суббота, 11 октября 2014 г.

Zamenjava poškodovanega Odbora

Zamenjava poškodovanega Odbora

Obstajata dve vrsti tabel za tla: chistogorsky in profilirane. Kakor ime pomeni, robovi Odbor je rezalnimi robovi so na voljo, da se prilegajo robovi sosednjih deske. Shpuntovannyh plošče je greben na enem robu in utor (utor) na drugi strani. Crest eno Ploščo potisnite v utor za naprej.

Pred solza, določi tip plošč. Če želite to narediti, vstavite nož v razpoko med plošč. Če nož je potekala prosto - plošče robom. Greben shpuntovannye table bodo postali ovira za nož.

Plošče, s'so povezani z vijaki ali žeblji za omejitev tramovi, in tudi polena, ki so med tramovi. Robovi plošč je mogoče kupiti z ročico. Tla letve se ponovno je veliko težje. Preden raziskati te tla, boste morali odžagati greben prvega Odbora. Po tem druge plošče je mogoče enostavno odpraviti. Če Odbor je pritrjen z vijaki, najprej Odvijte vijak.

Zelo verjetno je, da rusted nohti. Tako da nihče ne bo stopil na žebelj, takoj izvlecite nohte iz poškodovane plošče in jih postavite na varno mesto. Če ne morete takoj namestiti nov Odbor, zaprite odprtino za iverne, tako da nihče ne po nesreči zadel z nogo.

Novi Odbor za talne

Če ne morete kupiti Odbor potrebne debeline, nakup bolj subtilna. Za žarke, tanke nohte lak za vezane plošče prekrivne ikone. Deske za nastilki tla lahko pribil up, vendar je bolje, da se jih določi na vijake, tako da lahko pozneje tla bilo lažje za razčlenjevanje. V prostorih zgornja nadstropja obvezna'obvezno uporabite vijake, nato pa se boste držali zgornjih mej iz spodnjega nadstropja.

Korak 1

Zamenjava poškodovanega Odbora
Za nakup robovi Desko, vstavite ponašanje v razpoko med deske na enem koncu in hit ponašanje kladivo. S klikom na ponašanje, dvignite Odbor, ki nohti iz žarek. Ponovite na drugi strani sveta. Premikanje po Odbor odvetniške; pojdite na naslednji segment.

Korak 2

Zamenjava poškodovanega Odbora
Solzenje nekaj nohte, boste prejeli dovolj vzvod. Korak na prosti konec Odbora in izvlecite naslednjih nekaj vrstic nohti, ki pritrjuje Odbor za žarkov. Premaknite odpirač in ponovite ta postopek, dokler ne, dokler ne boste solza ves svet.

Korak 3

Zamenjava poškodovanega Odbora
Odtrgajte shpuntovannyh plošč, nastavljeno na rezilo globina reza 12 mm Zagotoviti, da ni pod Odbora za kable in cevi, da skupaj plošče so zmanjšali za žaganje off jezika. Po tem deske lahko dvigne na enak način, kot odstranjene.

Korak 4

Zamenjava poškodovanega Odbora
Cut jezika je lahko posebna ročna žaga z globo rezanje parket, ob nogavica z zobmi, ki vam omogoča, da začnete rez zgoraj. Uporabite lahko tudi žaga, vendar v tem primeru morate najprej vaja primerno velikost za vrtanje začetno odpiranje.

Korak 5

Zamenjava poškodovanega Odbora
Pri zamenjavi kratek Odbor prvič videl Odbor čez. Našel prvi žarek pred poškodovanega mesta. V bližini žarek izvrtajte luknjo s premerom 10 mm, vstavite platno električni jigsaw ali žaga in traja rez. Ponovite ta ukrep v prvi žarki za poškodovano mesto.

Korak 6

Zamenjava poškodovanega Odbora
Kot poškodovane površine odžagati lestvica z žarek, boste morali poskrbite, podporo za novo Ploščo. Odrežite kos traku 38 mm malo daljše deske in ga pritrdite z vijaki na straneh ceste. Zgornji trak mora biti poravnan z vrhom žarek.

Korak 7

Zamenjava poškodovanega Odbora
Robovi Odbor trdno vstavite v luknjo; od shpuntovannyh plošč bo treba odstraniti stanja obraz letalo ali dleto.

Korak 8

Zamenjava poškodovanega Odbora
Dal Odbor konča na žarki. Nohti 50 mm za parket ali vijaki za pritrditev plošče za omejitev žarki in vse vmesne žarki (določi število nohti po sosednjih deske). Dobojnikom bi klobuki žebljev pod površino ali vdolbino v izvrtino glavo vijaki.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика