среда, 8 октября 2014 г.

Začasno tla 2008-10-14 14:21:21

Gradnja in rekonstrukcija.

Začasno tla
2008-10-14 14:21:21

Oblikovanje stropi in tla večina stavb leži dreves'leseni tramovi, ki se imenuje žarek ali Lata. Žarki imajo pravokotni prečni prerez, so - ponavadi v razmaku približno 400 mm - "na robu", da vzdržijo velike obremenitve, in se zanašajo se konča na steni.


Ta "visi", brez vmesnih podpor, tla, je alternativa monolitno nadstropju, ki je izdelana iz betona, s skupno površino, ki leži na tleh in je ponavadi na tla v kleti ali kleti. Tradicionalni plošče brez vmesnih podpor, kot pravilo, ki so ga table'danymi v shpunt ali na gladki rob.

Tla v prvem nadstropju
Žarki (dnevniki) tla v prvem nadstropju, ki je običajno narejen iz lesa oddelek 100x50 mm Koncih in na bližnjem pribil, da drevesa'lesene palice, oddelek 100x75 mm (nosilcev), ki jih distribucijo in prenos obremenitev iz tramovi na ležaj teža stene na tla.
V starih hiš za nosilno steno žarki (tramovi) je bila uporabljena različne načine. V svojem času koncih tramovi je bila sprejeta vstavite v reže v stene in se naslonim na steno tramovi, vgrajena v zid.
V drugi utelešenje, stene, ki so bili razporejeni tako, da tvorijo letev (rim), na kateri je ležala steno žarek. Vendar, če je poškodovana hidroizolacijo obloge pod polico, nato pa se les je bil izpostavljen na vlago, ki se dviga od spodaj na zidane. V nosilcev takih dreves'leseni strop pogosto gnilobe in potrebna zamenjave.
Relativno svetlobnih snopov ponavadi SAG v sredini, in ponavadi svoje srednji del opirajut na dodatne Lejeune, ki je dal na tri ali štiri vrstice žične mreže ali "celica" zidane - vmesno steno. Oči v stene, da zrak lahko kroži v kletni prostor pod tla. Vmesne stene so ponavadi nahajajo v razmiku približno 2 m in včasih uporablja tudi za podporo in konča dnevnik. V sobo s "prekinitev" nadstropij (tj. brez vmesnih podpira) pod kaminom, da zid z vmesno steno. Ona ima na težo konkretne ognjišča. To nosilno steno služi kot podpora za steno žarke, ki podpira pomembne, da se to konča na tla žarki (Las).


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика