воскресенье, 12 октября 2014 г.

Šola popravila kuhinjsko pipo 2009-09-03 17:28:39

Gradnja in rekonstrukcija.

Šola popravila kuhinjsko pipo
2009-09-03 17:28:39


Majhne skrivnosti za popravilo, od strokovnjakov Vam bo v tem članku, da bi popravila žerjav jekla brez veliko težav.

Če je poškodovan sedeža ventila jekla, običajni trakovi ne bo tesno za kritje gor. Rešitev je preprosta - poskusite postaviti na skp tesnilom. To je v sedlo in spremembe kraja tesnila. Edini minus - potrebujejo več hitrosti, da popolnoma odprete žerjav jekla.

Najbolj pogost vzrok stuttering matica ventila glavo žerjav jekla vloge apna obsega, če je voda trda. Ko odstranite glavo, potopite niti na kis, citronska kislina ali posebno tekočino za odstranjevanje obsega. Preden namestite nazaj dal na niti malo silikonsko mazivo. To bo mazanje in zaščito nit.

Če Vaše kopel'pojavil "joka" žerjav jekla, ki ne ukrepa. Vzrok je verjetno, da izguba pečat tesnila okoli žleze žerjav jekla. Privijte matico pečat na vrhu ventil glava na desno stran. Če uhajanje ne bo zmanjšala, odstranite matico in dodali, da stvari malo zvito kabel PTFE tesnilni trak. Po tem, obrnite matico v mestu.

Če pokrovček tesnilo ni pomagala rešiti problem poškodbe sedeža ventila jekla, potem je najbolj verjetno pa je, da je zelo vrtnice'gen. Nakup posebne najlon vstavite, da je bila v sedlu. To bo ustvarilo za polaganje nove površine za dodatno tesnjenje. Za namestitev vstavite, zamenjajte ventil glava in večkrat zaprite in odprite žerjav jekla za vključitev vode. Ta bo dal polje na ustrezno mesto.

Vedno hraniti v hiši parka tesnil za Vaš žerjav jekla. Velika izda za jekla, žerjavi, v kopalnica, manjši - za vse ostale.

Pri delu s posebno previdno cevi in keramike. Če želite odstraniti medenina ventil jeklenke ventil jekla, previdno odstranite svoj ključ v nasprotni smeri urnega kazalca. Žerjav jekla, medtem ko se ohranja drevesa'lesene letve, da bi se izognili vrtenja. Če to ni narejeno, da je zelo visoko tveganje poškodb'enotnosti žerjav jeklene cevi. Poleg obračanje žerjav jekla lahko privede do pojava razpok v keramični deli.

Žerjav jekla z vrtljivo žlebu opremljen s posebno krožno šobe da je pečat s'edinost s telesa ventila je narejena iz jekla. Če so poškodovane, s'edinost postala "žalostno". Če želite odstraniti žlebu, jih Odvijte vijak, s hrbtne strani ali pa se vrnete lije vzporedno telo ventila je narejena iz jekla. Nato potegnite naravnost navzgor. Želite zamenjati staro tesnilo v novi strip.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика