суббота, 11 октября 2014 г.

Električni štedilnik - številka ena v kuhinji!

Električni štedilnik - številka ena v kuhinji!

Kuhinja je ločena vrste svetu, ki je ločen od hiše, kjer je pogosto spremembe poštene polovica človeštva. Torej, tukaj je priročen, kompakten in vse na svojem mestu. In to je res: nemiri v kuhinji je ni videl. Pohištvo je vedno na svojih stalnih lokacijah, in zvesti svojih satelitov so gospodinjskih aparatov. Glavni predmet v kuhinji hierarhijo, ki se šteje za štedilnik. To ni slučajno, saj je kuhinja, se moramo pripraviti, napisati, vendar brez peči, znan kot brez roke.

Električni štedilnik - številka ena v kuhinji

Plinske peči krat že v preteklosti. Danes videti veliko bolje električne plošče, ki so ne samo lažje, vsekakor pa varnejši. Električne peči za ljubitelje kuhinje resnično odprli nove priložnosti. Z vse, kar potrebujete, ne uporabljajte plin, stroški, ki se je povečala, ne po dnevih, vendar po urah.

Funkcije naprave

Neizogibno premika naprej tehnološki napredek, ki je privedla do dejstva, da je danes, skupaj s klasično electromechani, opremljen s štiri okrogle plošče (emajlirane površine, ki so naredili več in keramične plošče. Jekla gorilniki upreti visoke temperature in hitro kopičijo toplote zaradi posebne obdelave. Verjetno ste opazili, da je gorilnik je zelo težko poškodovati, tudi če je slučajno dal na njem jedi. In zdaj o tehnično napravo ploščo.

Gorilnik segreva zaradi prenosa določeno količino električne energije, vir, ki je trenutno v toploto. Vsak posameznik obroč je kot nalašč električni tokokrog. Azbest pogon s pomočjo posebne žice, ki zagotavlja potrebne električne upornosti. Spremlja temperatura gorilnika in preprečuje prekomerno gretje zaščitni termostat tipa. To je preprosta shema.

Električni štedilnik - številka ena v kuhinji

Jekla palačinke so razdeljeni v dve vrsti: redni in hitro ogreti. Drugi, kot veste, je veliko lažja, saj vam ni treba čakati dolgo, dokler obroč se segreje na želeno temperaturo in začnejo vplivati na lonec ali ponev. Tudi nekateri modeli električnih peči so gorilnik s kazalniki, ki kažejo potrebne toplote.

Ogledalo površine

Električni štedilnik s steklo keramična prevleka tip res očara ogledalo-gladko površino. Razlikovati gorilniki tukaj zaradi prisotnosti posebej sestavljen cone. To gorilniki lahko kot halogenske ali spiralo, tako indukcijske ali tip Hi-Light..

Vsak od teh tipov ima svoje značilnosti. Na primer, standard spirale, obroči, ki so v obliki palačinka, počasi segreva in prenos toplote skozi steklene površine. In poleg tega dolgo ohladi, zaradi česar štedilnik ognjišče nevarnost, še posebej, če družina ima otroke. Diametrically nasprotni naprave imajo halogenske gorilnika tip. Halogenski grelniki dosežejo želeno temperaturo, varčevanje, zato svoj čas in bistveno zmanjšanje porabe energije. Hitro halogenske kuhališča ohladijo. Velika prednost te vrste je, da toploto po vklop gorilnika je razdeljen na to dokaj enakomerno.

Električni štedilnik - številka ena v kuhinji

Zanimivo je urejeno gorilniki induktivni tip. Ko je ta možnost omogočena niso ogrevani in se temperatura dvigne v ponvi, z indukcijske enote, ki se nahaja pod stekleno ploščo v pravem trenutku začne oddajajo sevanje. Elektromagnetni valovi, ki pade na površino posode, začnite ogrevati. Glavna stvar je, da uporabite posebne litega železa ali jekla, pribor, ki je na dnu sposoben magnetization. Indukcijsko gorilniki tipa šteje se, da so najbolj udobno.

Zadnja vrsta gorilniki, ki jih najdete v električni plošče, Hi-Light. Majhen spiralni trak nameščen neposredno na površino, in se segreva skozi steklene keramike, glede na visoko temperaturo posode. Samo nevšečnosti - Hi-Light gorilniki niso regulirana.

To je priročno!

Zelo priročen in učinkovit gorilniki z dveh ogrevalnih krogov. Na primer, če uporabljate ponev z majhnim premerom, potem vam ne bo treba čakati, vroče velik ring in pa, nasprotno, za velike količine imate vedno ustrezno ravnino ogrevanje. Prav tako je zelo priročno za uporabo gorilnikov ovalne oblike, ki je, če je želeno, je v trenutku spremenila v krogu. Dobro gorilniki s kazalniki, ki omogočajo ne le, da se naučijo o ogrevanja in hlajenja. Za primer, če boste potrebovali, da se ohranijo vse toplo jed, lahko samo postavite na off gorilnik in videli, kako dolgo bo oddaja toploto.

Nekaj o varnosti

Največja prednost, ki govori za varnost električni štedilniki, ni plamena'I, ki malomarno ravnanje lahko povzroči poškodbe ali požara. Prednosti isto steklo-keramične površine, da se pot, pasaycity na gorilnik, ki se nahaja na isti ravni s površino ne more razveljaviti med vrenjem. To pomeni, da se je taka peč, boste morali pranje veliko manj v primerjavi z drugimi modeli.

Priročno kuhanje posebne jedi!

Za lažje izpolnjevanje vedno morali plačati. Priznati električni peči so dražji od njihovih plina predhodniki, čeprav, in imajo prednost, ogromno. Ampak na vrh je vse dol, da se tak štedilnik boste morali razmišljati o posebni posodi. Steklo-keramični je zelo finicky, poleg tega, da ni vsak material posode, ki se lahko tudi prenese toploto. Strokovnjaki svetujejo, gladko loncev in ponev z motno Matt dnu.

Bodite prepričani, električni štedilnik bo sposobna prevzeti vreden vidno mesto v vaši kuhinji!


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика