суббота, 11 октября 2014 г.

Toplotna izolacija strehe in podstrešja z rokami, nasveti pri izbiri izolacije na podstrešju izolacija

Toplotna izolacija strehe in podstrešja

Visoka kakovost izolirane strehe bo rešil virov energije porabi za ogrevanje prostorov, in bo ustvarila dodatne življenjski prostor v vašem domu.

na podstrešju izolacija
V procesu izolacija strehe z mineralno volno.

Na Splošno, izolacija strehe ni zelo zapleten postopek, ki, vendar pa, kljub temu, zahteva natančnost in skrb.

Upoštevanje različnih vrst toplotne izolacije, kot tudi njihove pozitivne in negativne lastnosti.

Mineralna volna (steklena volna) - najbolj pogosta izolacija, ki ima veliko pomanjkljivosti, vključno s glavni - enokapno streho, s časom, ki teče navzdol, ne okolju zelo prijazen, vpija vlago, izgubi svojo kakovost.

toplotna izolacija strehe, podstrešje steklene volne
Steklene volne je dobra možnost za izolacijo strehe, vendar pa se moramo polno upoštevanje tehnologije.

Kam'Jan volne je termično obdelana basaltic skale mineralne volne. Praviloma je pritisnil v obliki plošče z visoko gostoto materiala. Takšna izolacija ima veliko prednosti - slabo deformirana, dobro odbija vlago, ima nizko toplotno prevodnost, požarno odporen, enostaven za namestitev. Pomanjkljivost te vrste toplotne izolacije je visoko ceno.

toplotna izolacija strehe, podstrešju, Kam'lesna volna
Kam'Jan volne je dobra alternativa za steklene volne.

Ekspandiranega polistirena (pena, plastika) je zelo dobra možnost za izolacijo, ne oddaja strupenih snovi v ozračje, ima nizko stopnjo vlagopronitsaemostyu, dobri izolatorji, trajno. Slabosti vključujejo povečano Vnetljivost, ki so v stiku z kemijskih spojin (topila, bencin, aceton in druge) polistirena delno izgubijo svoje lastnosti, kot posledica razkroja, jo je težko doseči celovitost. Izolacijske lastnosti EPS, je odvisno od njegove gostote, več lastnosti, ki so boljše.

toplotna izolacija strehe, podstrešje pena
Polistiren ali pena se lahko uporablja za strešno izolacijo.

Večino izolacijski material (glina) - enostavno in poceni izolacija, okolju prijazen, odporna na gnilobo, požarno varno, trajno. Je mogoče uporabiti samo na ravne strehe.

toplotna izolacija strehe haydite
Ekspandirane gline, lahko tople strehe.

Večino grelniki (na primer penoizol) - tekoča masa, ki na interakcija z atmosfero, utrjuje, ki tvorijo trdno površino. Tekoče grelec podobno Stiropora, vendar ni nevarnosti požara; je bolje kot pena, mineralne volne in toplotno-izolacijske lastnosti, ampak velja le na ravnih strehah.

toplotna izolacija strehe z penoizol
Površina strehe, po izolacija z penoizol.

Izolacija dela strehe

Ko ste zgradili enokapno streho (iz hidroizolacije in dal strešni material), lahko začnete svoje izolacije. Če želite to narediti, od znotraj prvega fit izbrani grelec, nato pa na vrhu je nujno,', potrebne za varno pare tesnilni material in se lahko začne na notranji predložiti prostorov.

Če uporabljate razsuti in tekoči razsuti izolacija, delo se izvaja v drugačnem vrstnem redu. Na pripravljeno površino (trdna osnova) je položena parna zapora material, nato razlije ali vlije izolacija, izdelana hidroizolacijo in montaža strešne kritine material.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика