понедельник, 13 октября 2014 г.

Vila, počitniška hiša, stanovanje, Kijev, ukrajina, stanovanjski kompleks Obolon limete, vasi townhouses Treh rek

Naše delo
    +38 (044) 223-25-08

    +38 (067) 445-08-25

    ab * zabudova. kiev. ua
    Nalaganje...

    Nalaganje...

    Meščanski hiši

    Meščanski hiši: življenje v novi obliki.

    Britanski dal svet, ne samo brezčasna nogomet in puding, in številne revolucionarne rešitve v arhitekturo in oblikovanje krajine. Morda ni naroda na svetu, spada v svoje domove s takim spoštovanjem, kot prebivalci Megleno Albion. Stanovanje format meščanski hiši si Britanci.

    Svetlana MAKSYUTA, POSEBEJ O GRADNJI. Pogodbe Meščanski hiši

    Včasih meščanski hiši imenuje kompromis med stanovanjske hiše in koče. V XIX. stoletju te hiše so bile zgrajene le v veliki BRITANIJI, ampak danes hiše so široko razširila po vsej Evropi. So ugleden in gospodarske primestnih stanovanj za srednji razred. V Ukrajini, prvi townhouses z'pojavil v poznih 90-H.

    V blagoslovljeni predkrizne čase, ukrajinskem trgu nepremičnin se je razvijala zelo hitro. Gradbeništvo in razvoj družbe praznoval letna rast prodaje na ravni 30%. Poleg tega, da je rast trga nepremičnin je dosledno pokazali veliko različnih. Stanovanjske visoko rast gradnje postala bolj udobno in priročno, bistveno povečal posnetek prostorov, ampak za ljudi, ki so dosegli določeno raven prihodkov, stvar prestiža bil gradnjo državo hišo.

    Postopoma nadomesti običajnih poletje je prišel sodobne hiše z Avtonomnimi sistemi komunikacij in infrastrukture. Kot gobe po dežju začeli raste celotno koči mest dragih hiš in velik vrt parcel. Take družine gnezda so bili vsi ne morejo privoščiti, zato podjetni gradbeniki predlagal domače lastnike stanovanj, stanovanjski format meščanski hiši.

    Bistvo pojma

    Koncept "meščanski hiši," Ukrajina je nekaj povsem novega. Vendar, townhouses precej dobro obstajajo za toliko, kot dvesto let: so bile zgrajene v Angliji v DEVETNAJSTEM stoletju. Majhen, učinkovito in gospodarno townhouses so bili odziv na bogati deli prebivalstva - raw, slabo pečica segreva, vendar mastana gradove in utrdbe angleške aristokracije. Udobje "novo" ni šlo neopaženo, in kmalu hiš se je začela, da se usede in predstavniki nove angleško plemstvo.

    Danes townhouses so pogosti v številnih državah in so križanec med stanovanjske hiše in koče. Vendar pa je posebnost sodobne townhouses, je njegova lokacija: večina 30-km pas predmestjih velikih mest, ki omogočajo njihov ljudi za delo v mestu, vendar živijo v bližini narave. Ta vrsta stanovanj je namenjen predstavniki večjih srednjega razreda, ki bi radi, da izboljšajo svoje življenjske pogoje in živeti v čistem okolju, vendar ne morete privoščiti ločeno koči.

    Ukrajinski zakonodaji pojem "meščanski hiši," je slabsa, vendar pa, kot pravilo, je koča v dveh ali treh nadstropij, dvojček z istim stavb na obeh straneh in ima lasten vhod. Variacija meščanski hiši, je semidead" ali "duplex" - vrstne hiše na dveh lastnikov.

    Najbolj pogosto, v pritličju je garaža (manj pogosto, Parkirišče za avto), shramba (kotel soba, jutranje) velika dnevna soba s kaminom, kuhinja-jedilnica, gost kopalnico. Na drugem nadstropju - spalnice (magisterij, za otroke, za goste), master kopalnica, balkon. Vendar, za vsak apartma, ki se nahaja v sosednji hiši zasebnem zemljišču parcela, v povprečju 0, 3 - 0, 5 hektarjev, na katerih se lahko dogovorite za peko na žaru, otroško Igrišče, športno igrišče, dodatni prostor za Parkirišče, itd.,

    Pomembno je, da townhouses, ki imajo na voljo vse potrebne komunikacije. Za vsako hišo zagotavlja: sanitarij (mestne ali kanalizacije v jamo ali predannuyu biološke čistilne naprave), vodo (pogosto tudi z arteški vode), električne energije (Splošno podpostaje z izdajo, povprečno, 5 KW moči za sedem'Yu), plina (za plinsko omrežje) in druge

    Samostojna hiša v slikoviti lokaciji na razumno ceno, ki opisujejo ukrajinski realtors stanovanja tip meščanski hiši. Odkrito povedano, opredelitev "individualno", glede na ta zapis je precej relativna. V meščanski hiši, je sistem vrstne hiše, ampak zato, ker nekateri strokovnjaki pravijo "kmečko stanovanje". Za določitev teh stanovanj z naslednjim besedilom: mestna hiša - koča v dveh ali treh nadstropij, dvojček z istim stavb na obeh straneh in ima lasten vhod. Variacija meščanski hiši, je semidead" - dveh stavb stoji blizu, ali "duplex" - vrstne hiše na dveh lastnikov. Običajno hiše so dvo-, tri -, p'ATI in osem oddelek. Dve townhouses - to je duplexes, in vse, kar je več kot osem oddelkov, se imenuje stanovanje, hišo, ne pa tudi meščanski hiši. (Nekateri naši razvijalci ponujajo townhouses in 12 oddelkov.

    Meščanski hiši, lahko imajo več nadstropij, vendar je obvezna'nujno, stenske, deljene s sosedi. Odličen dodatek za dom novi format je majhna zemljišča mejijo na vsaki hiši. Sosedje lastnik meščanski hiši, videti bo, vendar z uporabo kvadratne lastno hišo in velikost sosednjih stanovanjskih ta bližina ne bo tako tesen, kot na stopnišču, stanovanja in stavbe.

    Meščanski hiši

    Ukrajinci hiša novi format je bil uveden leta 1999, Med pomembne avantgarde pobude, ki lahko omenjeni projekt townhouses v Urochishche Gonchari-Corum'yaki (M. Kijev). Toda v tistih dneh, po mnenju strokovnjakov, se je trg še ni pripravljen za to vrsto novic. Ideja, ki visi v zraku, ker pojem stanovanjskih nepremičnin kot meščanski hiši, je bil ne dojema niti potrošniki niti arhitekti. Poleg tega je na ozemlju Oddelek za varstvo kulturne dediščine je predstavila posebne zahteve.

    Ukrajinci srečno poravnajo bi townhouses v mestu (čeprav so izgubili prihodek od prodaje v korist meščanski hiši, kot stanovanje izven mesta), vendar nizko rast stavb v mestih povzroča nasprotja med gradbenih podjetij. Zemljišča v mestu, ki je zelo draga, to je veliko bolj donosno za gradnjo večnadstropnih hišah.

    Eden od svetle primere izvedenih projektov townhouses v čisti obliki, v Kijev - apartmajskem Obolon limete. Tukaj so na voljo vse standarde novo oblika: majhno število nadstropij, priročno mesto, dobra infrastruktura v bližini, več šol, center zdravja, supermarket, dodaten plus je prisotnost rezervoar.

    Notranji

    Meščanski hiši ima jasno navpično postavitev. Njeno območje, lahko 150-300 kvadratnih M. Notranje zadeve postavitev ukrajinskega townhouses sposodil iz tujine, in zato skoraj v celoti skladen z Evropskimi standardi. Prvo nadstropje stanovanje je tradicionalno zasedenih dnevna soba, kuhinja in utility soba, spalnice, otroška soba, ki se nahaja na drugem in tretjem nadstropju. Tudi v pritličju, ki se lahko nahajajo vhod dvorana, dvorana, tehnični prostori. Velik plus nepremičnine, ki bo uporabna za motoristov, je prisotnost garažo in Parkirišče za avto. V mnogih hiš nove oblike imajo lep podstrešju.

    Po Vitaly BLASHUK, svetovalec projekta "princes - mesto townhouses", med Evropskimi in ukrajinski townhouses ni razlike, razen v skupini arhitekturno (konstruktivno) oblikovanje dokumentov. Po vsem, Ukrajina ima svoje stavbe kode in DBN, tako uspešni Zahodni projektov je treba prilagoditi nacionalne standarde.

    V naši državi hiše se nahaja praviloma na regionalnem področju, vendar pa mu je, kot da vsaka koča, zgrajena po'dostopne ceste in komunikacije (plin, voda, ravnanje z odpadki).

    Ena od glavnih prednosti townhouses razumni ceni je doseči prihranek na gradnjo komunikacije. Če ste graditi komunikacijski sistem za več apartmajev v isti hiši, in ne za vsakega posameznega doma, to bo trajalo približno štirikrat manj. Tudi nova oblika zagotavlja za uporabo enostavne konstrukcije in z nizkimi stroški gradbenih materialov. Posledica tega je, da lahko shranite še 10-15%. Ampak, kljub temu, da so projekti hiš so tipične tehnologij, ki se uporabljajo v gradnjo tako stanovanjskih, lahko uresniči praktično vse design ideja, ki bremenijo lastnika hiše, in brez poseganja v ležaja struktur, objektov in razlogi za pritožbo v ZTI.

    Majhno območje gradnje omogoča optimizacijo stroškov na konstrukcijo, opremo in prevoz.

    Nacionalne posebnosti

    Omeniti je treba, da v Ukrajini takih stanovanj format obstaja za precej dolgo časa, vendar pa trg je samo v razvoju, v nasprotju z Rusijo, kjer townhouses dolgo priljubljena.

    Vitaly BLASCHUK ugotavlja, veliko možnosti za obliko meščanski hiši: "Tako ohišje izpolnjuje vse zahteve države hiši. To ni apartma, hiša, arhitekturni ogled posameznih stanovanj, ki ima svojo zunanjo obliko, in bolj dostopna, cena. Še ena prednost meščanski hiši, je, da je vsebina ploskve stane lastnikom teh stanovanj je veliko cenejši kot lastnik koča ".

    Meščanski hiši

    Tudi dobre možnosti za trg townhouses, Gospod BLASCHUK opozoriti, da ukrajinski gradbenih podjetij, ki se ukvarjajo v gradnjo stanovanj v tej obliki, potrebujemo jasno gradnje in zakonodajo. To bo bistveno pospešiti licenčno dokumentacijo za gradnjo hiše.

    Drug temelj za postavitev domačega nepremičnine zemljišče vprašanje. To je rešeno, glede na pravni status zemljišč, na katerih se gradijo o'CT in cilj - vzpostavitev storitvenega sektorja, koče mesta z vključitvijo sosednjih ozemljih: cestah, pločnikih, otroških igrišč, cvet postelj in infrastrukturnih delih, vendar v pravnem področju. V večini primerov, hiše so zgrajene na zasebnem zemljišču. Ob spremembi naslova dokumentov za novi lastnik je pogodba o prodaji zemljišč parcele, ki se nahaja v meščanski hiši.

    V skladu z Igor belotserkovtseva, komercialni Direktor gradbenega podjetja "Šotor", townhouses, verjetno, ne bo koren v Ukrajini. Prvič, cena mora pokriti stroške nastanitve v ekonomskem razredu, ker je tako postavljen razvijalci novih obliki na nepremičninski trg. Zato najvišjo ceno, ki ne sme presegati 300 tisoč evrov. Vendar, žal, naše trgu nepremičnin ni bila pripravljena za tem pa se je delal, kot stanovanje izven mesta mora biti velik, in bombastic - elite. Rezultat je bil zgrajen za ekonomično namestitev za 300 kvadratnih m in ga prodajajo po ceni enodružinske hiše. Največja površina hiše, ne sme presegati 250 kvadratnih m In ukrajinski townhouses ne le visoka cena, vendar ne vedno izpolnjujejo zahteve potencialnih homeowners. Na primer, garaže na nekaj o'predmeti ne ujemajo dimenzije avto vožnjo domov kupci v tej obliki.

    V skladu s sprejetimi mednarodnimi standardi, skupna površina stanovanja za gospodarstvo-razred 100-150 cm. m, poslovno-razred - 150-200 cm. m in elite razred - 200-250 kvadratnih m

    Drugič, v skladu z G. belotserkovtseva, townhouses ne prilegajo v našo kulturno tradicijo. Spomnimo se, kako ruske klasike opisano "dober-neighborly" odnosi med Ukrajinci v XIX. stoletju... Časi so se spremenili, in ljudje ne.

    Zakaj townhouses?

    Tudi lokacija domači razvijalci za townhouses izberite najbolj drago. Najbolj znana Kijevu, koče mesta, kjer je zavetje format meščanski hiši, ki se nahaja na prestižni Obukhiv smer. Ta koča mest "Treh rek", "Golden Gate", "Romanovo", "Borovem gozdu". Tudi ne more biti imenovan prestižno mesto, kjer "Sun City", (Kijev Svyatoshinsky district), "Zelena fant" (Novoobukhovskaya smer), "Princ" (Brovary smer).

    Vasi townhouses "Treh rek" je zrasla na območju med Kosinki, Stugna in Dnipro reke, na področju Koncha-Zaspa. Vsak meščanski hiši vasi je o'Združenem sosednje stene in streho, v enem primeru 10-14 hiše-apartmaji. Celo dva-nadstropne hiše z podstrešju lasti enega lastnika. Enako je v neskončnost je minilo in zemljišče pred hišo. Območje stanovanj - od 149 do 260 cm. M. cena na kvadratni meter v hiši, "Treh rek" - 12 500 UAH

    V koči "Romanovo", ki se gradijo 10 zidane hiše. Vsaka hiša s skupno površino 1284 sq.. m - štirih etažah (podstrešje in klet, nadstropje). Koča je namenjen za štiri sedem'th. Zato, razdeljene v štiri stanovanja. Če želite,' - povezati blokov. Lastnik posameznega stanovanja v last in traja približno p'pet hektarjev zemljišč. Koča je načrtovana tako, da sosednjih sedem'th'združuje samo streho", drugače pa še vedno največjo stopnjo avtonomije. Vsaka hiša je opremljena z elektriko, plin, telefon, voda je iz dobro. Prezračevalni sistem v'združuje vso hišo, ki podpirajo posebne mikroklime v vsako stanovanje. Cena na kvadratni meter mestne hiše v vasi "Romanovo" - 2500 $.

    Mesto townhouses "Prince", ki se nahaja med Kijevu in Brovary, na razdalji 12 km od metro postaje "Lesnaya". Na poseljeno območje na prvi liniji, 1, 4 ha in je razdeljen na 44 oddelek dvesto kvadratnih metrov, ki vključuje gradnjo dveh variantah hišic, ki segajo od 150 do 180 cm. m

    V arhitekturi hiš je mogoče ugotoviti, da Evropske rešitve: prostorne sobe in dnevne sobe, delitev na funkcionalne cone. Med gradnjo townhouses v "Princes" je bil uporabljen za varčevanje z energijo in zvok-dokazilo tehnologij, da bi se izognili nepotrebni stroški za ogrevanje in hlajenje. Hiše so opremljene z Avtonomno inženiring infrastrukture, priročno' dostopne ceste, Kijev mesto telefon in Internet. Na parceli se nahaja dvonadstronim blokirane vikend dveh vrst. Prvi tip - 148, 9 kvadratnih m, drugi -, 178, 9 kvadratnih M. Vsaka hiša bo prodaja skupaj z zemljišči parcela. Prodajna cena za 1 km. m v mestu townhouses "princes" od 1800 evrov.

    Meščanski hiši

    Gorodok "Zeleno fant," se nahaja na dveh mestih v druge dele vasi. Eden od njih je gradnja hiše, na drugi - je meščanski hiši na p'pet apartmaji s površine v območju od 220 do 250 cm. M. Glede projekta, Samostojna struktura, koče mesta je sestavljena iz 15 hiš in 6 townhouses. Vse hiše so zgrajene z North American dreves'Jan-frame tehnologijo: lesen okvir, zunanje stene - opečni zid, na znotraj - sadra kiti. Površina stanovanja je odvisna od 240 do 380 kvadratnih M. Na ozemlju tega mesta je velikost bazen 14 x 7 M. Vasi je opremljena z varnostnimi sistemi, priročno' dostopne ceste, napredno infrastrukturo, sodobne tehnike in komunikacijskih omrežij. Stroške kvadratni meter je $1500.

    "Sun city", je v Odesi smeri (Kijev - kryukovshina - Boyarka). Razvijalec načrte za gradnjo hiš za 410 stanovanj s površino 153 kvadratnih m-združljivost's tem povezana gospodinjski parcelah velikosti 0, 03-0, 05 ha V okvir mikro-okrožno načrtuje graditi hotelski kompleks, notranji plavalni bazen in drsališče, športne dvorane, fitnes center, savna, trgovine, lekarna, Banka, kavarna, fitnes center s savno, osnovne šole s vrtec. Ozemlje poravnave, bodo zaščiteni, ki jih je nadzor. Cena za apartma v "Sun City" - 1800 evrov na sq. m

    V vasi "Sosnovy Bor" si lahko ogledate na 4-ravni townhouses (od 450 km. M) z zasebnim vhodom, garaža z dvigalom vrata za 1-2 avtomobilov, zasebno's Kongresa, parcele, na območju osmih hektarjih in več. Luksuzni apartmaji vključujejo: dnevna soba s kaminom, kuhinja-jedilnica, sprehod v omarah, spalnica s EN-Suite kopalnice, kopalnice, dvorane, gost sobe in kopalnice. In balkon z izključno kovane ograje, prostorne terase, udobno telovadnic. V kleti se nahaja Pralnica, shramba, savna in kopalnico. Stanovanja za najem za dodelavo. Vsi apartmaji townhouses so Samostojno ogrevanje in toplo vodo. Moč je na voljo z ločeno za elektronapajalne postaje. Vodo iz lastnih arteški vodnjak, centralizirano kanalizacije dela. Priključen na telefonsko omrežje, kabelska TV, varnostni sistem. Na'vhod v naselje, ki je izvedena skozi sedem kontrolnih točk. Stroški mestne hiše v vasi "Sosnovy Bor" v veliki meri odvisno od območja kmetijskih zemljišč. Na primer, meščanski hiši Renaissance Rafael", na območju 481 sq m s parcelo 8, 5 hektar 709 tisoč evrov.

    Mogoče, če svet ni zgodilo finančne krize, townhouses bi postal priljubljen in dobičkonosen stanovanj za ruski srednji razred. Ampak v tem času (čeprav je vrednost gospodinjstvih so hitro pada hišo v letoviško lahko privoščijo eno. V meščanski hiši ni bilo za Ukrajinci gospodarstva različica države hiš, toliko vasi so naseljeni.


    Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика