суббота, 11 октября 2014 г.

Kako položili ploščice v kuhinji: pogovorite se, terakota "možnost"

Ko govorimo o tem, kako dal terakota ploščice na tleh, na enkrat je treba reči, da na Splošno, ta proces je zelo podobna nobeni drugi, talne ploščice, vendar pa, in to dejstvo ima svoje posebnosti. In začeti "briefing", kako položili ploščice v kuhinji, Želim s tem, kar boste potrebovali za tune v 2-3 delovnih dni: ne bo deloval hitreje. Prvi delovni dan, da Zasije, da pripravi kuhinjo za polaganje: ideja je, da odstranite vrata iz zank in da bi prostore, pohištvo in gospodinjski aparati, ki so na tleh. Tudi, ko opravljajo to delo, to je uporabno, če imate ponovite osnovna načela popravila za kuhinjo.



Po tem, lahko greš na "raziskovanje" tla in se odločite, kako bolje dal ploščice v kuhinji. Pri tem je treba poudariti, da je debelina terakota ploščice, praviloma malo bolj običajno in je več kot 12 mm Zato razmislite o možnosti "glajenje" kaj lahko preprogo nadstropju kuhinja bo centimetra višje, kot je bil pred popravilo. Tudi to je vredno, da analizira, na podlagi česa se bodo morali postaviti na ploščice. Praksa kaže, da polaganje strešnika v kuhinji je lažje, če je delo opravljeno z betonske Temelje.


Če menite, kako naj ploščice v kuhinji na linolej ali plošče, menijo, da v tem primeru boste morali najprej tleh premagal za večjo trdnost lepilnega žične mreže. Prav tako se prepričajte, da lepilo je treba posebno, razpostavljene na cementni osnovi. Če nameravate dal ploščice so roke na tleh, ki se že soočajo s keramične ploščice, bi bilo bolje, če vam ne bo žal časa in truda, in o strešnik se proizvaja na naravni podlagi, in že preživelo svoj čas, nekdanji ploščice, bo odstranjena.



Na splošno poskusite uporabiti načela, ki jih potrebujete, da bi dobili in temeljna tla so bila, da opravijo svoje delo. Drugače, raven talne obloge bodo višje, in pritrjevanje na tla ni dovolj zanesljiva. V naslednji fazi, ki ponavadi pade na tretji dan dela, ki je v neposredni tla terakota ploščice. Za lepše in natančno postavitev "opeke" moramo razmišljati, kje bi bilo bolje, da ne polaganje ploščic na tleh, in zlasti pomembna področja, da naredite test postavitev ploščic, vendar brez prilogo.


V vsakem primeru, poskrbite, da vnaprej, da bo vaše markup, in potem ne bo žal o tem. Gradbeniki sprejeta, mimogrede, za začetek označevanje vrat. V primeru, ko so tla pokrita s terakota ploščice, bo nekoliko višja kot tla v druge prostore, ki jih ustvarite na spletnem mestu nepravilnosti dreves'Jan prenos trak ali priložite poseben profil.



Potem lahko mešamo ploščice, lepilo in ga uporabiti v pritličju v majhnih odmerkih, kot so lepilo, ki se hitro suši. Ponavadi traja, da se proces območje ne več kot 1, 0 x 1, 0 m: za dajanje ploščice v tem primeru lepilo "dati" v približno 10 minut. To ravno lopatico rob boste morali uporabiti lepilo na tla ali okrepitev očesa. Kot terakota ploščice ročno običajno ima konkavno notranjo površino, ne bojte se, da pretiravajte z lepilom: morate zagotoviti, da je pod ploščico, ki je bilo nobene praznine. V nasprotnem primeru, ko fizična vpliv ploščice lahko poči.



Zato v končni fazi dela morajo biti oboroženi z gumijastim kladivom in ni veliko, vendar trdno oblegal to ploščice. Po tem, morate zapustiti ploščice, da se posuši čez noč. Nato injekcijsko maso za tesnjenje spojev med položili ploščice. Običajno terakota ploščice je bolje, da uporabite sivo injekcijsko: druga bo, verjemite mi, je videti nekako ne da.


Na Splošno, smo iz glavne faze polaganja terakota ploščice lastne roke: imate samo, da jih uporabljajo v praksi.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика