суббота, 11 октября 2014 г.

Podrobnosti izbira modela-radiatorji: koncept in namen

Brisačo toplejše je specializirana vrste cevasti načrt ogrevalnih naprav. Večina teh naprav so nameščeni v pralnice, kopalnice ali stranišča, v resnici, v tistih mestih, kjer želite, sušenje perila in perilo, ki bo združen z banalen za ogrevanje prostora.

Drugi ali ne, je prvo ime, ki se brisačo-design-radiatorji. Ta pojem se odraža ne samo, da je glavni namen ta naprava (ogrevanje), in da ga eleganten videz in določeno stopnjo okrasje. Torej, vprašanje "Kako izbrati brisačo? "Z desno design radiator, ki je na trgu veliko različnih, oblikah in barvah, je nekaj zahtevnosti za povprečnega kupca. Zanimivo je, da je zelo dejstvo, ustvarjanje brisačo, kot naprave za sodobne prostore je bila zaradi povečane zahteve za njihovo decorativeness in udobje. Prav tako je treba omeniti, da je le v naši državi, ta element med'jer mesto, samo v kopalnici in wc sobe, po vsem svetu grelne aparate tak načrt (design radiatorji), ki je naveden v skoraj vseh področjih.

Povezava design radiatorje je mogoče, in na posameznih sistem za ogrevanje in toplo vodo (vroče vode)in sistema Centralnega ogrevanja. Ampak, zavedati, da se pogoji poslovanja v vseh zgoraj navedenih primerih se med seboj precej razlikujejo: voda v ogrevalnih sistemih je, nasičenih s časom kisika; on je v vodi (vroče) povzroča korozijo kovinskih cevi (če nimajo posebnih zaščitnih premazov); kalcija, železa in drugih elementov v vodi postopoma blok segmentov brisačo. Vse te podrobnosti, je zaželeno, da je treba upoštevati pri izbiri modela hladilnika.

Uvožene oblikovalec radiatorji, v glavnem iz črnega tankimi stenami jeklene brez notranje korozije premaz. S tem se zmanjša proizvodne stroške in konkurenčno prednost v ceni. Toda, kot pravilo, se ta izdelek je več 1-2 leti ne bo služil.

Problem naprave iz nerjavečega jekla je, da cevi se odlikujejo z nizko vsebnostjo kroma (manj kot 12%), in je neposredno sorazmerna vpliva na korozijo izdelkov. Tako, iz nerjavnega jekla brisačo toplejše pa vsekakor boljše kakovosti. Vse, kar je veliko bolj zapleteno.

Katere vrste brisače potrošnikom ponuja na trgu danes?

Brisačo izbrati? Kako, da ne izgubijo v ogromne izbiro? Kaj izbrati brisačo, brisačo, železniških, električnih ali vode?

Kakšne so prednosti ene vrste, in kakšne so pomanjkljivosti drugega? Poskusite razumeti.

Voda design radiatorji so praviloma elementi vodovod. Voda polotentsesushiteli tako igrajo pomembno vlogo v vročo vodo sisteme, v resnici, so "kompenzira zanke". Praviloma vode design radiator je normalno ali modela, ki je premagal cevi, vgrajene v ogrevanje omrežje (če je stanovanjski apartma), ali v vročo vodo omrežja.

Električni design radiatorji nepogrešljiv v več primerih. Prvič, če nameravate popravljati kapitala narave. Drugič, če načrti niso pod pogojem, vdor vode obstoječe sisteme za oskrbo. In tretjič, če obstaja nujna potreba po dodatnih brisačo železnici. Poleg zgoraj navedenih, določen plus električne design radiatorji je svojo neodvisnost od dovolj dolgo, sezonsko zaustavitev vode (vroče). Seveda, električne design radiator je enostaven za namestitev in povezuje popolnoma brez redoing vse cevi v prostoru. Ampak, da, seveda, je treba upoštevati pri nameščanju električne design radiator je pravila in priporočila EMP. To je razlog, zakaj morate namestiti ta naprava specialist za elektroinštalacijska dela, ki je seznanjen z EMP.

Sodobni trg je značilna velik izbor električnih design radiatorji, domačih in tujih proizvajalcev. Opozoriti je treba, da so ruski potrošniki dajejo prednost pri izbiri brisačo nemško podjetje Zehnder. Njihov design radiatorji so vedno v povpraševanju na ruskem trgu, z vgrajeno program, ki vam omogoča, da ustvarite resnično udobno pogoji prostori in ekskluzivni design in zanesljivost. Omeniti je treba, da so nekatere spremembe, na primer, Urbana razlikujejo priročnik uredbe načinov, zato je bolj dostopna.

Zanimivo je dejstvo, da praktično vse vode polotentsesushiteli (S spremembo in Domovinske-vse Rusije, OECS in OIC, jajčnih celic in ATS, OVCR design radiator) se proizvaja v električni različici.

Kot je za kaj brisačo ocene so na omrežju, so večinoma pozitivni. Obstaja, seveda, in negativno mnenje, vendar so na splošno slabše kakovosti in cenovno design radiatorji.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика