med osvetljena stran in ne sveti območje okoli njega.
Delo na Mizo potrebujejo podobne pogoje, vendar je vir svetlobe, ki morajo biti postavljeni v ospredje, tako da bo vaša lastna senca pade na delovni površini. Izberite namizne svetilke z dobro omejitvijo njene svetle senci ali skrij, naprav in opreme za razsvetljavo pod steno policah nad Mizo.
Enako skriti razsvetljave, ki je kot nalašč za stensko montažo z avdio opremo, vendar boste morda potrebovali dodatne razsvetljave v obliki raztegne stropne svetilke zase policah. Druga možnost je uporaba svetilk na objemke. Skriti razsvetljave v drugih delih dnevni sobi je lahko zelo lepa. Glede tukaj je dolg (na primer fluorescentne) napeljave, se nahajajo na vrhu visoko omaro, omari, ki je bližje steni, se bo odražalo s stropa. Skrij opreme za razsvetljavo na lambrequins, da lepoto zavese, ali ga postavite ob steno, za osvetlitev slike. Posamezno sliko, lahko svetlobo posebne svetilke, ki se nahaja nad njimi, ali lahko namestite nastavljiv stropne svetilke tipa "obliž svetlobe", ki bo usmerjena svetlobni tok točno tam, kjer želite. Ne usmerjajte luči na sliki, zaprto s steklenimi, ker bleščanja bo pokvarilo želeni učinek.

Prostor za spanje
Posteljne svetilke - glavna zahteva, da vse spalnice, ampak celo bolje, da namestite skrite razsvetljave na vrhu posteljo. Svetilke morajo biti dovolj nizke, da svetloba ne udaril v obraz, ko ste leži v postelji. Nad zakonsko posteljo, set dveh svetilk z deljenjem zaslon - vsaka s svojo lastno stikalo, tako, da ne moti partnerja za spanje, če želite prebrati pozno v noč.
Jutranje tabela zahteva svoj vir svetlobe, ki se nahajajo tako, da osvetljuje človek na mizi, ni se odraža v ogledalo. Stene in lokalno osvetlitev na stropu se uporabljajo za ustvarjanje nekaterih razpoloženje, vendar se z njimi preklapljate, tako da lahko z njimi upravljajo in iz postelje, in glej, vrata.
Električna oprema v otroški sobi, vključno z nitko, ki morajo biti v celoti varen in, da se dvojno izoliran. Stikalo regulator glavni osvetlitev prostora izklop luči v zadostni ravni, tako da se otrok počuti varno ponoči, in se lahko na polno zmogljivostjo, ko se otrok igra v večernih urah.

Jedilnice in kuhinje
Spuščena svetilka je idealno za kosilo bife. Če ste jedli v kuhinji, da ločena stikala za razsvetljavo jedilno mizo in delovni pas, če želite ustvariti domačnost v kraju obrok brez osvetlitev prostora. Poleg osvetlitev ozadja nastavi fluorescentni ali nizke napetosti svetilke na namizju (tabele) po policah ali steno omare in zaprite je spredaj zasloni. Nad pranje set svetilka smerna razsvetljavo, tako da svoje sence ni preprečila, da delo v korito.

Kopalnice
Ko izberete svetila za kopalnico prednostna naloga je varnost. Morajo biti zaščitena pred vodo in paro, in vklopite ali zunaj kopalnica, bodisi skozi strop stikalo z vrvjo. Ena rešitev bi bila, razsvetljave, je osredotočena od svetilke na stropu, pod pogojem, da je nad ogledalom umivalnik bo svojo svetilko.
Isticioaia stopnicah dol vstajajo so bili v senci. To je jasno opisuje korake za ljudi s šibko vid. Kraj žarnice na vsaki platformi Il prelomu stopnicah. Pomembno je, da naredite dvojno na vrhu in na dnu, da v vsakem primeru ne gre o temnih stopnicah.

Delavnice
Razsvetljava delavniški načrt, predvsem zaradi fictitiousness in varnosti. Standard delovno svetlobo, kot Mizo in ne nastavljiv lučka za stroje, čeprav fluorescenčne žarnice dajejo dober Splošno razsvetljavo, ki jih lahko ustvari iluzijo, da je vrteči se deli vključeni stroji, kot je na primer stružnica, so v mesto, je oseba, ki v času spin dol po vklop / izklop.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика